• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar kuzulara allah sifalar versin!! Bebekleri bilmem ama 3 yaşından sonra düzenli olarak propolis bal karışımı veriyorum kış döneminde, 2009 eylulunden beri sadece iki kez antibiyotik iğne kullandık, onun dışındaki hastalıkları ayakta atlattık şükür... Israrla ve kesinlikle tavsiye ederim...kışı ortaladık çok şükür grip bile olmadı...ama çok düzenli kullanıyorum

BBu arada biz kumburgazdayiz kış günü sahil yürüyüşleri yapıyoruz :) bu sükunet çok iyi geldi...

Ben artık korumaya geçiyorum... Hedefim hayatım boyunca bir daha 70i görmemek... Durumum ne olur mezuniyet?? Ayrılma?? Ona göre bi başarı hikayesi döktüreyim :D

Bismillahirrahmanirrahim.
Dun Zaafim olan hamurisi ve tatlıları bir diger zaafim olan cani istedikce yeme davranusi ile kombinleyip pisman oldum ve beni ancak karatay paklar diyerekten bu sabah ekmek ve tatli düşmanı karatayin sefkatsiz kkollarına biraktim kendimi.
Tabi gelip geçiçi bir heves olmadin diye en axindan 8gun yani gelecek pazartesiye kadar yapicam.yuruyus en az yarim saat.
Simdiden su koyvermek gibi olmasin ama öğlenleri karataya uymasa da meyve-+sut kefir+3yk yulaf ezmesi yiyebilirim o da pratiklikten dolayi.
Cuma kilom 66.0 idi.bakalim bu cuma ne oacam

merhaba iyi pazarlar

kahvaltı nesfit süt çay - üç zeytin
öğle yemeği kabak yemeği yoğurt
ara 5 badem
akşam kabak yemeği yoğurt

Kızlar ben de çok fenayım kaç gündür Önce boğaz sonra grip.. Burnum koku almıyor ve damak tadım sıfır.. Hiç bişeyin tadını alamıyorum ve sanırım o yüzden yemekten kesildim iyice..

Akrepcim geçmiş olsun. Hedefcim karatay a uymani siddetle tavsiye ederim.
Nurceng bişey sorcam, salı günü okulistik sınavı var ben kızımı sokmasam bi sakıncası var mi??
Canım kızın kaçıncı siniftaydi? Ilkokuldaki sınavlar özel sınavlar. Okul bi yayınla anlasiyor ve yapılıyor. Normalde yasak ama yapılıyor genelde.istege bağlı kimse çocuğu girmek için zorlayamaz.deneme amaçlı girilebilir ama çocuklar çok sıkılıyor ise tehlikeli ve kıskançlık sınav stresi gibi seylere yol açıyor. Bence ilkokulda çok gerekli değil cocukluklarini yaşasın yavrular

Menüm sabah
1 tere yağlı yumurta peynir ekmek ihlamur ve 2-3 çatal cokokrem
öğlen patates yemeği ekmek
akşam aynı yanında yoğurt
sonra bi arkadasa gittim bi kaç biskrem ve 1 dilim kek çay
şimdi 1 portakal
iyi geceler

Akrepcim geçmiş olsun. Hedefcim karatay a uymani siddetle tavsiye ederim.
Canım kızın kaçıncı siniftaydi? Ilkokuldaki sınavlar özel sınavlar. Okul bi yayınla anlasiyor ve yapılıyor. Normalde yasak ama yapılıyor genelde.istege bağlı kimse çocuğu girmek için zorlayamaz.deneme amaçlı girilebilir ama çocuklar çok sıkılıyor ise tehlikeli ve kıskançlık sınav stresi gibi seylere yol açıyor. Bence ilkokulda çok gerekli değil cocukluklarini yaşasın yavrular

2. sınıfta, tamamen aynı kaygılarla girmesini istemiyorum... Kararım netleşti teşekkür ederim

günaydın arkadşlar size danışmak istediğim bazı şeyler var fikriniz benden esirgemezseniz teşekkür ederim. Ben kamuda çalışıyorum ve 6 ay günde 3 saat olan süt iznim bitti şimdi 6 ay günde 1,5 saatlık süt iznim başladı. Mesai 17'de bitiyor ben 15:30'da çıkacağım.
1) Şuana kadar yürüyüşlerimi öğlen saatlerinde yapıp evime gidiyordum ve işe dönmüyordum. Yürüyüşümü öğlen yapıp işyerinde terli terli oturup akşam bebişimin yanına erkenden gitsem mi yoksa saat 15:30'da yapıp bebişime geçmi gitsem????

2) işyerinde yemek çıkıyor ana yemeğin yanında pilav , tatlı vs. kalorisi yüksek şeyler oluyor işyerindeki yemeği yesem mi yoksa hergün öğlen arası nesfit-kellogs türü birşeyler yiyerek mi geçiştirsem.

sabah:1 kase kellogs, yarım muz
ara:1 avuç leblebi orta türk kahvesi
öğlen:form bisküvi

akşam:ıspanak yoğurt ve bir dilim ekmk

losefar ben senin yerinde olsam önce bebito derim... bir saat bir saattir.. hatta şişko kalmaya bile razı olabilirim :D
ayyy canm benim sağol yorumun için ama onların güzel bir annesi olsun istiyorum :)
Güllerin savaşı diye bir film var orda da Gülfem diye bir karakter ....Büyük oğluma (5 yaşında kendisi) annen zayıflayacak zayıflayınca da saçlarını sarıya boyatacak dedim o da bana "Gülfem gibi mi olacaksın " demişti :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

merhaba!

kahvaltı : nesfit süt çilek
ara: yulaflı yoğurt
öğle: fasulye yemeği bulgur pilavı
akşam: brokoli ve yoğurt

L losefar , bana sorsan terli terli işyerinde oturmak rahatsızlık verici bir durum olur. yani etrafındaki insanları rahatsız edebilirsin, kişisel hijyenine önem vermediğini düşünebilirler. çalışma ortamını bilmiyorum ama senin için de rahatsız edici olur diye düşünüyorum. zaten yürüyüşü 1 saat yapmıyor musun ? dört bucukta eve gitsen bile bebeğine yine erken gidiyorsun sanırım. bu arada sen evde yokken kendisine kim bakıyor, kaynana, anne falan mı ? yanında güvendiğin birisi varsa bence bir saat sorun olmaz. anne değilim tabi ama kendine de biraz dikkat edip bakman ailene de yansır diye düşünüyorum. insanın rahatlaması ve psikolojisi de çok önemli sonuçta. tabi karar senin.

2. yemek olayında işyerinde nesfit falan olabilir ama , yemek bulamadığın zamanlar yiyeceklerin yarısını yemen kafi bence.

merhaba!

kahvaltı : nesfit süt çilek
ara: yulaflı yoğurt
öğle: fasulye yemeği bulgur pilavı
akşam: brokoli ve yoğurt

L losefar , bana sorsan terli terli işyerinde oturmak rahatsızlık verici bir durum olur. yani etrafındaki insanları rahatsız edebilirsin, kişisel hijyenine önem vermediğini düşünebilirler. çalışma ortamını bilmiyorum ama senin için de rahatsız edici olur diye düşünüyorum. zaten yürüyüşü 1 saat yapmıyor musun ? dört bucukta eve gitsen bile bebeğine yine erken gidiyorsun sanırım. bu arada sen evde yokken kendisine kim bakıyor, kaynana, anne falan mı ? yanında güvendiğin birisi varsa bence bir saat sorun olmaz. anne değilim tabi ama kendine de biraz dikkat edip bakman ailene de yansır diye düşünüyorum. insanın rahatlaması ve psikolojisi de çok önemli sonuçta. tabi karar senin.

2. yemek olayında işyerinde nesfit falan olabilir ama , yemek bulamadığın zamanlar yiyeceklerin yarısını yemen kafi bence.
bakıcım var zaten 4 aydır yarım gün bakıyordu ben eve gidince onu gönderiyordum bebek ona o da bebeğe alıştı bu gün ayrı kaldığımız ilk en uzun gün oldu.yorumun için teşekkür ederim.

günaydın arkadşlar size danışmak istediğim bazı şeyler var fikriniz benden esirgemezseniz teşekkür ederim. Ben kamuda çalışıyorum ve 6 ay günde 3 saat olan süt iznim bitti şimdi 6 ay günde 1,5 saatlık süt iznim başladı. Mesai 17'de bitiyor ben 15:30'da çıkacağım.
1) Şuana kadar yürüyüşlerimi öğlen saatlerinde yapıp evime gidiyordum ve işe dönmüyordum. Yürüyüşümü öğlen yapıp işyerinde terli terli oturup akşam bebişimin yanına erkenden gitsem mi yoksa saat 15:30'da yapıp bebişime geçmi gitsem????

2) işyerinde yemek çıkıyor ana yemeğin yanında pilav , tatlı vs. kalorisi yüksek şeyler oluyor işyerindeki yemeği yesem mi yoksa hergün öğlen arası nesfit-kellogs türü birşeyler yiyerek mi geçiştirsem.

hemen hemen aynı sorunlarımız var, sadece ben bebek emzirmiyorum:)
1-ben öğlenleri yürüyorum , hava soğuk olduğu için terlemiyorum, yaz olsa haklısın....yazın da yanımda atlet, tshirt getiriyorum mecburen.hem süt iznin de 6 ay sonra bitecek öğlenleri yürüme alışkanlığı kazanabilirsen daha kalıcı olur.
2- gene kalıcı olması mantığıyla bakınca 'ah keşke insan önüne gelen yemekten ölçülü miktarda yemeyi bilse' diye aklımdan geçiyor. işyeri yemeklerinde pilav tatlı kızartma bol çıkar. bunları yemem sulu yemeğimi de ölçülü yiyebilirim dersen en güzeli.

Ayy ne konuşmuşsunuz konuya nerden gireceğim i bilemedim.ben olsam kış günü diyerek öğlen yururdum losefar.
Hedef sen 66 mi oldun.eyvah Eyvah. Ben sonunda tartiyi kaldırdım. Belki de kilo aldım ama haberim yok Ohh ne rahatmis :KK47::KK47::KK47:

Back