Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar
nihayet girebildim
ebrucuğum çok haklısın canım.
biz buraya şişipte geldik.
ve yeniden zayıflamak sloğanımız.
fakat bir türlü toparlanamaık her nedense.
şimdiye kadar 15 tatili bahane ettik oda bitti.
bu hafara herkez kendini sirkelesin kızlar.
rtık yediğimiz içtiğimiz yeter.
eğerki yiyip içeceksekkaydirigubbakcemile kilo verme topiğine değil kilo almak isteyenler topiğine kayalım:roflol:
ben kendi adıma söleyim acayip motive durumdayımmmdelikafadulden
kızlarr birii banaa sayfayaa resimm koymayıı anlatsınn bende sizee koyayımmm 56 kilo halimiii
amaa şimdii öyle değilimm
albümee ekliyemiyorumm olmuyooo
günaydın kızlar
sabah 1 yumurta
1 zeytin 1 dilim k. ekmek yedim.
birazdan ara öğün yapacam
sabah tartıldım ve tarı benim yüzümü güldürdü.:teytey:
gelişmeyi cuma yazarım artık
akşam çaylarımın yanında atıştırmalarım vardır. bilrn bilir
mümkün olduğunca tadımlığa kadar düşürdüm. leyla hanım ebru hanım hadin bakalım ay sonuna az kaldı.lülülülülülülülülülülülü
ben sizi geçeceğim bu kesinnnnnnnnlaelaelaelaelaesüprizzzzz
bu arada artık hiç boş kalmıyorum. oturduğum yerde bile karnımı içe çekip bırakıyorum. ayakta yaptıklarımı hiç saymayımmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ben bu ay KESİNNNN 3 KİLO VERECEMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
asicim haklşsıın kimse benim ne yediğimi bilmiyoki bende bugünümü yazayım çünki dünden kaçamaklarım var
bir dilim ekmek yumurta peynir
ara öğün kahvaltılık gevrek sütle karışık yarım kaseden az
bir kahve
bu kadar şimdilik
birazdan metabolizma hızlandırıcımı içeyim
doracım reglimde oldu şişkinliğimde iniyor kuzum benim iştah dönemim de kapanıyor yavaş yavaş sen beni gececgini nasıl düşünürsün aklına yanayım senin :) cumaya birincimiyiz kızlar ben kendi adıma yeteri kadar katkıda bulunacagımı düşünüyorummmmm heyo heyoooo hadi bakem nerde o rakibelerrr
asicim haklşsıın kimse benim ne yediğimi bilmiyoki bende bugünümü yazayım çünki dünden kaçamaklarım var
bir dilim ekmek yumurta peynir
ara öğün kahvaltılık gevrek sütle karışık yarım kaseden az
bir kahve
bu kadar şimdilik
birazdan metabolizma hızlandırıcımı içeyim
doracım reglimde oldu şişkinliğimde iniyor kuzum benim iştah dönemim de kapanıyor yavaş yavaş sen beni gececgini nasıl düşünürsün aklına yanayım senin :) cumaya birincimiyiz kızlar ben kendi adıma yeteri kadar katkıda bulunacagımı düşünüyorummmmm heyo heyoooo hadi bakem nerde o rakibelerrr
günaydın yazcaktım saate bi baktımohaoldumsmiletünaydın olmuşkaydirigubbakcemile3
sabah sabah kahvaltı yapamadım gene,niye böyle oldum ben bilmiyom..kahvaltı yapmayı çok severim :bbo:
az önce 3 çatal patatesli yumurta yedim,3 yk da yoğurt...öğlen yemeği olmuş oldu yani...
belki ara öğün yaparım hafif bişeylerle...galeta peynir meselayerimseniben
iyi akşamlar canım :roflol: :roflol: :roflol:
ay ben kesin kendime gelemedim ya da manyaklaştım...
msjını okuyunca tekrar saate baktım acaba mı dedim:roflol::roflol:
yok yok bugün bişey var bende...
sevindim hadi bakalım
nerde bu takımın gerisi
edaaaaaaa ben sen,n derdini anladım sen kk dan ayrılmıyon ama takıma ugramıyon kuzum hadi bakalım hayırlsıı diyorum sana anladın sne onu
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnn
bütün güzellikler sizin olsun inşallah buz gibi bir mersin sabahından günaydınlar benim fıstıklarıma tembellerimeeeeeeeeeee:))))))))))))))))))))
sonu kötü mü oldu ne.)))))))))))))
evet şekerlerim arkadaşlar gelcek birazdan kayve içmeye işlerim var ortalık toparlıyorum toparla toparla bitmiyo zaten :)
işte böyle güzellerime kucak dolsuus bir günaydın ve sevgilerimi iletmek istedim öpüyorum yanişlerdennnnnnnn kocaman
Ebrucumm benn hayatta kk dan ayrılamamm satennn burasıı benimm sıkıntılarımıı alıyoo diyebilirimm,yanlızlığımdaa gelirr okurumm rahatlarımm benn
anladınn değilmii canımm sanaa özeldenn yazacammm neden dieyetee kendimii veremediğimiii
günaydın kızlar
sabah 1 yumurta
1 zeytin 1 dilim k. ekmek yedim.
birazdan ara öğün yapacam
sabah tartıldım ve tarı benim yüzümü güldürdü.:teytey:
gelişmeyi cuma yazarım artık
akşam çaylarımın yanında atıştırmalarım vardır. bilrn bilir
mümkün olduğunca tadımlığa kadar düşürdüm. leyla hanım ebru hanım hadin bakalım ay sonuna az kaldı.lülülülülülülülülülülülü
ben sizi geçeceğim bu kesinnnnnnnnlaelaelaelaelaesüprizzzzz
canımcım hepimiz aynıyız sanırım:teselli:
bu sefer birlikte çıtır olalım taaammıııızemuszemusopuyorumnanaktan
bu arada artık hiç boş kalmıyorum. oturduğum yerde bile karnımı içe çekip bırakıyorum. ayakta yaptıklarımı hiç saymayımmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ben bu ay KESİNNNN 3 KİLO VERECEMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
DORACIm günaydın bu ne hız,bu ne hırs kalkıyım yürüyim bari kıskandım valla.....:dance:
şu hareketii bendee hayatımaa koyacağımm artıkkselam kızlar
nasılsınız bakalım. bende dün sorun yoktu. girebiliyordum. ama ebrunun dediği gibi kimse olmayınca yazasım gelmiyor :umursamaz:
kararlarına saygı duyuyorum ebrucum. o-nay-lı-yooo-ruuuummmm. valla kendime güvenemiyorum henüz. belki gaz olur :kedi:
yemek konusunda sıkıntım yok da biraz daha hareket olsa hayatımda süper olacak aklinialirimsmile
iyii olurr arkadaşımm yazacamm tabikii canımmmmmmmmfıstıklarım karnım çokkkkkk agrıyor ölcem şimdi ah ahhhhhhhhh regl oldum
arkadaşım geldi ve gitti kayvemizii içtik
doracım efffeerin snaa ama sen öyle sannn asıl bombayı ben patlatcammmmm
samanyolucum tebrik ederim canım valla zor öyle hlvalarn falan içinde öylece bakakalmak
karabiberli eda hanım sizde bişiler yazsanız da neler yapıyonuz neler ediyonuz bizde öğrensek diyorum nasıl olur acaba