Emziriyosan yapma şekerim.. Sen düzenine devam et, haftada 100 gr da olsa senin için giden kilo demek olsun..kaptana bi sorum olacak : benim yol çok uzun 18 k,lo var vermem gereken, hedefim 55, hamile kalığım kilo 70 şu anki kilom 72,7 .Diyeceğim şu hamilelik öncesi pantolonlarıma girebilme için yani en azından 70 senin şu diyetten yapsam sütüme (emziriyorum ya sadece geceleri) bir şey olur mu:) Bu da hedef52 nin dedği gibi geyik bi soru oldu ama kusura bakma.Diyetini yapasım var
Kızçeler paylaşımda böyle bir uygulama var, sizin düşüncelerinizi almak isterim, siz ne dersiniz?
ÖNERİ: Arabulucu kadrosu açılsın mı?
Not: Kadronun görev tanımı için:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1284#post-38059001
1. TAKIM => HAYIR
2. TAKIM => EVET / HAYIR
3. TAKIM => EVET
4. TAKIM => HAYIR
5. TAKIM => HAYIR
6. TAKIM => EVET
7. TAKIM => EVET
8. TAKIM => EVET
9. TAKIM => EVET / HAYIR
13. TAKIM =>HAYIR
14. TAKIM => EVET
OYLAMA DETAYLARI:
- Oylama 5 Aralık 2014 Cuma günü sona erecektir.
- Sonuç oy çokluğu ile belirlenecektir.
- (Takım sayısı / 2) + 1 formülü uygulanacaktır. Yani EVET / HAYIR oylarından birinin seçilebilmesi için 7 oy gerekmektedir.
bu püsküüt ün işini kolaylaştırmak için diye düşünüyorum. o açıdan bakınca evet. çok da faydası olmayacak veya torpil gibi bişeyler arda döner mi diye düşündüğüm için hayır. ben ce de son durum gibi mevzular kapatılsın gitsin. hayır diyelim gitsin derimKızçeler paylaşımda böyle bir uygulama var, sizin düşüncelerinizi almak isterim, siz ne dersiniz?
ÖNERİ: Arabulucu kadrosu açılsın mı?
Not: Kadronun görev tanımı için:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1284#post-38059001
1. TAKIM => HAYIR
2. TAKIM => EVET / HAYIR
3. TAKIM => EVET
4. TAKIM => HAYIR
5. TAKIM => HAYIR
6. TAKIM => EVET
7. TAKIM => EVET
8. TAKIM => EVET
9. TAKIM => EVET / HAYIR
13. TAKIM =>HAYIR
14. TAKIM => EVET
OYLAMA DETAYLARI:
- Oylama 5 Aralık 2014 Cuma günü sona erecektir.
- Sonuç oy çokluğu ile belirlenecektir.
- (Takım sayısı / 2) + 1 formülü uygulanacaktır. Yani EVET / HAYIR oylarından birinin seçilebilmesi için 7 oy gerekmektedir.
canım arkadaşım benim çok teşekkür ederimGenic bu pasta sana, doğum günün kutlu olsun canım
genic doğum günün kutlu olsun. hayırlı güzel bir yaş diliyorum senin içincanım arkadaşım benim çok teşekkür ederim
hedefcim çok teşekkür ederim canım.genic doğum günün kutlu olsun. hayırlı güzel bir yaş diliyorum senin için
kızlar yeni yıl yaklaşıyor. 2014ün muhasebesini yapıp 2015 hayallerimizi pek yakında yazacağız hazır olun.
ya üff ben en azından 31 aralık günü bu yıl şu kadar yol aldım felan yazmak istiyorumDaha çok gayret etmeliyim.
Şu ana kadar 2014te pek bişey başarmamışım ama aklıma bikaç bişey geldi onları tamamlayıp burada paylaşayım diye. aralık sonunda bu mevzuları konuşalım yavru kuşlar....Son günler eksik yarım işleri bitirelim inşallah
hedefcim çok teşekkür ederim canım.
inan aranızda değilim ama hep okuyorum sizi
akrebimi, seni, seldomu hep meraktayım
napiyim ilk göz ağrımsınız ne de olsa.
sahi nasıl kopucas burdanhedefcim çok teşekkür ederim canım.
inan aranızda değilim ama hep okuyorum sizi
akrebimi, seni, seldomu hep meraktayım
napiyim ilk göz ağrımsınız ne de olsa.
aklıma da geldi geçen yılkileri bulayım diye. bi de 31 aralık kilolarımızı bulup gözümüze sokmak lazımhedef sana çok zor olmazsa, geçen yıl yazdığımız hedefleri buluver... sen becerirsin :) ben çok merak ettim acaba ne yazmışım diye....
genic canım benim meğer doğumgününmüş.... hayırlı huzurlu bereketli bir ömrün olsun kuzucuklarınla inşallah :) bak biz de seni unutmuyoruz hiç :)
bütün bir yılın muhasebesi hayli zor oldu benim için...anne-babamı artık evlerine gönderip kızkıza kalmaya ve yeni düzenimizi oturtup, ayaklarımız üzerinde durmaya karar verdik...tabi ki İstanbul gibi bir şehirde hiç bir kanbağın olan kimse olmadan tek başına çocuklu bir kadın olmak zor şey...çok şükür arkadaşlarm var ama bir yakınım olmasını çok isterdim...e olmadığına göre napalım bakıcaz başımızın çaresine...tabi ki babamızı özlüyoruz..o boşluk büyüyor büyüyor bazen bir karadeliğe dönüyor..ama şükür ki bir gün kavuşma inancıyla yaşıyoruz...zaman hiçbirşeyin ilacı olmuyor kesinlikle...ve maalesef hayat da kaldığı yerden devam etmiyor..sadece akıntı devam ettiğinden biz de kıyıya köşeye vura çarpa yuvarlanıyoruz bu hengamede...bu yıl büyük kararlar aldığım, bu kararlar için temeller attığım bir yıl oldu..önümüzdeki iki yıl gerçekten zorlu bir süreç bizi bekliyor ama sonrası güzel olacak umuduyla herşeye yeni baştan başlamaya çalışıyorum her sabah...
2013 çok şeyler götürdü bizden evimizden...ama 2014 daha zor olacak bizim için...
memleketimde hayallerini kurduğum bir ev aldım bu yaz...kış bahçesi bile olan bahçe katı bütün şehrin önümde uzandığı tam hayalimdeki evi...ama tabi gırtlağıma kadar borçla :) 2014 bu borçların ödendiği yıl olacak inşallah
2014ün en önemli dönüm noktası tabi ki kızımın velayeti olacak..inşallah 2014 içinde bu velayet işini halledicem, hem benim içim huzura erecek hem kızım eşimin soyadını taşıcak ve inşallah o da orda huzura erecek..ona verdiğim en büyük söz buydu, birgün baba hanesinde senin adın yazacak demiştim, belki adını yazdıramıcam ama soyadını yazdırıcam inşallah...
bu iki noktayı hallettiğimde zaten ben emekliliğe erişmiş olcam ve 2015 bizim için istanbuldan amasyaya göç yılı olacak :) memleketime gidip ailemin gölgesinde huzurla çocuklarımı (evet bir tane daha geliyor kızıma kardeş :) büyütmek istiyorum...2014 bizim için bu büyük göç ve milada hazırlanma yılı olacak..eşimi burada bırakıp gitmek canımı çok acıtıyor bir yandan ama eminim o da huzurlu olacaktır biz huzurlu olunca..
yani seldanın bu yıl çoooooooook çalışması, çooooooooook sabretmesi, çoooooooooook akıllı hareket etmesi ve tabi ki çooooooooooook dua etmesi lazım...
e kızımın teyzeleri olarak velayet için, benim arkadaşlarım olarak benim ruh sağlığım için dualarınıza katarsanız çok sevinirim :)
2013 YILI ANALİZİ VE 2014 YILI
2013 yılı benim için çok hızlı geçti.Daha dün gibi geliyor iş yerinin taşınması.
Oğlum yıl başlangıcında kreş öğrencisi iken artık anaokulu öğrencisi ve tereddüt ederek de olsa okulunu değiştirdik. Çok şükür yeni okulundan daha da memnun kaldık. Haftasonu için ödevlerle gelen oğlumun ödevlerine yetişmekte zorlanıyorum, gelecek yıl ödevlere vakit ayırma konusunda daha gayretli olmalıyız.
Ufaklıklar 1 yaş daha büyüdü. Yaptığım tek şey büyümelerine şahit olmak, isteklerini ve ihtiyaçlarını halletmeye çalışmak bu sırada bol bol sabretmekti. Ve onlar da büyüdü. Onlara emziği bıraktırmak , halla anne sütü almakta olanı da sütten kesmek çok zor görünse de onlar da oldu.Şimdi sıra tuvalet eğitiminde. 2014te ikizler kreşe büyük oğlum da ilk okula başlayacak inşallah.
Ben...ben... ne yaptım 2013te? İşe gel git, çoluk çocuk. Kendim için yaptığım en güzel şeylerden birinin temmuz ayında diyet grubuna girmek olduğunu söyleyebilirimİyi ki gelmişim, iyi ki sizleri tanımışım:Akrep, seldom, selennnn, gamzeerdi, trabzonspor...Siyahbeyaz, Dimp ve ambuyanbu ile yeni başladık sayılır be önümüzdeki 2014 yılında daha çok kaynaşacağız ve yağlardan kurtulacağız hep beraber.
Sağlık önemli kilo veremesemde sağlığım için iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum, diyet kitabı diye okuduğum sağlık kitaplarını da artı haneme yazıyorum.
Sağlık konusunda aksattığım bazı şeyler var bu konuda kendime söz veriyorum daha iyi olacağım diye.
Maddi konulara girecek olursak bu yıl ev sahibi olduk biz de. sadece sahip olduk Allah verdi ama içinde oturamıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda kendi evimizde oturmayı da Allah nasip eder.
Eğitim kariyer konusunda aslında bu yıl elime çok büyük bir fırsat geçti fakat çocuklar küçük olduğu için bu fırsatı değerlendirmemeyi ruh sağlığım için daha uygun buldum. Ama istiyorum inşallah önümüzdeki yıllarda bu yönde adım atmayı planlıyorum.
2013 akraba ilişkilerin, aksattığım bir yıl oldu. Çocukların da büyümesi ile yolculuklara çıkmaya daha fazla cesaret edebiliyorum, biraz daha fazla telefona sarılarak ilişkileri daha sıkı tutabilirim.
2014te daha fazla kitap okumak istiyorum. Meal sınavı önemli kim bilir belki de umreye giderim. 2014te artık 55 kilo olayım yaff.kardeşim düğününe 5 ay var yaklaşık 21 hafta, her hafta 250 gram versem 5 kilo eksikle 59,5 kilo olurum düğündeolmalı olmalı en az 5 kilo olmalı.
2014 umarım hepimiz için hayırlara vesile olur...
**2.TAKIM 340. ETAP**YEDİNCİ
akrep33 ( 63 /62,8 / 0,2/ 0,31%)
Seldom ( 83.2 /82,8 /0,4/ 0,48%)
Trabzonspor( 88 /88 /0 /0 %) kilosu sabit
hedef52 ( 64,6 / 64,6/ 0%)kilosu sabit
gamzeerdi (60,2/ / / %) mezun
selennnnn ( 62,4 / 62, 4/ 0.00/ 0%) kilosu sabit
siyahbeyaz06(74,2 / 74,2/ 0/ 0%) kilosu sabit
Dimp ( 77,7/ 76,9/ 0,7/ 0.90%) hedef: 55
2. TAKIM ORTALAMASI:0,21%
Ayy ben dön dolaş aynı yeremi gelmişimmmmm, hiç ilerleme yok yaniiieveeeeet sebat ettim buldum :) yalnız sadece hedef, ben ve seleninkini buldum... selen de olmadığı için sadece hedef ve seldomun 2013 muhasebesi 2014 hedeflerini aldım :)
bir deeeeee 2013ün son kilo bildirimini buldum... şimdi inceleme zamanı!! dırın dırın drııııııın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?