Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canlarımmmmmmm sabah kahvaltımıı yaptımm bendee ,şimdii kahvemii içeceğimm,sonradaa bende dora gibii gezmeyee gideceğimm
doraa gözünaydınn demişsinn yaaa bendee ne oluyoo dedimm hanii dahaa benn bugünde regl olmadımm ya acabaa dedimmmm ondanmıı diyooo
off kızlarr benimm 5 gün günüm geçtiii ,amaa hamilkee kalmakk içinn birşeyy yapmadımm haaaaa onaa göree yaniii sadeceee reglimee 1gün kala olduu ondann hamilokelik olurmuu canım çokk sıkkınn
karabiberim yarışma yapmak çok işe yarıyor gerçekten. bende vivayla yapmıştım ve kazanmıştım :hooray: insan çok gaza geliyor hihoyyyt
dün bende pijamalarımla otururken karşımdaki aynadan inceledim kendimi :sinifsinif: oturan boğa gibiydim valla sempatiksalakcinni oturunca çıkan göbekten daha bir kilolu hissettim kendimi. offff gözümün önüne geldi şimdi. gitmeli bu kilolar gitmeli. bir regl olsam kilom çıksa ortaya. hem şişliğim inse hemde içimdeki kurt beni terketse alsanaalsanasmile çok şey mi istiyorum bilmiyorumkismile
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
oirpatam bu senin için. özellikle spor yapınca insan daha bir hırslanıyor. bende ip atlıyordum ne güzel. valla canım hiç hareket bile etmek istemiyor şu an kaydirigubbakcemile
küçük hedefler koymalıyız kendimize aslında. uzun vadede düşününce şevkim kırılıyor. geçen defa da uzun vadede verdim. o zamanda sonlara doğru sıkılmıştım artık. gerçi benim daha doğrusu bizlerin hayatı diyete endeksli olmalı. biraz salınca hoooppp kilolar geliyor. işte bu beni sıkıyorrrrrrr :umursamaz:
sabah ılık su
kahvaltı k.ekmegi 3 dilim
2 küçük dilim peynir
3 zeytin
3 catal yumurta
domates ve salatalık.....
ve walk home 5 miles sporumu yaptım...
bana gelince tam gaz devamdayım ve kararlıyım bu kez olacak epeyde motive oldum cidden ... hedefime ii ce kitlendim....
:lepi:turkbayragi[/QU
Aytenimm maşallah 5 mil yapmışsın helal olsun.Görürsün bak sen benden de zayıf olacan bu gazla:))) .Ben 3 mil i bile tamamlayamamıştımm.Modamakyajında söylediği otobüs eziyetini ben bu hafta her akşam çekiyorum bu hafta vardiya döndürmüyorum.Döndürdüğümde sabahları daha beter oluyo :S işten yorgun geliyorum haliyle.7 DE ÇIK 8:30 GİBİ EVDE OLL :s:s:s Spor mu yapçan dinlenecen mi sabah uykunu almak için erken mi yatacan ne etçen şaşırıyosun.Ama bu akşam 3 mil i deneyecem dün ders çalışma günümdü.
Yeni Hedefim ALES TE 70 KİLODA 60!!!!!
Hatta ales puanım 55 ti o kiloya insem fena olmaz hani
Yine gelicem hoşçakalınn
ta
sabah ılık su
kahvaltı k.ekmegi 3 dilim
2 küçük dilim peynir
3 zeytin
3 catal yumurta
domates ve salatalık.....
ve walk home 5 miles sporumu yaptım...
bana gelince tam gaz devamdayım ve kararlıyım bu kez olacak epeyde motive oldum cidden ... hedefime ii ce kitlendim....
:lepi:turkbayragi[/QU
Aytenimm maşallah 5 mil yapmışsın helal olsun.Görürsün bak sen benden de zayıf olacan bu gazla:))) .Ben 3 mil i bile tamamlayamamıştımm.Modamakyajında söylediği otobüs eziyetini ben bu hafta her akşam çekiyorum bu hafta vardiya döndürmüyorum.Döndürdüğümde sabahları daha beter oluyo :S işten yorgun geliyorum haliyle.7 DE ÇIK 8:30 GİBİ EVDE OLL :s:s:s Spor mu yapçan dinlenecen mi sabah uykunu almak için erken mi yatacan ne etçen şaşırıyosun.Ama bu akşam 3 mil i deneyecem dün ders çalışma günümdü.
Yeni Hedefim ALES TE 70 KİLODA 60!!!!!
Hatta ales puanım 55 ti o kiloya insem fena olmaz hani
Yine gelicem hoşçakalınn
ta
inşallah canım da sende yap yani yapmaya calış farkı göreceksin:) bu arada hedefin gayet güzel inş ales sınavında kg da koydugun rakamlar cıkar karsına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
leyl35 canım iyiki geldin sende olmasan takımın hali tam harap mış
ben senin eski avatarını hatırlıyorum siyah bir şeyler vardı üzerinde saçların da toplumuydu acba
hatta ben sana bu resim senin mi ne kadar da güzel bir yüüzn var demiştimmmm alleysen CADIARZU doğru dimi
[/B][/COLOR]
Günaydın canlarımmmmmmm sabah kahvaltımıı yaptımm bendee ,şimdii kahvemii içeceğimm,sonradaa bende dora gibii gezmeyee gideceğimm
doraa gözünaydınn demişsinn yaaa bendee ne oluyoo dedimm hanii dahaa benn bugünde regl olmadımm ya acabaa dedimmmm ondanmıı diyooo
off kızlarr benimm 5 gün günüm geçtiii ,amaa hamilkee kalmakk içinn birşeyy yapmadımm haaaaa onaa göree yaniii sadeceee reglimee 1gün kala olduu ondann hamilelik olurmuu canım çokk sıkkınn
leylacım hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5
:lepi:turkbayragi
karabiberim yarışma yapmak çok işe yarıyor gerçekten. bende vivayla yapmıştım ve kazanmıştım :hooray: insan çok gaza geliyor hihoyyyt
dün bende pijamalarımla otururken karşımdaki aynadan inceledim kendimi :sinifsinif: oturan boğa gibiydim valla sempatiksalakcinni oturunca çıkan göbekten daha bir kilolu hissettim kendimi. offff gözümün önüne geldi şimdi. gitmeli bu kilolar gitmeli. bir regl olsam kilom çıksa ortaya. hem şişliğim inse hemde içimdeki kurt beni terketse alsanaalsanasmile çok şey mi istiyorum bilmiyorumkismile
anacım ne oluyo sizlereeeeeealsanaalsanasmile ne bu regli durumu CADIARZU hala olmadınmı sen asi bilmiyorumkismile
e artık d,iim inş bebek cıkmaz birinizden
şimdi şoklarda olmamın sebebi.
hava sıcaklığı 7 derece,ama normal olmayan şey
herzaman otobüsle 15 dakikada gittiğim yolu tam tamına 2 saatte gittim.ve yolda kaza yok.sadece sulu kar yağıyor.ve iett otobüsünün içinde kapıya yapımış vaziyette seyahat ettim.hayvanlar sanırım daha az eziyet görüyorlardır. :1shok:
bide eve geldim gördüm ki sular kesilmiş.
sevgili arkadaşlar sizlerden özür diliyorum bu kadar uzun yazı yazdığım için ama dayanamadım,içimi dökmek istedim.uamrım beni anlıyışla karşılarsınız.
Canım ne kadar güzel bir yüzün var ,mutlaka kalbinde öyledir.Tekrar kiloları verip almayacağına eminim.En azından şimdi hatalarımızı biliyoruz...opuyorumnanaktanTekrar hoşgeldin....