• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba canlar

çok acaip bir gün geçirdim... sabah kızımı derse götürdüm o dersteyken ben de kendi dersime gittim sonra kızımı da alıp bu hafta vefat eden eski bir velime başsağlığına gittim... sanırım ortam beni çok etkiledi, acaip bir başağrısı ile eve geldim vurdum kafayı yattım bi uyandım ki saat 4 olmuş ve biz 4.30da arkadaşlarla dışarda buluşup yemek yiyecektik... aradım ki herkes trafikte sinir harbi içinde, bana gelin dedim tabi ben fişte unutulmuş blender gibi evde koşturup birşeyler hazırlamaya başladım, neyse geldiler bi kısmı yolda kaldı gittim topladım sağdan soldan... 9 gibi kalktılar arabasız olanları bırakayım çok yağıyor dedim... hazırlandık çıkıcam ayaklarımda çorap yok üşendim giymeye çorapsız ayakkabı da asla giyemem, üstümde kaban altımda şıpıdık şıpıdık terlik çıplak ayak çıktım :) yarında misafirim gelecek, dedim çıkmışken markete uğrayayım yanımda cüzdan bile yok ama market sitenin içinde tanıyorlar yarın veririm bir yandan da ayaklarımdan acaip utanıyorum ama aman beeeee deyip girdim markete.... ve tam kasaya geldim arkadan biri hocaaaaam hocaaaam diye çırpınıyor hiç üstüme alınmıyorum anam 7lerden bir kız ve ailesi :) ben karşılarında şıpıdık ayak kaşe kaban ayaklar cıbıl te allaaaaam kadının bakışına hala gülüyorum :) vesselam pazartesi okulun dedikodusu hazır :)

ya benim ayaklarım çok yanar yaz kış çorap giymem... hayatımda hiç kısa çorabım olmadı spor ayakkabı ile bile ince çorap ancak giyerim, bu yüzden yazı terlikle sandaletle kışı spor ayakkabıyla geçiririm... bi kez de eşim hastanedeydi, gece 3-4 eve geliyorum hastanede yine çorapsız terlikle duruyorum, gecenin o saati arabayla gidiyorum bir şey olmaz deyip çıktım hastaneden o halde... ana dışarı çıktım ki kar kıyamet kopmuş, eve geldim arabayı otoparka sokarsam gece acilen çağırırlarsa çıkamam çok rampa kar var diye arabayı ana caddede bıraktım, siteye girdim bu arada sabaha karşı tırsıyorum diye babam da balkondan bakıyor bana, iki adam beni o halde görünce kış günü çıplak ayak terlikle, abla hayırdır polis çağıralım güvenlik nerde falan diye nerdeyse tüm siteyi ayağa kaldırdılar... ben kendimi anlatana kadar babam koşup geldi, adamlar sanmış ki eşi falan gece sokağa attı kalmış karda buzda diye :) amaaaaan ne diye anlattım bunu bilmiyorum aklıma geldi işte :) laf olsun...

he bir de bugün çok yedim.... amaaan ne yapayım elime sağlık pek güzeldi herşey :P inşallah yarın da böyle yemem :(

Evet seldom maşallah yetişti sana yakında hedefe de yetişecek :KK53: ama seninde son zamanlarda maşallahın var çok iradeli ve istikrarlı giyorsun canım tebrik ediyorum seni.
Tesekkuler.bu iki gundur cozuttum biraz.umarim kilo almamisimdir.anneme de gelince irade kalmiyor malesef:(
Paleland Paleland tesekkur ederim muzikler icin.eglenmissin bol bol ne guzel .bizim yerimize de dokturseydin, ben de evde hastalarla ugrasiyorum minik oglum hasta bir de eşim. Oglum cok kotu oksuruyor ve cok huysuz umarim bir an once iyilesir.
Cok gecmus olsun.bizimjiler de ne hastalar ne de iyi.oksurup duruyorlar..

Akrep33 şu sıralar işlerim yoğun olduğundan siteye giremediğim zaman oluyor.Muhasebeciyim ve malum yıl sonu işleri.Yoksa kendimi unutturmak istemem bende.Sohbetler hoşuma gittiği için katıldım zaten bu siteye,arkadaşlıklarınız hoşuma gitti..Daha aktif olmaya çalışacağım bundan sonra:).Adım elçin...170 boyunda 80 kiloydum 79 a indim.Kendime dört aylık hedef koydum...Hedefim haftada 1 kilo vermek daha fazlası da olsa sevinirim.26 yaşındayım evliyim.. Akrep burcuyum...Unutma bak bu özellikleri mi beni :)
Çoğunuz birbirinizi tanıdığınız için ben sohbetlere bazen yabancı kalıyorum sadece okuyup geçmekle yetiniyorum..Bu da beni unutmana sebep olmuş olabilir...
Ilk baslarda oyle oluyor gercekten.ben de yasamistim.biz hepimizde boyle tanistik sonucta:)zamanla oturacak hersey.ben de calisiyorum.iki kucuk bebegim var.kucugum iki yasini dolduracak buyuk de yaklasik 3,5 yasinda.pespese geldiler.mayisda tayin olmustik.simdi yine cikti tayinimiz.tasinacagim yine.30 yasindayim.160 boyunda 69 kiloyum.78,8 ile baslamistim.1 seneyi gecti hala burdayim:(

Akrep33 şu sıralar işlerim yoğun olduğundan siteye giremediğim zaman oluyor.Muhasebeciyim ve malum yıl sonu işleri.Yoksa kendimi unutturmak istemem bende.Sohbetler hoşuma gittiği için katıldım zaten bu siteye,arkadaşlıklarınız hoşuma gitti..Daha aktif olmaya çalışacağım bundan sonra:).Adım elçin...170 boyunda 80 kiloydum 79 a indim.Kendime dört aylık hedef koydum...Hedefim haftada 1 kilo vermek daha fazlası da olsa sevinirim.26 yaşındayım evliyim.. Akrep burcuyum...Unutma bak bu özellikleri mi beni :)
Çoğunuz birbirinizi tanıdığınız için ben sohbetlere bazen yabancı kalıyorum sadece okuyup geçmekle yetiniyorum..Bu da beni unutmana sebep olmuş olabilir...
Burcunu untumam bi kere, aynı burçtanmışız.
Burdaki nik adın, kendi isminle aynymış, başa 3 harfini ters e olarak koymuşsun anlaşıldı ama bana 3 harflileri hatırlatıyor ve üstelik onların adı ile devam edince cidden tuhaf oluyorum yani :KK17::KK23:

Tesekkuler.bu iki gundur cozuttum biraz.umarim kilo almamisimdir.anneme de gelince irade kalmiyor malesef:KK43:

Cok gecmus olsun.bizimjiler de ne hastalar ne de iyi.oksurup duruyorlar..

Ilk baslarda oyle oluyor gercekten.ben de yasamistim.biz hepimizde boyle tanistik sonucta:)zamanla oturacak hersey.ben de calisiyorum.iki kucuk bebegim var.kucugum iki yasini dolduracak buyuk de yaklasik 3,5 yasinda.pespese geldiler.mayisda tayin olmustik.simdi yine cikti tayinimiz.tasinacagim yine.30 yasindayim.160 boyunda 69 kiloyum.78,8 ile baslamistim.1 seneyi gecti hala burdayim:KK43:

Allah bağışlasın siyahbeyaz :)Maşallah baya vermişsin kiloları,çocuklarla zordur...Azim işte..Bir de zamana yayınca daha kalıcı oluyor...

Burcunu untumam bi kere, aynı burçtanmışız.
Burdaki nik adın, kendi isminle aynymış, başa 3 harfini ters e olarak koymuşsun anlaşıldı ama bana 3 harflileri hatırlatıyor ve üstelik onların adı ile devam edince cidden tuhaf oluyorum yani :KK17::KK23:
Korkma canım...Hem hatırlatmasan aburda 3 harflileri

merhabalar,

dün: sabah: kepekli peynirli sandviç - çay- bal
öğle: karnıbahar kızartması yoğurt bol bol.
ara: 3 mandalina
akşam: tatlı, çorba, bir kase makarna

bugün: yumurtalı omlet, peynir, zeytin, bol domates ve çay
öğle: 4 köfte, ayran, salata
ara: iki galeta
akşam: tatlı, balık buğlama, salata..

Merhaba kızlar :KK3:
Bendeniz Ceco34, 8.ci takımda kilo verme çabasında olan biriyim :KK66:
Maalesef bu hafta belirlediğim hedefime sabit kalarak ulaşamadım o_O
Bu hafta Kilo verememim sebepleri maalesef çok fazla yoğunluk yüzünden stres yapmış olmam ( stresli olduğum zamanlar maalesef tartı inatlaşıyor benimle ) tabi birde bir başka sebebi suyu yeterince içmememdi o_O
Hatamın farkındayım ve sizlerinde huzurunuzda takımımdan özür diliyor ve şu andan itibaren çok daha dikkatli davranıp hedefimi tutturmak adına elimden geleni yapacağıma dair söz veriyorum :KK52:

Herkesin sağlıklı şekilde zayıflayıp hedefine ulaşmasını diliyorum :KK68:

günyadınnnn nasılsınız ben iiyiym çok şükür
Hafta sonu yine biraz abartmaca dün yemeğe gittk bir tanıdığa yağlama yedik (yöresel bir yemek) çok yedim yaaaa üzgünüm. neyse bu hafta da telafi ederiz inş
Sabah:1 dilim ekmek3-5 zeytin 3 dilim peynir , bir lokmacık vişne reçeli.
öğlen :zeytinyağlı bibier dolması (2 yerim) ve yoğurt
akşam da öğlenin aynısı belki salata yaparım yanına.

merhabalar,

dün: sabah: kepekli peynirli sandviç - çay- bal
öğle: karnıbahar kızartması yoğurt bol bol.
ara: 3 mandalina
akşam: tatlı, çorba, bir kase makarna

bugün: yumurtalı omlet, peynir, zeytin, bol domates ve çay
öğle: 4 köfte, ayran, salata
ara: iki galeta
akşam: tatlı, balık buğlama, salata..

hımm menü güzelmiş balığa bayılırım .karnabaharın fırınlanmışını denedin mi canım o da çok lezzetli oluyor.

Paleland Paleland tesekkur ederim muzikler icin.eglenmissin bol bol ne guzel .bizim yerimize de dokturseydin, ben de evde hastalarla ugrasiyorum minik oglum hasta bir de eşim. Oglum cok kotu oksuruyor ve cok huysuz umarim bir an once iyilesir.
geçmiş olsun canım allahım şifa versin
tekrar hoşgeldin canım o zaman bende akrep burcundayım kaçında doğdun sen bende muhasebeciydim özel sektördeyken anlıyorum seni allahım kolaylık versin

kızlar birileriniz bana el atın lütfen ya herkes gram gram da olsa veriyor bende hiç birşey yok uyarıda bulunun bana cimcik atın ama tok sözler söylemeyin çok kırılgan bir insanım hemen kırılırım üzülürüm:KK45::KK45:
şaka bir yana gerçekten kilo vermek istiyorum ama ben ne kadar istersem tartı o kadar üste çıkıyor
(hedef 64 e akrep 62 ye düştü çok kıskanıyorumm:KK62::KK62:)

selam kızlar
işyerimde biraz yoğunluk var. bakanlığın istediği yıl sonu istatistiklerini düzenliyorum. kim çıkarttıysa bunları içimden sayıyorum....her birey için 4 tane form düzenlenir mi? sadece aynı kişinin ismini 4 ayrı forma yazmak bile fuzuli değil mi? kaldı ki o formlarda istenen bilgileri ben zaten sormadan işimi yapamam ve bunları bütün oloarak görmem lazım zaten 5. bütün bir formu kendi çalışmam için dolduruyorum(isteseler akıllarına gelmeyecek kadar ayrıntıyı onlara yollarım). onalr böyle istiyo diye onu alıp oraya bunu alıp buraya yapıştırıyorum....sırf gönülleri olsun...Valla gece uykumu kaçırdı bu durum,kaygılanmamaya çalıştım, nasıl olsa bitecek diye. bitsin de kurtulayım...

sabah tartıldım ve o da ne persembe günki kilomdan yaklasık iki kilo fazlayım:(
hiç su içmedim haftasonu muhtemelen buyuk oranı su.vucut su topladı.persembeeye kadar anca ugrasırım.bu hafta benden pek hayır yok gibi.

selam kızlar
işyerimde biraz yoğunluk var. bakanlığın istediği yıl sonu istatistiklerini düzenliyorum. kim çıkarttıysa bunları içimden sayıyorum....her birey için 4 tane form düzenlenir mi? sadece aynı kişinin ismini 4 ayrı forma yazmak bile fuzuli değil mi? kaldı ki o formlarda istenen bilgileri ben zaten sormadan işimi yapamam ve bunları bütün oloarak görmem lazım zaten 5. bütün bir formu kendi çalışmam için dolduruyorum(isteseler akıllarına gelmeyecek kadar ayrıntıyı onlara yollarım). onalr böyle istiyo diye onu alıp oraya bunu alıp buraya yapıştırıyorum....sırf gönülleri olsun...Valla gece uykumu kaçırdı bu durum,kaygılanmamaya çalıştım, nasıl olsa bitecek diye. bitsin de kurtulayım...
sen personel müdürümüsün yoksa ya da yardımcısı???????
ben hep derim ki bu devlette işler bu nyüzden yavaş.teknolojiyi devletin için esokmazsan calışanlarını böyle bezdirirsin işte.

sabah tartıldım ve o da ne persembe günki kilomdan yaklasık iki kilo fazlayım:KK43:
hiç su içmedim haftasonu muhtemelen buyuk oranı su.vucut su topladı.persembeeye kadar anca ugrasırım.bu hafta benden pek hayır yok gibi.
Hergun tartiliyormusun canim,belki bu olumsuz etkiliyordur.stres oluyorsundur.ben cumadan cumaya tartiliyorum.hafta ici az cikarsam şimaririm diue çok çikarsam da motivasyonum duşer diye

kızlar birileriniz bana el atın lütfen ya herkes gram gram da olsa veriyor bende hiç birşey yok uyarıda bulunun bana cimcik atın ama tok sözler söylemeyin çok kırılgan bir insanım hemen kırılırım üzülürüm:KK45::KK45:
şaka bir yana gerçekten kilo vermek istiyorum ama ben ne kadar istersem tartı o kadar üste çıkıyor
(hedef 64 e akrep 62 ye düştü çok kıskanıyorumm:KK62::KK62:)
Himmm ne desek sana yaza hatta bahara çitir çitir girmeye ne dersin.ben ilk basladigimda da(5 hafta oldu) şimdi de çok heyecanliyim.şimmdiden farkediliyor kilo verdigim ama daha çookkk vermem lazim16 kg.burasi gercekten motive ediyor heyecanimizi yitirmeyelim

Hergun tartiliyormusun canim,belki bu olumsuz etkiliyordur.stres oluyorsundur.ben cumadan cumaya tartiliyorum.hafta ici az cikarsam şimaririm diue çok çikarsam da motivasyonum duşer diye
Ben sabah öğle akşam wc den önce wc den sonra yani her daim tatilirimn. Bu kötü bişey biliyorum ama haftada bir çok denedim hatta günde 1 kez bile tartilamiyorjm.:KK45:

Benim canim şu an acaip tatli istiyor ne yapsam ki bilemiyorum.yarin yine misafirlige gidecegim (sut iznim bu ayin sonunda bitiyor.gunde 1.5 saate dusecek) yarin kacamak yapabilirim diye bugun bisey yememem lazim canim cok istese de

Back