Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın arkadaşlar, serbest ve yasaksız bir hafta sonundan sonra yine kürkçü dükkanına geldim, hafta sonu menülerini yazmaya insanın gönlü elvermiyor doğrusu. Spor da yok, su da içmedim, yeşil çay da.... Bugün yine yeniden başlıyormuşum gibi hissediyorum gel cuma gellll.
Aslında hafta sonlarında kendimi sıkmamamın sebebi hedefime göre 5-6 ayımın olması, bu uzun süreçte sıkılmamak adına hafta sonları serbest bırakıyorum.

Zadegan çok geçmiş olsun canım, dr sana böbreklerini çok yormuşsun demiş ya yeşil çay ve su dışında bitki çayları gibi şeyler mi içtin?

zadegan bence sen çok fazla kısıyorsun canım yaaa... hep söylenilen şey şu değil mi; hayatın boyunca devam edebileceğin bir beslenme sistemi ve hayat boyu devam ettirebileceğin kadar spor tarzı oluştur, yoksa bu spor temposunu bıraktığında ya da normal yeme düzenine geçtiğinde gidenler misliyle geri gelecektir.. hem de böyle sağlık sıkıntıları çıkar allah muhafaza... tombik ama sağlıklı ol :)

Günaydın kızlaaaaar
seldom, siyahbeyaz ve nurceng ve galiba losefar da öğretmendi öğretmenler gününüz kutlu olsun

Kötü bişey çıkmamasına sevindim. Allah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş.Dua etmeye devam inşallah. evlatlarımız bizim bu dünyadaki en değerli varlıklarımız...

keşkem kraker derece yaptı diye takımın cezaları silinseydi.
bir de dikkatimi çekti etap sonuncusu da ilan ediliyormuş

Benim sol bacagim agriyor ve sol kalçam(iki gündür) fitik falan degildir dimi.

fıtığın bir testi vardı topuklarının üstünde yürüyebiliyorsan sorun yoktu öyl ebişey. ayak uçlarını yere değdirmeden bi yürü bakiimm...tabi buna çok güvenme ağrın geçmezse doktora gidersin Geçmiş olsun

günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonu benim iyiydi
cumartesi aşure yaptık ben bilmediğim ve kendime güvenmediğim için akrabada kim varsa çağırdım hem yediler hem yaptılar hem dağıttılar (ben sevmiyorum o yüzden yemedim)
pazar kahvaltısı hariç hafta sonum güzeldi ve bu hafta çok güzel kilo vermek istiyorum hedefi ve akrebi geçicem

çok geçmiş olsun canım allahım en kısa zamanda şifa versin

Kızlar böyle bir oylama var paylaşımda ve düşüncelerinizi almak istiyorum.. Sizce nasıl olur??
Aslında görünce hoşuma gitti ama herhalde o kişi ben olmadığım için hoşuma gitti. ya kilo alsaydım ve haftanın sonuncusu olduğum ilan edilseydi ne hissederdim? galiba ünlü olmak gene hoşuma giderdi.sonradan kilo alsam bu da ne ki ben kaç defa haftanın sonuncusu oldum diye düşünebilirdim. sanki kilo almayı kanıksatıyor...Sonuncu olmayanları mutlu edecek sonuncu olanın motivasyonunu dibe vurduracak bir uygulama. ben tabi sonuncu olanı mutsuzluktan yemiş biri olarak düşündüm, belki de hastalıktan kilo almıştır. bunun dışında tatile gitmiş düğüne gitmiş ayyyy yiyivereyim bişey olmaz demiş ve kilo almışsa bir tek o zaman dersini alır, bu uygulama işe yarar.
Bence ufak bir değişiklikle haftanın sonuncusu olarak değil de 'zayıflama motivasyonu en düşük kişi'' olarak ilan edilirse daha farklı algılar...sonuncu olan diyebilir ya evet yaaa benim zayıflama isteğim -gayretim bu hadfta çok azdı çünkü şu şu şu dertlerim vardı, hemen çare bulmalıyım. ben gerçekten zayıflamak istemiyorum mu diye düşünebilir.
Ben şartlı evet diyorm

bende katılmak istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen...
cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine bir gruba katılmak istediğini yazıyorsun. takımlar seni davet ediyor istediğin takıma gidiyorsun.

geçmiş olsun canım. takımdan ayrılsanda aramızda dolaşmaya devam et

kızlar forumun bil kazan diye bölümünde okunmamuş mesaj gözüküyordu. tıkladım karaca ve kk forum pro üyeliği için yarışmaya katıldım. szie de tavsiye ederim. belki tencere kazanırız

ben ögretmen degilim canımm.

keske ben de asure sevmese idim

gecen heftaki bir takım hezimetlerden sonraa- ki buna da sukurr Allah ım-tam bozmadıgım ama listelere de tam uymadıgım için ve bu sabah tartıda 70,5 cıktığım,bir türlü 70 baarajını kıramadıgım ve kendi kendime hırslandığımdan dolayı yuksek bir motivasyonla haftaya baslıyorum insallah.ahh bir de spor yapabilsem ne güzel olcam

bugun kii menüm
kahvaltı kefir,2 dilim ananas,1 ck tarcın
ara 6-7 badem,1 kuru kayısı,ıhlamur
ögle rokalı salata,kepek makarnalı domates corbası
ara kepek ekmekli ligth beyaaz peynirli tost
aksam bamya yemegi,salata
ara 1/2 meyve ,1 cb kefir

Evet az yiyordum ama midemin aldigi kadar yiyordum mesela bi kase corba ve bi tabak yemekten sonra midemin tokluktan zonkladigini hissediyorum hala a aldigim kalori miktari normaldi ama sporu biraz abarttiyordum neyse su dinlenme surecim bi gecsin insaallah bakalim

ben uhs yi de öğretmen sanıyordum zannedersem galiba o da rektörlükte görev yapıyordu. okula gittim geldim falan diyince öğretmen olduğunu düşünüyor insan. şimdi de siyah beyaz...galiba sanırım o da ilk başladığı zamanlrda kamu görevlisiyim demişti...Bu öğretmenler gününde öğretmen olmayanları elemiş olduklosefer öğretmendi değil mi evet evet öyleydi

böyle gidersen bu hafta 70in altına düşersin gibime geliyor.

yok tatlım ben kamu personeliyim memurum bi meslek yüksekokulunda

bugün yediklerim
sabah
1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 yumurta,2 zeytin

arada bol su 1 ceviz 5 fındık

öğlen 1 kase bezelye,bir kase yoğurt,2 dilim ekmek

arada yeşil çay

akşam 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek,bol salata

AZ YEMEM LAZIM HEDEF=HEDEFİ AKREBİ GEÇMEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…