Merhaba arkadaşlakusura bakmayın 2 gündür giremedim.Memleketten misafirler geldiği için anneme yardıma gidiyorum,şimdi gelince bir bakayım size dedim.Merak etmeyin diyetimi bozmadım...
LEYLACIMhoşgeldin,biz alıştık sonunculuğa,bu hafta da senin için olalım birşey olmaz....:roflol:
ORBİŞİM maaşallah kilolar gidiyor,harikasın.....
Şimdilik çıkıyoruyemek hazırlıcam görüşürüz.Şu okullar açılınca daha iyi olacak benim açımdan....Mutfaktan çıkamaz oldum....laelaelaelaelae
günaydın kızlar. fazla kalamıyacağım. bugün eşim evde. birazdan kızım gelecek. onu çok özledim.
diyetim miyetim kalmadı ama bu ay 3 kilo garantiledim. hemen bıraktım deyip yılmayacağım. tam gaz yeniden başlıyacağım. biraz moralim bozuldu ama bu gezmeler misafirler yaramıyor banaaaa.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar bırakmayın kendinizi dora ebrucum hoooopppp lütfen yaa niye üzülüyosunuz üzülmeyin toparlarsınız ve toparlarız...
bırakmayın kendinizi lütfen bende cok stresliyim ama yılmıcam
birazdan yürüyüşümü yapcam hava soğukta olsa ve aksam yediklerime gelirsek patates haşlama salata yoğurt
hadi bakiiiiiiiiiim tam gaz devammm...
kızlaaaarrr mrbopuyorumnanaktan
ben 9. takım eski kaptanı alleysen...mezun olarak ayrılmıştım aranızdan ama ne yazıkki verdiğim kiloları komple geri aldııımmm:kedi:
yeme alışkanlığım eskisi gibi devam etti,sporu bıraktım ve polikistik over nedeniyle östrojen hormonunu dengeleyici ilaç kullandım bu hale geldiiimmmmafoldumben
dahada öteye gitmek istemiyoruuuummm,geri almamak üzere kilolarıma elveda demek istiyoruuummm...sanırım bi 15 kg lık fazlalıkla döndüm aranıza...takımın çoğunluğu eski üyelerden biraraya gelmiş sanırım....eğer takımda yer varsa ben de sizinle devam edebilirmiyim?tabi 1 haftalık sonunculuğu göze almanız gerek :1ninca:
allah kolaylık versin canım DUALARIMIZ OĞLUŞUNLA.. İNŞ KOLAY ATLATIR... :)
EBRUCUM taam bekliyorum resimlerini :) söz dedin haaaa
bana gelince diyet varda bende durum vahim.. bugun regli durumuna gectim sanrım 4 gün erkek olsaydım die yine yakaracagımaşırı agrı var deliriyorum resmen evde kosuyorum ne yapsam die....
misscim umarım dikkat edersin FACE ye tek link üstünden video yu indire bilecegin mesaj bıraktım mutlaka ilgilen...
gece bana söz verdin unutmaaaa:)zemuszemus
tamam canım yarın gelir heralde EBRULUM...ooofff offf..65 kiloyla mezun olmuşum...şimdi 78 kg çıkıyorum tartıda...1-1,5 sene uğraş ver sonra 7-8 ayda geri al
yine facia bir gün(((((((((((((
evet kızlar
alleysen leylacım seni hatırlıyorum eskiden canım
evet iki kişilik yerimiz var gelebilirsin canm
ama bak paylaşımmmmm süratle olacak iki hafta sonra ben yapamıyorum ayrılacagım gibi lafları biiiiii duyarsammmmmmmmmmmmmm
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
gözünü korkutmak istemem ilk günden :))))))) şaka şaka
tamam canm katıl aramıza biz alştık zaten sonun cu olmaya bu haftada senin için sonuncu oluveririz ne var yani:))))))))))
yarın pazartesii süper olacakkkkkk ve bu hafta en az iki kilo verecegimmmm gibi düşünceler geciyr aklımdan amaaaaaaaaaaaaa
kaynımlar geliyorlar bakalım bozmassammm
samanyolum haklısın okul açılırsa ancak evde misafirsiz olabiliriz o da ne kadar olursa artık
karabiberrim hım o yok şimdi neyse vazgectim :)
harkuladecim cansıım yok toplayacagım sıkıldım artıkk yemekten de sıkıldım yemekten sonraki vicdan azbından da nolursunuz kızlar asın beni asılayım ki size az yiyeyim ama paylaşım az oldugu sürece bu olmuyor
yarın herkesleri görmek ümidiyle sizi seviyom ben :)))))))
leyla aramızdasın canım
ara öğün olarak 1 tane yeşil 1 tane de sarı elma yedim ve gık dediiimmm çooook geldiiiikafamçokkarıştı
leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kankimmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinn canımmmmm birtanemmmmm ,biz eskilerr yinee biraradaa toplandıkkkk iyii olduu dicemm amaa diyemiyorum yaa kilolarıı aldıkkk diyeee
arkadaşımm bendee aldımmmmm kilolarıııı ,senii gördüğüme çokk sevindimm
patlamayaa hazır bomba gibiyimm bendee 4 gün günümm geçtii benimdee heran olacakk gibiyimm amaa olmadımmmm çıldırıyorumm şuann şişliklerdenn
olsaydımm rahatlıyacağımm
hamilelikmii bilmiyorumm amaa inşallah yokturrr
leylaaa banaa nee diyonn yaa canımmm benn 57yle ayrıldımmm sonraa gerii almıştımm amaa 2ncii defaa bennnn 56 yıı gördümm sonraaa bidahaa aldımm amaa tabikii tekk suçluu benimm çünküü yedimmm
insann satenn tekrarr alıncaa bütünn şevkii kırılıyooo
afiyet olsuuunnnopuyorumnanaktan:) bende sadece 1 elma yedim 3 tü şimdi açımm.Gidip salataylan makarna yicemm
bugünkü mönüm;
sabah meyve
ögle 2 patates haslaması diyet bisküvi salata
ara 1 elma
aksam salata yogurt sebze yemeği
gecede meyve yiyecegim
bukadar:)))))))))))
kızlar geçmişi okuyamadım çok özür dilerim.
evet sonunda geldim,ama şoklardayım.
dün indim,kuzenimle beraber geldiğm için pek internete giremiyorum.
şimdi şoklarda olmamın sebebi.
hava sıcaklığı 7 derece,yani gazet iyi.insanüşümüyo(istanbulun derecesi)
ama sulu kar yağışı var,normal şubat ayındayız.ama öldürücü bir kar değil.yerlerde bile sulu sulu var.en fazla 3 santim falandır.buda normal.
ama normal olmayan şey
herzaman otobüsle 15 dakikada gittiğim yolu tam tamına 2 saatte gittim.ve yolda kaza yok.sadece sulu kar yağıyor.ve iett otobüsünün içinde kapıya yapımış vaziyette seyahat ettim.hayvanlar sanırım daha az eziyet görüyorlardır. :1shok:
bide eve geldim gördüm ki sular kesilmiş.
ben hangi yüzyılda yaşadığımızı gerçekten merak ediyorum :1shok:
gerçekten,otobüsün içinde bin kişi olduğumuzdan dolayı havasızlıktan resmen beynim zonkluyor
ben -20 derecede geldim ve kesinlikle ne bir su kesilmesi ne bir elektirik kesintisi ne bir trafik görmedim.bu nedir ya!
hava sadece 7 derece
ya gerçekten anlamıyorum,gerçekten :1shok:
güya istanbul 2010 kültür başkenti,saçmalık diyorum.
ayrıca bu hafta istanbul fashion week!
bu etkinlik için ne kadar çok insan yurtdışından geliyor haberleri var mı bu valinin!
yabancılar ülkemizi afrikadan daha bir geri ülke zannederse şaşırmayın.
çok sinir oldum,çok kızgınım.
bi arkadaşımın abisi köprü çıkışından libadiyeye 6 saatte gelmiş!aklınız alıyor mu!
geçekten şoklardım,ve hava sadece 7 derece!
insanlar bu havada evlerine mi kapansınlar,ha kapansızlar,susuz elektiriksiz yaşayınlar!
lütfen gerekli merciler ne yapacaklarsa bir an önce yapsınlar,
ama ilk önce yerin altından anadolu yakasına üsküdar ve kadıköy den başlayıp sultanbeyliye kadar devam eden metro hattı döşesinlerde,insan sulu kar yağdığında yollarda mahsur kalmasınlar!
sevgili arkadaşlar sizlerden özür diliyorum bu kadar uzun yazı yazdığım için ama dayanamadım,içimi dökmek istedim.uamrım beni anlıyışla karşılarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?