Günaydın ve iyi haftasonları kızlarr.a.s. Dün çok geç yattım. Ancak kendime gelebildim.. Evi toparladım, işlerimi hallettim.Havada dışarda kapalı ve yağmurlu. Günümü miskinlik yaparak geçirmeyi düşünüyorum.
Çiçekim ve
Singingim gelmiş.Şeniz Hoşgeldiniz. Çok sevindim. delikafadulden
Singingim çocuğun nasıl oldu? Sen nasılsın? Hedefini belirlemişsin ne güzel, motivasyonun ne durumda?
Çiçekcim kal, kal, lütfen kal. O durum sadece December için geçerliydi. Detayları yazmayacağım ama onun durumu çok farklıydı...Püskütün sana yazmış olduğu mesaja cevap dönmen gerekiyor canım. Paylaşım alanına bir girebilirmisin....
8. olmak çok kötü oldu yavf bu hafta kızlar fotosentez yapalımki biraz üst sıralara yerleşelim.
2 tane kabak tatlısı akşam pişirmiştim gece uykularıma bilem girdi. sabah ilk kalktığımda tencerenin başındaydım. ...)))
Akşam
bu kadar kırıntıyla idare ettikden sonra akşam yemeğinde bir tabak dolusu mantının mideme nasıl gittiğini anlayamadım. çok üzgünüm yavf. pişman oldum.
Gel benide ye Karmenim. kaydirigubbakcemile3Nasıl oldu öyle gözünmü döndü, adet dönemine mi yaklaştın.sırnaşık şeyKesinlikle iki hafta üstüste 3. olan biz, bukadar geriledik. Performansımız düştü:çok üzgünüm:
Sevgililer gününüz kutlu olsuna.s.a.s.a.s.
Teşekkürler Umaysu.a.s. Hepimizin sevgiyi hatırlatan bugünü iyi geçsin. Benimki iyi geçiyor….:jeyyar:
merhaba kızlar
ben bugün bir özeleştiride bulunmak istiyorum
bu eleştiri 2. takıma yani hepimize yönelik
az önce diğer takımlara misafir oldum şöle bi gezdim okudum yazdıklarını
ve neyi farkettim en az paylaşımı biz yapıyoruz arkadaşlar bu işde motivasyon çok çok önemli hep bunu savundum burda olmamızın amacı motivasyon ben dünden buyana bi kaç defa bakdım kimse tek bi kelime yazmamış ben dahil kızdım hepimize tabi şuda var iş yoğunluğu çoluk çocuk derken vakitmi ayıramıyoruz acaba pek kendimize??
haddim olmıyarak hepimizin biraz daha özen göstermesinden yanayım
Handemim yazdıklarını okuyunca çok sevindim. Düşüncelerimi yazıya dökmüşsün. Bu haftabaşında bende kk’da dolanırken diğer takımlar neler yapıyor diye casusluk yapmıştım. Gözlerime inanamadım birgünde 3-4 sayfayı dolduracak kadar paylaşımda bulunuyorlar. Bizler ya birkere ya hiç. Açıkcası bu durumumuzu geçenlerde yazdım ama göndermeden sildim yazdıklarımı. Diskalifiye olayı ile aynı zamanda olması nedeniyle yanlış anlaşılmaktan çekindim.
Takımımızda izinli olanlar benzer zamanlara denk geldi. Geriye kalanların bir kısmı elde olmayan sebeplerden paylaşımda bulunamadı. Bir kısmıda çok güzel paylaşımda bulundu ama yazan olmayınca malesef bir yere kadar..
Eline sağlık çok güzel yazmışsın. Hadi kızlar motivemizi arttıralım. Hatta size acı bir gerçekten bahsedeyim. İki hafta sonra bahar mevsimi başlıyor…Vakit çok gibi görünsede zaman hızla akıyor. Bilmem anlatabildimmi:jeyyar:
Pazartesi günü itibariyle silkelenmeye varmısınız?????süprizzzzz