Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman gectikçe hersey gercekten zorlasiyor.ben de ilk dogumdan sonra cok azimliydimspor salonuna falan gidip deli gibi spor yapiyordum.simdi iki cocuk.sorumluluklar falan filan ....ben il doğumumdan sonra 69dan 74e çıkıp diyetle 60,5e düşmüştüm. takımlara girmiştim.zannediyorum 67 ile takıma girdim ramazan öncesi bir kaç gün oruç tutunca 65,5 falan olmuştum. ramazanda 64lere falan düşmüştüm sonrasında 63 kiloda vücudum epeyce direnmiş ve 60,5 i 2. hamileliğimden önce yakalamıştım. değişen ne diye bakıyorum aslında çok şey var.
-öncelikle acele bir hedefim vardı: sağlıklı kiloda hamile kalmak, çocukların arasını çok açmamak 2,5 -3 yaş ideal geliyordu bana.
-yürüyüş imkanım daha fazla idi. iş çıkışı yürüyerek eve gidebiliyordum en azından hf. 1 gün yapıyordum çünkü çocuk bakıcıdaydı ve 6da alabiliyordum. şimdi ise 5te 3çocukla baş başayım
-kilom direndiği zaman öğle arasında eve gidip dönem dönjem koşu bandı da kullanıp direnci kırmıştım.
-araöğünleri daha düzenli yapıyordım, akşamları daha dikkatliydim genelde sebze yapıyordum.
ve geceleri üşümelerim oluyordu, açlığı hissediyordum sabah kurt gibi acıkmış uyanıyordum
hoffff bir defa yaptım şimdi neden aynı şeyleri yapmıyorum....bir de galiba şu karatay yüzünden yağlı şeylere karşı zaaf oluştu bende
Sikmaya da dayanilmaz cnm biz de 4 yil adanada kaldik alistim ben de.ama hamur isini pek yapmam ben biraz tembelimdir anca bir yapan olacak.bizim eski bakicimizda mukemmel yapardi sikma.kolaç vs borek çeşitleridün akşam diyeti yine bozduk annem sobanın başında sıkma börek yapmış çok ince ve küçük 1 tane yiyip kalkıcam dedim ama yapamadım kesmedi beni 1 börek iki sıkma yedim afiyet olsun bana
neyse kendimi hafiflemiş hissediyorum ben bu hafta
bugün hava açık yürüyüşümüde yapıcam
görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi
Ben de yeni aldım ve yarın başlıyorum inş bu karışıma, yalnı ben çörek otu katmıyorum ve koruyucu maksatlı yicem çok faydalıymış bu karışım ehh kilo da giderse ödül olur ayrıca..hemmen söyliyim
bizim geçen yıl bir kürümüz vardı, gamze erdi isimli bir arkadaştan öğrenmiştik kendisi geldi 70 küsür kiloda kısa zamanda mezun okldu gitti.
3 öğün yemekten önce 3yk yoğurdun içine 1er çay kaşığı zencefil, zerdeçal, tarçın ve çörek otu (öğütülmüş) ekleyip yiyorsun tercihen yemekten yarım saat önce. O arkadaş bu kür yüzünden mi nedendir bilinmez çok hızlıkilo verdi, diyet da yapıyordu tabi. biz de bir dönem yaptık çok düzenli yapabildik dersem yalan olur. şimdi tekrar başlayasım geldi. baharatlar da tam kış hastalıklarından koruyan şeyler. dün başladım günde 2 öğünümde yoğurduma karıştırıp yemekle beraber yiyorum.
Teşekkürler canım, az önce girdim kk ya ve cevabımı bildirdim canmİyi akşamlar şekerler
Akrepcim paylaşım alanında bir oylama başlatmıştım cevabınızı bildirmeniz mümkünmü acabaYarın için hepimize başarılar dilerim
![]()
Ben ennn doğal yoğurt ile yapıcam, köyden direk su katılmaksızın süt geliyor ve ben onla ev yoğurdu ypıyorum harika oluyor tadı ve ben light olan her şeyden nefret ediyorum..Bence ağır olan zancefil.bu karisimin genel olarak tadinin iyi oldugunu soyleyemem.onceki sefer nefret gelmisti...light yogurt ile yapılacakmış oyle daha zor.ben normal ev yoğurdu ve her baharattan 1cay kaşığı ile yapıyorum
evet çok güzel oluyor annem bir de incecik açıyor sobada pişiriyoruz mis gibi kokuyor hala tadı damağımda neyse ki bende yapmıyorum fazla vaktim yok benimde öyle şeylere börek yapacaksam yufka alıyorum tepsi böreği yapıyorumSikmaya da dayanilmaz cnm biz de 4 yil adanada kaldik alistim ben de.ama hamur isini pek yapmam ben biraz tembelimdir anca bir yapan olacak.bizim eski bakicimizda mukemmel yapardi sikma.kolaç vs borek çeşitleri