Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim kaptancım.Listeye nasıl ekleneceğini bilmiyorum bir de şu yüzdeyi bulamadım bölüyorum çarpıyorum ama bulamıyorum.Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin bu hafta kiloyu
Bu seferlik ben ekledim kilonu listeye.. Bidahaki sefere sen ekle şekerim hesaplayarak![]()
2 gündür fasılalı açlık diye bişey okuyup duruyorum:) Açlık orucu vs. benzer şeyler. beslenme bulteninden okuyorum.stres hormonu tavan olduğu için enerjimi boşaltabiliyorum spor yaparak ancak :) zaten şu an boşta ve motivasyon yüksek olduğu için yapabildiğim kadar yapıyorum. dizlerimi incitmemek için önce beş ön dk arası boş pedal çeviriyorum. terimi çok soğutmadan 2 5 dk arası ara veriyorum, sporu birirken de ısınma hareketiyle bitiriyorum.evet papatya çayı menülerimde kullanıyorum zaten. güzel bir bitki çayı. gaz için de iyi demeniz gibi. :)
Ben de eskileri cok okumasam da bu 1 aylik surede hedef52nin 3 cocuginun oldugunu biliyorum calisip calismadigini bilmiyorum ama sanirim calisiyor....seldomun 1 kizinin oldugunu 2.cocugunun olup olmadigini anlayamadim daha ,ogretmem oldugunu ve yaklasik 30 kilo verdigini biliyorum.nurceng ve uhs nin de minik bebekleri oldunu anladim.ama akrep benim ıcin şu anda muamma..sizler eski dost olmuşsunuz umarim zaman içinde bizler de bu samimiyeti yakalayabiliriz. Bu arada maşaallah herkes ev sahibi onu da bugun ogrendik.biz de ev alali 2 sene oldu hiç peşinatimiz yoktu hepsi banka kredisi ayda 2500 civari kredi ödüyoruz bu bizi inanilmaz yoruyor 700 de bakici.çok sıkışiyoruz donem donem satmayi düşünüyoruz.Allah tüm borçlulara yardom etsin.
Bi de farkindaysaniz yaşlarimiz,yaşam duzenimoz ,kilolarimiz falan birbirine ne kdar yakin.sanki özellikle ayni gruba seçilmişiz gibi....
yukarıdaki mesajın ilk kısmında paleland a neden öyl ebir cevap yazdığımı ben de bilmiyorum. dün yazmaya başlamışım taslak olarak kaydedilmiş