hoşgeldin canmmerhaba, ben yeniyim , bugünden itibaren aranızdayım :) yaş: 26 kilo: 97 boy: 167
Sabah: sütaş yoğurt böğürtlenli 500 gr + 1 kupa çay ( sabahları çok iştahım olmuyor)
öğle: 2 haşlama yumurta + zeytinyağlı marul salatası ( keten tohumu tozu atacağım ) + ayran
akşam: yarım göğüs tavuk sote (pulbiberli)+ salata + limonata
bugün böyle bir menü yaptım kendime. bunun dışında evde bisikletim var, önceden gerçekten kilo verdirmişti baya. bugün en az iki saat kardiyo yapacağım. göstergecim arızalı bu nedenle o yapılana kadar burada değer paylaşamayacağım yoksa paylaşmak isterim bunu da. akşam yine .
tartı fotoğrafı da paylaşırım eğer pilini alabilirsem bir ara , en son geçen hafta 97 kiloydum tartıda belki bu hafta biraz kilo almış olabilirim ama aşğı yukarı o aralardayımdır. teşekkürler ve başarılar :)
Ala alaa, bu haller bana çok aşina geliyor şekercim.. Geçer merak etmekızlar birkaç gündür pazar gününün şoku ve gerginliği nedeniyle çok düzensiz besleniyorum, çok değil ama abuk subuk şeyler yiyorum... umarım hayal kırıklığına uğramamaz önce akşam yemeği yerine bir porsiyon diyabetik kazandibi yedim mesela.... ne alakaysa... neyse umarım toparlanırım tez elden
Ne desem bilemedim,söylenecek çok şey var ama sakıncalı çünkü acaip takip ediliyorum, kuzum biz netten konuşalım olurmu, özelden at tel nonu..Watsapp dan konuşuruz olurmu..eeeee başka topikleri okumak serbestse konuşmak da serbesttir o zaman!!! ne anlamsız bir muhabbet... ayol burada altı üstü tutamadığımız boğazımız yüzünden veremediğimiz 3-5 kiloyu vermeye çalışıyoruz sanki ülke kurtarıyoruz... verilemeyen kilolar için insan kırmaya vs değer mi???
Geçmiş olsun canım..Merhaba herkese,sabah tplanti vardi toplantida basima agri girdi,sut izni muhabbetinden oglen evde oluyorum vurdum kafayi yattim ama hala agri var.menumu bildireyim
Sabh:1 yum,zeyin 4 adet,bir parca peynir
Oglen 14 civari 1 kase yogurt icine kepek ekmek dogradim
Aksam:taze fasulye,yogurt ve 1 dilim ekmek
1 saat yurudum ama gun icinde yarim lt su ictim.
Ctesi bir koms yag mantisi getirmisti dun baska biri mucver ve bugün oglum helva istiyor babasi yapacak ve o helva evde nasil kokar bilirsiniz.Sanirim herkes beni sınıyoŕrrrrrrrrr
Sabah yarım kilo yoğurt ve çay, hmm çok enteresan bir menü.. Canım bu özel bi diyet listesimi..merhaba, ben yeniyim , bugünden itibaren aranızdayım :) yaş: 26 kilo: 97 boy: 167
Sabah: sütaş yoğurt böğürtlenli 500 gr + 1 kupa çay ( sabahları çok iştahım olmuyor)
öğle: 2 haşlama yumurta + zeytinyağlı marul salatası ( keten tohumu tozu atacağım ) + ayran
bugün böyle bir menü yaptım kendime. bunun dışında evde bisikletim var, önceden gerçekten kilo verdirmişti baya. bugün en az iki saat kardiyo yapacağım. göstergecim arızalı bu nedenle o yapılana kadar burada değer paylaşamayacağım yoksa paylaşmak isterim bunu da. akşam yine .
tartı fotoğrafı da paylaşırım eğer pilini alabilirsem bir ara , en son geçen hafta 97 kiloydum tartıda belki bu hafta biraz kilo almış olabilirim ama aşğı yukarı o aralardayımdır. teşekkürler ve başarılar :)
Canım ben onu kayısı haşlayıp blendırdan geçirerek yaptım.Posalı meyve suyu içtim bardak bardak.akrebim selamm
7.takımdan tattoos ben
geçen hafta naptın öyle alt üst ettin topiği sen
o nasıl bir kilo yüzdesiydi
ben garibanda kesin ben oldum bireyselde birinci dedim ama
solladın geçtin
simdi o yaptığın diyete baktımda şekersiz meyve suyu nasıl oluyor canım ya anlamadımda ben
Sabah yarım kilo yoğurt ve çay, hmm çok enteresan bir menü.. Canım bu özel bi diyet listesimi..
Bisiklete ne kadar süre biniyosun?
İki saatmi? Süpermiş canım yaaa..Ben bisikleti bi türlü sevemedi gitti, 15 dk bana yılmış gibi geliyor afakanlar basıyor..Hayır özel bir menü değil, sabah sadece meyveli yoğurdum vardı evde, ondan böyle bir menü çıktı ortaya :)
her gün hafif - orta tempo iki saat bisiklete binmeye çalışıyorum :)
merhaba, ben yeniyim , bugünden itibaren aranızdayım :) yaş: 26 kilo: 97 boy: 167
Menü paylaşımı mı yapayım..
Sabah:
08.00 iki yemek kaşığı yoğurt
1 doğranmış elma
1 yk yulaf
10.00 1 avuç üzüm,fıstık,fındık leblebi
12.30 2 yk yoğurt
Nestle müsli almıştım 1 yk müsli
1 tane kivi
15.00 1 avuç tuzsuz badem
18.30 8 tane lahana dolması
20.00 1 avuç ara öğündeki gibi fındık fıstık
badem leblebi
tamamdır canım duran kilo direncini kırmaya birebir gibi geldi banaCanım ben onu kayısı haşlayıp blendırdan geçirerek yaptım.Posalı meyve suyu içtim bardak bardak.
Kesinlikle bire bir, doğru tespititamamdır canım duran kilo direncini kırmaya birebir gibi geldi bana
günaydın şeker kızlar , seldomcum dediklerine harfi harfine katılıyorum zaten önemli olan kiloyu vermek değil koruyabilmek.ben de çok düşük kalorili diyet yapmamaya çalışıyorum (kilo vermek için de sabırsızlanıyorum ama).Bende 4 haftadan sonra nihayet ptesi regl oldum zaten 1-2 gün daha gecikseydi ya gebelik testi alacaktım ya da menopoza girdim diyecektim(yaş36 ).Regl olunca da bacağımın kalçamın ağrısı kalmadı demek ki bel fıtığı değilmişim:):))günaydın canlar
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.... selda ben :) 39 yaşında geçen hafta 70 ammaaaaaa bu haftadan korkan bana göre artık çıtır ortalamalara göre hala balık etli (bak böyle deyince iyi hissettim kendimi :) ) bir hatunum... İngilizce öğretmeniyim...
arkadaşlar, bu menülerle diyet işinizin uzun sürmeyeceğini, verdiklerinizi geri alacağınızı, sıkılıp yeniden dahalara döneceğinizi şom ağzımla söylüyorum :) böyle menülerle ömür boyu beslenemezsiniz bu da demektir ki normale döndüğünüzde gidenler misliyle geri gelecek... o nedenle böyle katı, düşük kalorili hayattan elini ayağını çekmiş menülerden ziyade sağlıklı beslenme alışkanlığına odaklanmanızı öneririm... 1.5 yıldır burdayım veeeeeeeeeeeee bu hafta en çok kilo veren kk üyesi seçildim (alkışlar alkışlar) o nedenle tecrübeli bir tostik olaraktan söylüyorum bunları lütfen ukalalık olarak görmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?