ay onlar küçüklükte olur geçer gider canım,fazla üzerinde durmayerimseniben
ben küçükken ne iğrençlikler yapıyomuşum anlatmayayımzemuszemusama dayımın yüzünden...burun karıştırmak çok iyi bişeymiş gibi öğretmiş bana...bi de yiyomuş gibi yapmış karşımda kahrolmayasıcaakannehir aslında doğustan gelen bi refleksmis kazma mevzuhatta burunda bulunan o yapıskan seylerde cok saglıklıymıs böle bişi okudum iimi
hmm evveeett hemen aradım buldum okudum..valla süper vermişsin canım:lepi:ben de denicem bikaç gün...herşeyi deniyom nasıl olsa...
hıh siz beğenmedinizmi yane benim kiniama benim pastam daha cok benziyooo oktay uatanın tarifi:) ve bi sey daa sölim kahve kreması istemiyo
ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bugun taartildimmmmmmmmve muhtesem bişi oldu karbonata işe yarıyo
yok bea karbonatalı su içtim 2 gün zayıflamak için degil ödem atmak için sismiştim malum sebeb den dolayı sabah ac karna wc işleminden sonraanadan uryan tartıldım 101.5 cıktım.. ii mi
orbişim vallaha harikasın. seni ayakta alkışlıyorum. bizde gr oynama yokken sen bu gidişle bize yetişeceksin
Ben yarışa girmedim ama izliyorum sizi ona göreyerimseniben
önce dorayla ben yarışa başladık sooonra ebru kıskandı ben de yarışcam dedi :roflol:
hem ne farkeder canım hepimiz yarışıyoruz birbirimizle...sen de bu yarış içinde olduğunu unutma olurmulmaz:maksat ortalık kızıştırmakzemuszemus
Haftaya herkes vereceği rakamı yazsın haiiiiii ben 1 kg garanti diyorum meselafisfisfisellerine sağlık canımcım..haftaya 1. olucaz inşallahzemuszemus
Gelinime bakın beeeeeeeeeeeeeeeeeh:sm_cool:günaydın kızlar
ebrucuğum sana iyi gezmeler canım unutmadan yazayım dedim
şimdi araştırmaya girişiyom seni kim üzdü diye
güzel bir kahvaltı yaptım.
kızım hazırlayınca dahada bir güzeldi sankiopuyorumnanaktanŞeniz
yarım simit
3 zeytin
2 acı biber
5 dilim patatesrt kızartması
şimdide kalorisini yakacağımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
akşama misafir davett ettim.
hemen hazırlıklara girişeyim. okul açılınca artık bu olay bitiyorhihoyyyt
Evet yuvarlakından yaptım bennohaoldumsmileayy canım olup biten ne varsa hepsini okudum...berry baya üzdü açıkçası...neyse düzene girer diyorum..ne de olsa kardeş takım...bi de ben önceden 9. takım kaptanıydım ya o yöndende üzüldüm yaniii...bi de benim profilime msj bırakmış sağolsun 11 kilomu verdin sen diye... -11 olduğunu görmedi sanırım :)
evet benim baktığım kartopu tatlısıda bu değildi...hindistancevizli bişeydi...cezerye gibi yuvarlak yuvarlak:icecream:
hıh siz beğenmedinizmi yane benim kiniama benim pastam daha cok benziyooo oktay uatanın tarifi:) ve bi sey daa sölim kahve kreması istemiyo
ayçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bugun taartildimmmmmmmmve muhtesem bişi oldu karbonata işe yarıyo
Benim yaptığım çok daha pratik isterseniz yazarım bi ara:umursamaz:
3-4 su bardagi hindistan cevizi(ben 4 su bardagi kullandim)
1 su bardagi süt tozu
3/4 su bardagi seker
200ml cig krema
az hindistan cevizi(yuvarlaklari bulamak icin)
Yapilisi:
Hindistan cevizi,seker,süttozu,cig krema, genisce bir kaba konup yogrulur.elde yuvarlanacak sekilde degilse koyu bir kivamda ise süt ilave ederek kivamini ayarlayabilirsiniz,sekil verilecek kivama gelince yuvarlak toplar yapip hindistan cevizine bulayin.servis tabagina alin.hemen servis edebilirsiniz ben buzdolabinda muhafaza ettim.
Yiyenler cok begendiler.
Havalardan mı acaba miss kokulum bendede aynı dert var bu ara....İii geceler kızlarrr,
İyi kaçamak yaptım bugün hacokacimcoook iş çıkışı salataylan top ekmek yedim
ablamgillere doğum gününe gittim pastada yidim börekte 1 parça tabi
Eve geldim tartıldım sabah aç karınlaykenki kilomu görmiim mi bi sevindim bi sevindim annatamammmsositososito
1 ayda 3 kilo gitti başarı öykülerinde daha çok verende var.Ama sağlam spor yapıolar ben tembel popo
Kızlarr çok kötü bişi keşvettim Anksiyete bozukluğum nüksetti,sinirim burdumda geziom herşeye kalbim darlanıyo senağlama psikolog bumam lazım kendime
Leylacım geçmiş olsun sanada
Dün misafirlerim vardı çooook kalabalık bütün gün mutfaktaydım.Ama o kadar yoruldumki kendim doğru düzgün yemedim bişey fırsatımda olmadı zaten.Yarında okul başlıyor anca akşamları girerim yine siz olmazsınız ayyyyyyyyyyy hiç canım istemiyor ev hanımlığı güzel.Ama ben sürekli giyim kuşam derdinden mi nedir evde bi salıyorum ki sormayın.Sabah 9 'dan akşam 16:30 a kadar sürekli derste olacağım 5 gün boyunca ders programımı nasıl abartmışlar anlatamam pazar sendromu var bende:1no2:
kızlar proflime resmimi koydum beni görmek isteyenler en azından bir fikrimiz olsun diyenler profile girip resmime bakabilirler canlarım oky
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?