[QUOTkulağıe, post: 38076013, member: 11473"]Hanımlar,
başka bir topikte olup bitmiş bir olayı konuşmasanız artık:)
Biri bizi gozetliyor hissi tam da boyle yasatilabilirdizaten mevzu da yazdiklarimizin herkes tarafindan okunmakta olmasi artik daha bi dikkatli konusacagimizdan emin olabilirsin
Biri gecen gun 69 kişi sayfayi okuyor mu demişti
Hanımlar,
başka bir topikte olup bitmiş bir olayı konuşmasanız artık:)
Ben ilkkez başka bir topikte başarı öyküsü okudum ve konunun muhatabina fikrimi söyledim... Takım arkadaşlarım da bu tavrımı ilk kez gorecekler ama ben de takım içindeki sohbetimize bu üslupla müdahil olmanızdan hiç hoşlanmadım... Zaten başka takımlar neden okunuyor o da ayrıca merak ettiğim bir durum...
Canım arkadaş üst komutanlardan.. Senin son durumlardan haberin yok tabi.. Bayağı karışık durumlar oldu.. Bu arkadaşta karışık durumları düzeltir ve karışmaması için uğraşır uyarır..Ben ilkkez başka bir topikte başarı öyküsü okudum ve konunun muhatabina fikrimi söyledim... Takım arkadaşlarım da bu tavrımı ilk kez gorecekler ama ben de takım içindeki sohbetimize bu üslupla müdahil olmanızdan hiç hoşlanmadım... Zaten başka takımlar neden okunuyor o da ayrıca merak ettiğim bir durum...
Canım arkadaş gelişmeleri ve buranın işleyişini çok bilmediğinden gayet normal tepki verdi..Tabii senin yüksek komutanlardan olduğunu ve gerektiğinde uyarıda bulunduğunu bilemeyince normal olarak üslup sert gelmiştir..Konunun muhatabına özelden de fikrinizi yazabilirdiniz, yazdıklarınız başka takımdan kişileri de ilgilendiriyorsa takım içi sohbetten çıkar, 3. şahısları katarak yorum yazıyorsanız madem okunması da bir o kadar normal değil mi?
Ayrıca sitenin hiçbir yerinde x topiğe abone olan y topiği okuyamaz diye bir kural yoktur, moderatörlerin görevi üyeleri zaman zaman uyarmaktır, ki üslubum gayet yumuşak ve seviyeliydi, bundan şikayetiniz varsa Bize Ulaşın'a yazmalısınız.
oww yumurta+soğan+domnates+patates karışımı salatayı çok severim hmmmmmbu topikte dün neler olmuş yaaa
neyse benim çok işim var uzun uzun yazamıcam ama akrepcim mide problemi yaşadın mı diyet yaparken özellikle 2 günü onu merak ettim
dün diyetimi harfiye uyguladım ve kaçamak yapmadım galiba buna birazda beyaz leblebi katkıda bulundu diyebilirim benim tok tuttu
bugün sabah 66,20 kiloyum
bugünkü diyetim
sabah 1 yumurta,bir dilim peynir ,5 zeytin çok az ekmek (bir dilim bile değil)
arada beyaz leblebi çay,yeşilçay,su
öğlen yemeği belli değil
arada bir adet meyve
akşama ne yapsam
canım patates salatası istiyor ama benim salata mı ayrı yapıcam içinde bol yeşillik bir patates bir yumurta olacak
arkasından şekersiz çay bir portakal
bende çok seviyorum patates salatasını ve kendime hakim olamayıp bitene kadar yiyorum ama bu akşam öyle yapmıcam yeşillik ağırlıklı salata olacakoww yumurta+soğan+domnates+patates karışımı salatayı çok severim hmmmmm
sen 66idin 0,2 daha mı aldın onu mu belirtiyorsun yoksam bu bir başlangıç kilosu da yeni bir diyete mi başlıyorsun anlamadım
ben sebze yemeklerini hep aynı şekilde yaparımbende çok seviyorum patates salatasını ve kendime hakim olamayıp bitene kadar yiyorum ama bu akşam öyle yapmıcam yeşillik ağırlıklı salata olacak
hafta sonu yiyince pazartesi 66,4 çıktım canım bugün 66,2 inş cumaya kadar güzel kilo veriririm
bu arada kıymalı ıspanakı nasıl yapıyorsun bildiğim kavurma şeklinde mi
değişikse bende yapayım severim ıspanağı
akrebim selamm
........siyahbeyazcım sen ilk üçe girseydin bireyselde, çok sevinirdim inan kendi başarım gibi ve bunu da kutlayarak belli ederdim... Aynı takım içinde küslük kırgınlık olmasın, farkındayım takip ediyorsun ama hislerini de belli et, her ne olursa olsun.. Hissediyorum hoşuma gitmiyor..
Ben seni seviyorum, bil istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?