Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Emziriyosan yapma şekerim.. Sen düzenine devam et, haftada 100 gr da olsa senin için giden kilo demek olsun..
Emzirme dönemin bittiğinde yaparsın arada atak olarak..

bence çok gereksiz... yahu sanki BM parlementosu :) evet ciddiyet iyidir de bu kadar işi ciddiye almak da ruh sağlığımız açısından sıkıntılı değil mi?? sanki gerçek hayatlarımızı bırakıp burada yaşıyoruz da bi komşuya 1 fincan kahveye gitme adabımız kaldı!! hem arabulucuya ne gerek var kocaman insanlarız, kulaktan kulağa neden oynayacağız direk söyleriz aman be yaaaa olsa da bananeyse :) boşum ya illa lak lak etcem :) bana gerekmez başkasını bilmem şekerim

bu püsküüt ün işini kolaylaştırmak için diye düşünüyorum. o açıdan bakınca evet. çok da faydası olmayacak veya torpil gibi bişeyler arda döner mi diye düşündüğüm için hayır. ben ce de son durum gibi mevzular kapatılsın gitsin. hayır diyelim gitsin derim

kızlar geçen gün akşam yazdığııım uzuuun bir mesajda üzücü bir laf sarfvetmiş olabilirim. aslında farkındaydım yazarken ama cep telefonundan yazarekn cümleyi toparlamaya silmeye falan erindim. zaten yönetici dışında da kimse itiraz etmedi , akrep de dedi ki son cümleyi anlamadım.
Şöyle ki psikoloji ilaçları kullanan kullanmakta olan veya kulanacak kim varsa deli densiz sınıfına sokmuş gibi oldum.
Aslına demek istediğim buradaki kimseyi tanımıyoruz . nasıl bir derdi var bilmiyoruz. Şizofreni de bunun en uç örneği oldu. Eşime ve araba kullanan herkese derim ki trafikte tanımdığın adamla tartışma bıçağı sokar karnına gider...İlaç konusunda kimseyi incitmek istemem ( bence bir dönem ben de kullanmalıydım).
sevgiler saygılar

kızar bugün giremedim yoğun bir hafta maaş ilemleri vs
diyetim iyi gidiyor bu arada ama hastalık öncesine geldim geçen ay 7 sinde olmuştum bu ay bakalım
neyse az da olsa versem benim için kar
görüşürüz öpüyorum hepinizi

dünkü menüm
Sabah:1 bardak süt
öğlen: 2 bardak süt
akşam:1 kase yoğurt, 1 tavuk incik, 1dilim mısır ekmeği, 5- zeytin, 10 fıstık,3 ceviz

ne kadaaaa az yemişim. Akrep in listesinden esinlendim. 1 litre süt diye başladım sonrasında kaloriyi o kadar düşürmenin gereksiz olduğunu düşündüm akşamki bir parça tavuktan yedim. ha süt ha yoğurt derken bikaç bişey ekledim.

kızlar yeni yıl yaklaşıyor. 2014ün muhasebesini yapıp 2015 hayallerimizi pek yakında yazacağız hazır olun.
ya üff ben en azından 31 aralık günü bu yıl şu kadar yol aldım felan yazmak istiyorum Daha çok gayret etmeliyim.
Şu ana kadar 2014te pek bişey başarmamışım ama aklıma bikaç bişey geldi onları tamamlayıp burada paylaşayım diye. aralık sonunda bu mevzuları konuşalım yavru kuşlar....Son günler eksik yarım işleri bitirelim inşallah

genic doğum günün kutlu olsun. hayırlı güzel bir yaş diliyorum senin için
hedefcim çok teşekkür ederim canım.
inan aranızda değilim ama hep okuyorum sizi
akrebimi, seni, seldomu hep meraktayım
napiyim ilk göz ağrımsınız ne de olsa.

hedef sana çok zor olmazsa, geçen yıl yazdığımız hedefleri buluver... sen becerirsin :) ben çok merak ettim acaba ne yazmışım diye....
hedefcim çok teşekkür ederim canım.
inan aranızda değilim ama hep okuyorum sizi
akrebimi, seni, seldomu hep meraktayım
napiyim ilk göz ağrımsınız ne de olsa.

genic canım benim meğer doğumgününmüş.... hayırlı huzurlu bereketli bir ömrün olsun kuzucuklarınla inşallah :) bak biz de seni unutmuyoruz hiç :)

aklıma da geldi geçen yılkileri bulayım diye. bi de 31 aralık kilolarımızı bulup gözümüze sokmak lazım

Ellssa aslında film vesaire izlerken iyi oluyor, benim gaz şarkılardan oluşan bi playlistim var. bir de çok zihnim dolu ve stresli, bu düşünceleri aklımdan atmak için biraz film izleyip yatakta uyuyacağıma, bisiklet tepesinde kendimi hırpalıyorum. bisikleti sıkıcı kılmamak için tempoyu azaltıp yükselten bir çalışma iyi olur. ama hiç hareketsizliktense 15 dk bile hareket çok iyidir. <3

S seldom , evet doğru diyorsunuz muhtemelen ama benim bir listem yok. o gün öyle denk geldi. kalori sayımı yaptım dün güya. :) 500 gr yoğurt 500 -550 kaloriydi tek başına mesela :) ama daha besleyici olabilir tabi. o zaman bugün ki menüme göz atalım :)

3.12.2014

sabah kahvaltı: bir dilim salam, iki dilim kaşar, iki dilim beyaz penir, bol domates , salata, bir kasık bal bir kasık tereyağı , iki dilim etimek + zencefil çayı
öğle yemeği: ezogelin çorba - ayran
akşam: tavuk kanat 4 adet ve salata - limonata.

henüz bir litre su bitirdim :) bisiklet süreceğim.

bu hafta diyet psikolojisine alıştırıyorum kendimi, daha iyi olacak :) hedefim bu ay 4-5 kg vermek.

Merhaba arkadaslar;
Sabah:nesfit
Oglen:2 kepce mercimek crb,az mantar sote,1 dilm ekmk,tursu
Aksamglenin aynisi bir de salata ekledim
1 saat yuruyus,2lt su,1 kupa yesilcay ve sade nescafe

Kucuk oglanin oksurugu devam ediyordu baska bir dra goturdum bronsiyolit dedi ventolin yazdi gece saat basi uyaniyor dedim once doymuyor mu dedi sonra da laktoz biseysi dedi kes memeden dedi son iki ayda mi laktoz allerjisi oldu bu cocuk anlamadim ama kesmeycegim en az 1 yaş olsun diyorum.

İyi akşamlar 2.takımcım
Ben 8. Takım kaptanıyım bir hatırlatmada bulunmak istiyorum şekerler
Editörümüz sevgili püsküütümüzle alakalı yeni kullanıcı adı seaBahAR
Forumun enleri seçiliyor bildiğiniz üzere dünde lady arkadaşımız hatırlatmıştı bizlere,
Takım listelerinde yarışan 100 üye var ama malesef baharıma verilen oy sayısı 43 demekki yarımızdan çoğumuz hala oy kullanmamışız
Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum
Kocaman öpüldünüz canlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rili-kk-editoerue.774847/page-6#post-38110806

eveeeeet sebat ettim buldum :) yalnız sadece hedef, ben ve seleninkini buldum... selen de olmadığı için sadece hedef ve seldomun 2013 muhasebesi 2014 hedeflerini aldım :)

bir deeeeee 2013ün son kilo bildirimini buldum... şimdi inceleme zamanı!! dırın dırın drııııııın :)

Ayy ben dön dolaş aynı yeremi gelmişimmmmm, hiç ilerleme yok yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…