- 2 Nisan 2007
- 673
- 1
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[/QUOTE]Kocaeli (61.5//% )
singing kettle (72.0/72/0/0% )
clementine212 (57.3///%)
december Diskalifiye Edildi
çiçek (63.5///%)
handemi (71.7/71.7/0/0%)
bahar_0186 (68///%)
misirunu (64.0/63.5/0.5/0.78%)
Karmen2 (85/83/2/%2.25)
EN-FUR-TU (71.8///%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO (///%)
merhabalar kardeş takımımız.. bildiriminiz doğrudur efenim. ben bizimkileri bir saat daha bekleyeceğim. gelen gelir gelmeyen gelmez ondan sonra. dün gece hiç uyumadım. sabah 9dada sokaktaydım mecburiyetten. daha fazla dayanamayacağım maalesef . Bize bir saat daha müsade. sonra listemizi ileteceğiz sizlere efenim.
Çok sağolasın Kocaeli cim. Umarım çok bekletmemişimdir. Arada sızmışım resmen ama saati de kurdum :). nasıl bir görev duygusuysa böyle :)))). Size güzel bir hafta dilerim.
2. TAKIM **91. ETAP**
Kocaeli (61.5/60.5/1/1.63% )
singing kettle (72/72/0/0.00% )
clementine212 (57.3/57.3/0/0.00%)
december Diskalifiye Edildi
çiçek (63.5/63.5/0/0.00%)
handemi (71.7/71.7/0/0.00%)
bahar_0186 (68/68/0/0.00%)
misirunu (64/63.5/0.5/0.78%)
Karmen2 (83/83/0/0.00%)
EN-FUR-TU (71.8/71.8/0/0.00%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO (612.8/611.3/1.5/0.24%)
8. olmak çok kötü oldu yavf bu hafta kızlar fotosentez yapalımki biraz üst sıralara yerleşelim.
2 tane kabak tatlısı akşam pişirmiştim gece uykularıma bilem girdi. sabah ilk kalktığımda tencerenin başındaydım. ...)))
Akşam
bu kadar kırıntıyla idare ettikden sonra akşam yemeğinde bir tabak dolusu mantının mideme nasıl gittiğini anlayamadım. çok üzgünüm yavf. pişman oldum.
Teşekkürler Umaysu.a.s. Hepimizin sevgiyi hatırlatan bugünü iyi geçsin. Benimki iyi geçiyor….:jeyyar:Sevgililer gününüz kutlu olsuna.s.a.s.a.s.
merhaba kızlar
ben bugün bir özeleştiride bulunmak istiyorum
bu eleştiri 2. takıma yani hepimize yönelik
az önce diğer takımlara misafir oldum şöle bi gezdim okudum yazdıklarını
ve neyi farkettim en az paylaşımı biz yapıyoruz arkadaşlar bu işde motivasyon çok çok önemli hep bunu savundum burda olmamızın amacı motivasyon ben dünden buyana bi kaç defa bakdım kimse tek bi kelime yazmamış ben dahil kızdım hepimize tabi şuda var iş yoğunluğu çoluk çocuk derken vakitmi ayıramıyoruz acaba pek kendimize??
haddim olmıyarak hepimizin biraz daha özen göstermesinden yanayım
merhaba kızlar
ben bugün bir özeleştiride bulunmak istiyorum
bu eleştiri 2. takıma yani hepimize yönelik
az önce diğer takımlara misafir oldum şöle bi gezdim okudum yazdıklarını
ve neyi farkettim en az paylaşımı biz yapıyoruz arkadaşlar bu işde motivasyon çok çok önemli hep bunu savundum burda olmamızın amacı motivasyon ben dünden buyana bi kaç defa bakdım kimse tek bi kelime yazmamış ben dahil kızdım hepimize tabi şuda var iş yoğunluğu çoluk çocuk derken vakitmi ayıramıyoruz acaba pek kendimize??
haddim olmıyarak hepimizin biraz daha özen göstermesinden yanayım
Gel benide ye Karmenim. kaydirigubbakcemile3Nasıl oldu öyle gözünmü döndü, adet dönemine mi yaklaştın.sırnaşık şeyKesinlikle iki hafta üstüste 3. olan biz, bukadar geriledik. Performansımız düştü:çok üzgünüm:
Pazartesi günü itibariyle silkelenmeye varmısınız?????süprizzzzz