günaydın çıtırlar
bu sabah güne iyi başladım
1 dilim kepek ekmiği biraz peynir ve iki adet zeytin yedim kahvaltıda
bir bardak yeşil çay içdim
40 dk pilates yaptım
kendimi iyi hissediyorum bugün
bakalım yarın nolcek mirmirmirmir
günaydın çıtırlar
40 dk pilates yaptım
mrb kızlar.. bugün doğruca diyetisyenin yolunu tuttum:teytey: nerelerde yanlış yaptığımı ve sağlıklı bir şekilde nasıl kilo verebilirim diye..
neyse diyetisyen bana 1400 kalorilik diyet verdi. aslında çok zor bir diyet değil ama tabiki bazı yasaklarda yok değil. günde 45 dk egzersiz yada sporda yapacakmışım. ve 1 ay sonra kontrole gideceğim.. umarım bu sefer yaza kadar amacıma ulaşırım:çok üzgünüm:
bugüne gelince; sabah 2 ince dilim kepek ekmeği, krem peynir ve lght reçel yedim çok az ama
öğle : 1 dilim börek ve bir fincan çay içmek zorunda kaldım
akşam: çorba ve yoğurt yiyeceğim.
işte böyle kızlar artık elimde bir listem var o uymaya ve bu kilolardan kurtulmaya çalışacağım:dance: hepinizi öptüm görüşmek üzere.
selamlar,
bugünün özeti;
sabah: 1 dilim etimek, peynir
öğle: 1 dilim börek, maydanoz
akşam: 1 kase çorba, 1 dilim börek
gece: 1 elma
kızlar ben fuara gitmedim ve başınıza kaldım süprizzzzz iyide oldu aslında. sağolsun bir başka arkadaşı ikna etmeyi başardım benim yerime o gitti. çoluk yok koca yok vala onun gitmesi en iyisi oldu. Ama organize işleride bana kaldı ne yazıkki eve geç geldiğim için girme fırsatı bılamadım. neyse kızlar kafanızı şişirmeyeyim de başlayayım ne yedim ne içtim.
kızlar bir kaç gündür kafam yerinde değildi inanın genelde sabahları aç karnına işe gittiğimden dolayı öğlen fazlaca kaçırdım. su içmeyi ihmal ettim. son günlerde fazla enerji harcadığımdan gözüm ne gördüyse onu yedim inş. kilo falanda almamışımdır.
Sabah
bu sabah ne yediğimi yazmayacağım motivenizi bozmak istemiyorum.
Öğlen
nahınada mıhınada vurdum vala
Akşam
salata yoğurt ve mercimek çorbası
günaydın çıtırlar
40 dk pilates yaptım
Hatın gızlar ben geldim. Hoşgeldimkaydirigubbakcemile3 Bugün 1.5 saat çok hızlı bir şekilde spor yaptım ve şuan kolumu zor kaldırıyorum. Yarın spor yapmayacağım. Kollarım, sırtım, belim berbat durumda.İki büklüm oldum zorladım galiba kendimiCADIARZU
Baharcım hayırlı olsun. En doğrusunu yapmışsın. Diyetisyenin şuralarda yanlış yapmışsın, şunun ardına bu yenmez gibi bilgiler verdimi sana? Bizimle paylaşırsın dimi…sırnaşık şeyUygulayacağın liste ile 1 ayda kaç kilo vereceğini söyledi?Ne çok sordum dimi cevaplamaya ilk sorudan başlayabilirsinnaniknanik
:hooray:
2. TAKIM **91. ETAP**
Kocaeli (61.5//% )
singing kettle (72.0///% )
clementine212 (57.3///%)
december Diskalifiye Edildi
çiçek (63.5///%)
handemi (71.7///%)
bahar_0186 (68/68/0/%0)
misirunu (64.0///%)
Karmen2 (83.0///%)
EN-FUR-TU (71.8///%)