Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aksam yemegi lahana ezmesi yefim 2tabak.sadece sebze olsa neyse icinde mısır unu ve ic yağı da vardi.yaninda yogurt yedim.

Zaman gectikçe hersey gercekten zorlasiyor.ben de ilk dogumdan sonra cok azimliydimspor salonuna falan gidip deli gibi spor yapiyordum.simdi iki cocuk.sorumluluklar falan filan ....
bu gruba katilmadan onCe bayagi biseyler okudum bu siteden,ozellikle de karataycilari çorbanin icinde bulunan una bile takiyorlar kafayi abarti bence.ama ben de senin gibi lahmacun doner vs seyleri yedigimde nasil olsa kartay diyetinde bunlar olabiliyor diye dusunup cok kafama takmiuorum.menumde yazmiyorim ama çok aclik hissettigimde badem atiyorum agzima eskiden olsa agzima atmazdim yagli diye.offf be nihayet tamamlyabildim.100 kere kaltim cocuklar yuzunden.

dün akşam diyeti yine bozduk annem sobanın başında sıkma börek yapmış çok ince ve küçük 1 tane yiyip kalkıcam dedim ama yapamadım kesmedi beni 1 börek iki sıkma yedim afiyet olsun bana
neyse kendimi hafiflemiş hissediyorum ben bu hafta
bugün hava açık yürüyüşümüde yapıcam
görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi

dikkat edin kızlar yarın tartı günü.dün kaçıranlar bugün dikkat etsinler
bu arada seldom hala yok.nerdesinnnnnn meraklanmaya basladım

dünki yediklerim
sabah 1 dilim ekmek 2 burgu peynir
ara 5 badem
ögle yogurtlu kabak yemeği
ara 1 mandalina
ara 1 tarcınlı elma misafir vardi tost yiyemedim
aksam yogurtlu kabak,
ara 8-10 kestane,1 cb light kefir

Sabah güzel bi kahvaltı bol salata domates kaşar bir sade poğça çiçek çayı köy biberi
Öğle üçüç parça köfte yoğurt
Ara galeta
Akşam akdeniz salata yapmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar bir de en son katılan üye ben miyim. Başlığımız çok cansız.

Köy biberi çok lezetli bi şey ya :)

Evet ya seldom niye yok
Benim biraz daha islerim var o yuzden pek gelemiyorum.
Gelmeye caliscam
Yarin bildirim gunu
Öğleye kadar bildirimler olsun lutfen

Sabah menum:1 yum.5 zeytin,1 parca peynir .3 lokma tahinli bal 2 dilim ekmek.

Ara:1 ayva

Aksam:tarhana crb,5 tane kofte,1 brdk ayrn,2dilim ekmk

70 dk yuruyus .yesilcy ve turk kshvesi

Şu ekmkleri yememem lazim ama doyamiyorum aç kalkiyorum onlari yemezsem.yarini çok merak ediyorum.

Sikmaya da dayanilmaz cnm biz de 4 yil adanada kaldik alistim ben de.ama hamur isini pek yapmam ben biraz tembelimdir anca bir yapan olacak.bizim eski bakicimizda mukemmel yapardi sikma.kolaç vs borek çeşitleri

İyi akşamlar şekerler

Akrepcim paylaşım alanında bir oylama başlatmıştım cevabınızı bildirmeniz mümkünmü acabaYarın için hepimize başarılar dilerim

Ben de yeni aldım ve yarın başlıyorum inş bu karışıma, yalnı ben çörek otu katmıyorum ve koruyucu maksatlı yicem çok faydalıymış bu karışım ehh kilo da giderse ödül olur ayrıca..

Ben ennn doğal yoğurt ile yapıcam, köyden direk su katılmaksızın süt geliyor ve ben onla ev yoğurdu ypıyorum harika oluyor tadı ve ben light olan her şeyden nefret ediyorum..

Geçen hafta durumumuz:

***2.TAKIM 390. ETAP*** SEKİZİNCİ

akrep33 ( 63 / 62,7 / 0,3 / 0,48 %)
hedef52 ( 65,3 /64,9 /0,4 / 0,2/ 0,31 %)kilosu ikiye bölündü

uhs (66 / 66 / 0/ %)sabit
nurceng (57 / 56,9 / 0,1 / 0,18 %)
siyahbeyaz006( 69,8 /69,5 /0,3 / 0,43 %)
krakker (81,2 / / / %) kızının hastalığı sebebiyle izne ayrıldı
seldom( 70 /69,8/ 0,2 / 0,29 %)
losefar( 72,7 / 71,6 / 1,1 / 1,51 %)

2. TAKIM ORTALAMASI : %0,40

***2.TAKIM 391. ETAP***

akrep33 ( 62,7 / / / %)
hedef52 ( 64,9 / / / / %)

uhs (66 / / / %)
nurceng (56,9 / / / %)
siyahbeyaz006( 69,5 / / / %)
seldom( 69,8 // / %)
losefar( 71,6 / / / %)

2. TAKIM ORTALAMASI : %

Kızlar listemizi getirdim, yarın kilolarınızı listeye ekleyip hesaplayarak bildiri yapın ve lütfen öğlene kadar bildirimlerimiz tamamlansın, en geç saat 10:00 da tamamlansın tüm bildirimler..

Sikmaya da dayanilmaz cnm biz de 4 yil adanada kaldik alistim ben de.ama hamur isini pek yapmam ben biraz tembelimdir anca bir yapan olacak.bizim eski bakicimizda mukemmel yapardi sikma.kolaç vs borek çeşitleri
evet çok güzel oluyor annem bir de incecik açıyor sobada pişiriyoruz mis gibi kokuyor hala tadı damağımda neyse ki bende yapmıyorum fazla vaktim yok benimde öyle şeylere börek yapacaksam yufka alıyorum tepsi böreği yapıyorum

="akrep33, post: 38267845, member: 94262"]***2.TAKIM 391. ETAP***

akrep33 ( 62,7 / / / %)
hedef52 ( 64,9 / / / / %)

uhs
(66 / 65,3/0,7 / 1,06%)
nurceng (56,9 / / / %)
siyahbeyaz006( 69,5 / / / %)
seldom( 69,8 // / %)
losefar( 71,6 / / / %)

2. TAKIM ORTALAMASI :
ilk bildirim benden çok şükür gitti kilolarım göbeğimdeki şişkinlikler indi inş devamı da gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…