Tesekkur ederim yaaa ben de size cok alistim kopamayacagim :) :)
Bi de seldom senin bi de buyuk kizin mi car Masallah Suphanallah
Kötü bişey çıkmamasına sevindim. Allah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuşkızlar size güzel haberlerim varrrrrr
hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınızz
desteğinizi görünce çok duygulandım
dün doktorun tümör dediği şey bugün mukoza kitle olduu
iyi bişey değil tabi ama kötünün iyisi
Allah ne kadar şükretsem azdır
3 beyin cerrahı 3 radyalog 1 kbb mukus birikmesi kitleye dönüşmüş büyük bir kitle .ileri derecede sünizit dedi
ilaç tedavisine başladık daha sonra cerrahi müdahele yapılacak
pazartesi günü yine doktor kouşturmamız başlıyo ama.tanı konduya artık
sizede haber vereyim dedim
daha sık uğrarım artık
öpüyorum hepinizi
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 388. ETAP SONUC LİSTELERİ
14 - 21 KASIM 2014
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................5. TAKIM % 1.36
İKİNCİ .................9. TAKIM %1.11
ÜÇÜNCÜ ....................13. TAKIM % 1.06
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
2. Takımdan................krakker.................%2.87
İKİNCİ
7. Takımdan.............tattoos.....................%2.84
ÜÇÜNCÜ
3. Takımdan.............honey_ball.....................%2.47
ETAP SONUNCUSU
6. Takımdan.............yenibirben.....................%-1.40
Benim sol bacagim agriyor ve sol kalçam(iki gündür) fitik falan degildir dimi.
çok geçmiş olsun canım allahım en kısa zamanda şifa versinaslında sevinmekiçin çok erken
tümör değil ama göz sinirlerine ve hipofize baskı yapan 4 cmlik kitle ve sinüsleri dolduram mukus alınacak.kötünün iyisi işte birde artık burundan girip alıyorlarmış kesi falan olmuycak
çok rahatladık ;kızmında ağrıları hafifledi akşam güzel bir uyku çektik
şimdi geçmişe dönüp bi okuyayım özledim sizi
Aslında görünce hoşuma gitti ama herhalde o kişi ben olmadığım için hoşuma gitti. ya kilo alsaydım ve haftanın sonuncusu olduğum ilan edilseydi ne hissederdim? galiba ünlü olmak gene hoşuma giderdi.sonradan kilo alsam bu da ne ki ben kaç defa haftanın sonuncusu oldum diye düşünebilirdim. sanki kilo almayı kanıksatıyor...Sonuncu olmayanları mutlu edecek sonuncu olanın motivasyonunu dibe vurduracak bir uygulama. ben tabi sonuncu olanı mutsuzluktan yemiş biri olarak düşündüm, belki de hastalıktan kilo almıştır. bunun dışında tatile gitmiş düğüne gitmiş ayyyy yiyivereyim bişey olmaz demiş ve kilo almışsa bir tek o zaman dersini alır, bu uygulama işe yarar.Kızlar böyle bir oylama var paylaşımda ve düşüncelerinizi almak istiyorum.. Sizce nasıl olur??
cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine bir gruba katılmak istediğini yazıyorsun. takımlar seni davet ediyor istediğin takıma gidiyorsun.bende katılmak istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen...
geçmiş olsun canım. takımdan ayrılsanda aramızda dolaşmaya devam etKizlar sormayin yaaa dr oyle deyince cok kuzdim ona ama ne yapsin adamin sucu degil ki ama spora tekrar izin cikinca donmek istiyorum etrafimdaki herkez cok guzel kilo vrdin masallah dedikce nazarlara geldim galibaama hala yediklerime dikkat ediyorum asgari kiloyla bu donemi gecirmek icin bi de artik yemeklerimi tatli kasigiyla yiyorum kasik az aldigi icin az yiyorum ve daha xabuk doydugumu hissediyorum
ben ögretmen degilim canımm.Günaydın kızlaaaaar
seldom, siyahbeyaz ve nurceng ve galiba losefar da öğretmendi öğretmenler gününüz kutlu olsun
Kötü bişey çıkmamasına sevindim. Allah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş.Dua etmeye devam inşallah. evlatlarımız bizim bu dünyadaki en değerli varlıklarımız...
keşkem kraker derece yaptı diye takımın cezaları silinseydi.
bir de dikkatimi çekti etap sonuncusu da ilan ediliyormuş
fıtığın bir testi vardı topuklarının üstünde yürüyebiliyorsan sorun yoktu öyl ebişey. ayak uçlarını yere değdirmeden bi yürü bakiimm...tabi buna çok güvenme ağrın geçmezse doktora gidersinGeçmiş olsun
keske ben de asure sevmese idimgünaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonu benim iyiydi
cumartesi aşure yaptık ben bilmediğim ve kendime güvenmediğim için akrabada kim varsa çağırdım hem yediler hem yaptılar hem dağıttılar (ben sevmiyorum o yüzden yemedim)
pazar kahvaltısı hariç hafta sonum güzeldi ve bu hafta çok güzel kilo vermek istiyorum hedefi ve akrebi geçicem
Evet az yiyordum ama midemin aldigi kadar yiyordum mesela bi kase corba ve bi tabak yemekten sonra midemin tokluktan zonkladigini hissediyorum hala a aldigim kalori miktari normaldi ama sporu biraz abarttiyordum neyse su dinlenme surecim bi gecsin insaallah bakalimzadegan bence sen çok fazla kısıyorsun canım yaaa... hep söylenilen şey şu değil mi; hayatın boyunca devam edebileceğin bir beslenme sistemi ve hayat boyu devam ettirebileceğin kadar spor tarzı oluştur, yoksa bu spor temposunu bıraktığında ya da normal yeme düzenine geçtiğinde gidenler misliyle geri gelecektir.. hem de böyle sağlık sıkıntıları çıkar allah muhafaza... tombik ama sağlıklı ol :)
böyle gidersen bu hafta 70in altına düşersin gibime geliyor.bugun kii menüm
kahvaltı kefir,2 dilim ananas,1 ck tarcın
ara 6-7 badem,1 kuru kayısı,ıhlamur
ögle rokalı salata,kepek makarnalı domates corbası
ara kepek ekmekli ligth beyaaz peynirli tost
aksam bamya yemegi,salata
ara 1/2 meyve ,1 cb kefir
ben uhs yi de öğretmen sanıyordum zannedersem galiba o da rektörlükte görev yapıyordu. okula gittim geldim falan diyince öğretmen olduğunu düşünüyor insan. şimdi de siyah beyaz...galiba sanırım o da ilk başladığı zamanlrda kamu görevlisiyim demişti...Bu öğretmenler gününde öğretmen olmayanları elemiş olduklosefer öğretmendi değil mi evet evet öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?