• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba, ben yeniyim , bugünden itibaren aranızdayım :) yaş: 26 kilo: 97 boy: 167

Sabah: sütaş yoğurt böğürtlenli 500 gr + 1 kupa çay ( sabahları çok iştahım olmuyor)
öğle: 2 haşlama yumurta + zeytinyağlı marul salatası ( keten tohumu tozu atacağım ) + ayran
akşam: yarım göğüs tavuk sote (pulbiberli)+ salata + limonata

bugün böyle bir menü yaptım kendime. bunun dışında evde bisikletim var, önceden gerçekten kilo verdirmişti baya. bugün en az iki saat kardiyo yapacağım. göstergecim arızalı bu nedenle o yapılana kadar burada değer paylaşamayacağım yoksa paylaşmak isterim bunu da. akşam yine .

tartı fotoğrafı da paylaşırım eğer pilini alabilirsem bir ara , en son geçen hafta 97 kiloydum tartıda belki bu hafta biraz kilo almış olabilirim ama aşğı yukarı o aralardayımdır. teşekkürler ve başarılar :)
hoşgeldin canm

kızlar birkaç gündür pazar gününün şoku ve gerginliği nedeniyle çok düzensiz besleniyorum, çok değil ama abuk subuk şeyler yiyorum... umarım hayal kırıklığına uğramam :KK43: az önce akşam yemeği yerine bir porsiyon diyabetik kazandibi yedim mesela.... ne alakaysa... neyse umarım toparlanırım tez elden
Ala alaa, bu haller bana çok aşina geliyor şekercim.. Geçer merak etme :KK19:

eeeee başka topikleri okumak serbestse konuşmak da serbesttir o zaman!!! ne anlamsız bir muhabbet... ayol burada altı üstü tutamadığımız boğazımız yüzünden veremediğimiz 3-5 kiloyu vermeye çalışıyoruz sanki ülke kurtarıyoruz... verilemeyen kilolar için insan kırmaya vs değer mi???
Ne desem bilemedim,söylenecek çok şey var ama sakıncalı çünkü acaip takip ediliyorum, kuzum biz netten konuşalım olurmu, özelden at tel nonu..Watsapp dan konuşuruz olurmu..

Merhaba herkese,sabah tplanti vardi toplantida basima agri girdi,sut izni muhabbetinden oglen evde oluyorum vurdum kafayi yattim ama hala agri var.menumu bildireyim
Sabh:1 yum,zeyin 4 adet,bir parca peynir
Oglen 14 civari 1 kase yogurt icine kepek ekmek dogradim
Aksam:taze fasulye,yogurt ve 1 dilim ekmek
1 saat yurudum ama gun icinde yarim lt su ictim.
Ctesi bir koms yag mantisi getirmisti dun baska biri mucver ve bugün oglum helva istiyor babasi yapacak ve o helva evde nasil kokar bilirsiniz.Sanirim herkes beni sınıyoŕrrrrrrrrr
Geçmiş olsun canım..
Ahh tatlım ya yeterki diyette olalım herkesler anlaşır sanki çevremzde diyeti bozabilmek içi
n :-)

merhaba, ben yeniyim , bugünden itibaren aranızdayım :) yaş: 26 kilo: 97 boy: 167

Sabah: sütaş yoğurt böğürtlenli 500 gr + 1 kupa çay ( sabahları çok iştahım olmuyor)
öğle: 2 haşlama yumurta + zeytinyağlı marul salatası ( keten tohumu tozu atacağım ) + ayran

bugün böyle bir menü yaptım kendime. bunun dışında evde bisikletim var, önceden gerçekten kilo verdirmişti baya. bugün en az iki saat kardiyo yapacağım. göstergecim arızalı bu nedenle o yapılana kadar burada değer paylaşamayacağım yoksa paylaşmak isterim bunu da. akşam yine .

tartı fotoğrafı da paylaşırım eğer pilini alabilirsem bir ara , en son geçen hafta 97 kiloydum tartıda belki bu hafta biraz kilo almış olabilirim ama aşğı yukarı o aralardayımdır. teşekkürler ve başarılar :)
Sabah yarım kilo yoğurt ve çay, hmm çok enteresan bir menü.. Canım bu özel bi diyet listesimi..
Bisiklete ne kadar süre biniyosun?

akrebim selamm
7.takımdan tattoos ben
geçen hafta naptın öyle alt üst ettin topiği sen
o nasıl bir kilo yüzdesiydi
ben garibanda kesin ben oldum bireyselde birinci dedim ama
solladın geçtin
simdi o yaptığın diyete baktımda şekersiz meyve suyu nasıl oluyor canım ya anlamadımda ben
Canım ben onu kayısı haşlayıp blendırdan geçirerek yaptım.Posalı meyve suyu içtim bardak bardak.

Menü paylaşımı mı yapayım..
Sabah:
08.00 iki yemek kaşığı yoğurt
1 doğranmış elma
1 yk yulaf

10.00 1 avuç üzüm,fıstık,fındık leblebi

12.30 2 yk yoğurt
Nestle müsli almıştım 1 yk müsli
1 tane kivi

15.00 1 avuç tuzsuz badem

18.30 8 tane lahana dolması

20.00 1 avuç ara öğündeki gibi fındık fıstık
badem leblebi

Sabah yarım kilo yoğurt ve çay, hmm çok enteresan bir menü.. Canım bu özel bi diyet listesimi..
Bisiklete ne kadar süre biniyosun?

Hayır özel bir menü değil, sabah sadece meyveli yoğurdum vardı evde, ondan böyle bir menü çıktı ortaya :)
her gün hafif - orta tempo iki saat bisiklete binmeye çalışıyorum :)

Çok şey alintilamistim ama hepdi gitti. Kraker tekrar geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Akrepcim neler oldu canım benim ya.kafana takma böyle şeyleri sen başarılı bi kaptansin hemen hemen belli aralıklarla 4.5 yıldır buraya ugruyorum verdiğin bilgilerle ışık tutuyorsun.seni tebrik ediyorum.
Bu aralar çok yazamadım size ama okumaya çalışıyorum.
Seldomcum Allah gönlüne göre versin canım benim.

Hayır özel bir menü değil, sabah sadece meyveli yoğurdum vardı evde, ondan böyle bir menü çıktı ortaya :)
her gün hafif - orta tempo iki saat bisiklete binmeye çalışıyorum :)
İki saatmi? Süpermiş canım yaaa..Ben bisikleti bi türlü sevemedi gitti, 15 dk bana yılmış gibi geliyor afakanlar basıyor..

günaydın canlar

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.... selda ben :) 39 yaşında geçen hafta 70 ammaaaaaa bu haftadan korkan bana göre artık çıtır ortalamalara göre hala balık etli (bak böyle deyince iyi hissettim kendimi :) ) bir hatunum... İngilizce öğretmeniyim...

Menü paylaşımı mı yapayım..
Sabah:
08.00 iki yemek kaşığı yoğurt
1 doğranmış elma
1 yk yulaf

10.00 1 avuç üzüm,fıstık,fındık leblebi

12.30 2 yk yoğurt
Nestle müsli almıştım 1 yk müsli
1 tane kivi

15.00 1 avuç tuzsuz badem

18.30 8 tane lahana dolması

20.00 1 avuç ara öğündeki gibi fındık fıstık
badem leblebi

arkadaşlar, bu menülerle diyet işinizin uzun sürmeyeceğini, verdiklerinizi geri alacağınızı, sıkılıp yeniden dahalara döneceğinizi şom ağzımla söylüyorum :) böyle menülerle ömür boyu beslenemezsiniz bu da demektir ki normale döndüğünüzde gidenler misliyle geri gelecek... o nedenle böyle katı, düşük kalorili hayattan elini ayağını çekmiş menülerden ziyade sağlıklı beslenme alışkanlığına odaklanmanızı öneririm... 1.5 yıldır burdayım veeeeeeeeeeeee bu hafta en çok kilo veren kk üyesi seçildim (alkışlar alkışlar :D ) o nedenle tecrübeli bir tostik olaraktan söylüyorum bunları lütfen ukalalık olarak görmeyin

canlar bugün çok iyiyim şükür... dün babam amasyaya gitti biz kaldık kısçemle yalnız... regl de oldum ağrım çok ama çok ilginç kendimi bi enerjik bi pozitif falan hissediyorum neden bilmem... iyice manik depresif belirtiler vermeye başladım ben :) menümü bile hazırladım kaç gündür ilkkez...iyileşmeye başladığımın göstergesi tabi

sabah : 1 simit
domates salatalık biber
ayran

öğle : 2 kupa sebze çorbası

akşam : 1 tavuk but ızgarada
4 yk pilav
cacık

ara : 1 mandalina
1 kivi

spor falan yok 6 saat dersim var yeter de artar bile :)

tamamdır canım duran kilo direncini kırmaya birebir gibi geldi bana
Kesinlikle bire bir, doğru tespiti:KK9:ha aklıma gelmişken diyet deneyimlerinde ayrı topik açtım canım, yaparsan orda da paylaşabilirsin, yapanlarla motive olur hem, istersen haber ver birlikte de yaparız ben tekar yapmayı düşünüyorum..

günaydın canlar

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.... selda ben :) 39 yaşında geçen hafta 70 ammaaaaaa bu haftadan korkan bana göre artık çıtır ortalamalara göre hala balık etli (bak böyle deyince iyi hissettim kendimi :) ) bir hatunum... İngilizce öğretmeniyim...

arkadaşlar, bu menülerle diyet işinizin uzun sürmeyeceğini, verdiklerinizi geri alacağınızı, sıkılıp yeniden dahalara döneceğinizi şom ağzımla söylüyorum :) böyle menülerle ömür boyu beslenemezsiniz bu da demektir ki normale döndüğünüzde gidenler misliyle geri gelecek... o nedenle böyle katı, düşük kalorili hayattan elini ayağını çekmiş menülerden ziyade sağlıklı beslenme alışkanlığına odaklanmanızı öneririm... 1.5 yıldır burdayım veeeeeeeeeeeee bu hafta en çok kilo veren kk üyesi seçildim (alkışlar alkışlar :D ) o nedenle tecrübeli bir tostik olaraktan söylüyorum bunları lütfen ukalalık olarak görmeyin
günaydın şeker kızlar , seldomcum dediklerine harfi harfine katılıyorum zaten önemli olan kiloyu vermek değil koruyabilmek.ben de çok düşük kalorili diyet yapmamaya çalışıyorum (kilo vermek için de sabırsızlanıyorum ama).Bende 4 haftadan sonra nihayet ptesi regl oldum zaten 1-2 gün daha gecikseydi ya gebelik testi alacaktım ya da menopoza girdim diyecektim(yaş36 ).Regl olunca da bacağımın kalçamın ağrısı kalmadı demek ki bel fıtığı değilmişim:):)):KK49:

kaptana bi sorum olacak : benim yol çok uzun 18 k,lo var vermem gereken, hedefim 55, hamile kalığım kilo 70 şu anki kilom 72,7 .Diyeceğim şu hamilelik öncesi pantolonlarıma girebilme için yani en azından 70 senin şu diyetten yapsam sütüme (emziriyorum ya sadece geceleri) bir şey olur mu:) Bu da hedef52 nin dedği gibi geyik bi soru oldu ama kusura bakma.Diyetini yapasım var

bugün ben boşum zırt pırt uğruyorum ya kimseler gelip gitmiyor ayol!! tüm gün derste olunca da akşam bi bakıyorum sayfalarca döktürmüşsünüz!!

Genic bu pasta sana, doğum günün kutlu olsun canım

dogum-gunu-mesaj.png

Kızçeler paylaşımda böyle bir uygulama var, sizin düşüncelerinizi almak isterim, siz ne dersiniz?

ÖNERİ: Arabulucu kadrosu açılsın mı?

Not: Kadronun görev tanımı için:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1284#post-38059001

1. TAKIM => HAYIR
2. TAKIM => EVET / HAYIR
3. TAKIM => EVET
4. TAKIM => HAYIR
5. TAKIM => HAYIR
6. TAKIM => EVET
7. TAKIM => EVET
8. TAKIM => EVET
9. TAKIM => EVET / HAYIR
13. TAKIM =>HAYIR
14. TAKIM => EVET

OYLAMA DETAYLARI:
  • Oylama 5 Aralık 2014 Cuma günü sona erecektir.
  • Sonuç oy çokluğu ile belirlenecektir.
  • (Takım sayısı / 2) + 1 formülü uygulanacaktır. Yani EVET / HAYIR oylarından birinin seçilebilmesi için 7 oy gerekmektedir.

Back