ebrucuğum artık sırayla yapılıyormuş asi doğru sölüyor yaniiii.süpersiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
seviyom siiz ben vallahi aklım burda kaldı başka misafirlerde bastırdı hiç hesapta olmaynlarrrrr onlar gitti de gerçek misafirlerim kaldı kimisi namazda kimi mutfakta bende size acil bakmaya geldim valla kusura kalmayın yapmasaydınız şimdi yapacaktım sona kalmasak diye dua ediyorudm
harikulade bunu unuttugumu sanma senle hesaplaşcazzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))
delikafadulden:roflol::roflol::roflol:harikacım sen ebruya bakma. o misafir geldi diye kaçtı. bugün bütün yük benim üzerimdeydi.
şimdi bağımsız iradenle karar ver. kim hakediyor kare kalem resmi bayanssulusmile
selam kızlar
bu arad benimde misafirlerim vardı ama habersiz baskındı.kaydirigubbakcemile2
bende şip şak bişiler yapıp yolladımmmbuyrunnnnnnnnn
asicim hopssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
önce ben istedim snaa noluyoki yavvvvvvvvv aaaaaaaaa
teşekkür ederim ellerine saglık ;
ben iki haftadır yapıyom ama napıyım
kaçmak istemedim ki eger harikulade saat 10 gelip bildirimi yapsaydı bende gönderip öyle giderdim ama
çok üzüldüm çok
(((((((
önce banaaaaaaaaaaaaaaaa
öpüyorum nanaktan asicimmmmmmm :)))))))))))))))
sakınnnnnnnnnnnsakınnnnnnnnn sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
misafirim geliyo kızlar keyfimden yapmıyorum lütfennnnnnn dikkat edinnnn edaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktannolur söz dinleakannehir
haaaaaaaa haaaaaaaaa afferin sanaaaaaaaa ben biliyorum başıma gelecegi
ne desem boş sen bugün bunu dedin ya biz seni ikna ettik mesela iki hafta sonra yine aynı sözle karşıma cıkacaksın ahanda yazıyorum burayaaaaaaaa döner bakarız artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çok üzüldüm şimdi çoooooooooooookkkkkkkkkk
karabiberim bu tatilden dolayı canım. gerçi benim için bir şey fark etmedi. kızı toptan kaybettimde:roflol:
ama o olmayınca bende sıkıntıdan yedim dünsempatiksalakcinni
tatil bitsin hepimiz bomba gibi sahalarda olacağız. hatta kilolarımızı aylara bölelim ..
sakın çıkmayı isteme yoksa seni bidaha bulup kaportanı toparlayamayızz:roflol::roflol:
hımm bak bu güzel soruydu.sempatiksalakcinni
dur birazda biz örtmenlik yapak sana:roflol::roflol:
öncelikle az ye. sık ye
su iç
spor yap
gırtlağına hakim olmasını hatırla(zaten biliyorsun hatırla diyorum bak dikkat)
ondan sonra şıpırrr şıprrrrrrr gitsin yağlarrrrrralkisalkisalkis
perciim asicim ikinizde birer kilo verin vercem tarifi sözzzzzz
laracım bazen bende sevmiyorum :))))))))))))))))))))))))
inanın çok yoruluyorummmmm beden yorgunlugunu bırak zihnim böyle hep karmaşık oluyor boşaltamıyorum dinlenmek istiyorum gibi bişiler hissediyorum hep çok yoruldum çok ev yol gecen hanı gelenn ugruyor giden ugruyor işte böyle :) inanın misafirmle oturup konuşamadık bileeeeeeee
maşşşallah yine sohbetler öyle koyuki orbişşş karabiber modamakyaj smaanyoluuu huuuuuuuuuu nerlerdesinizz ????? sizi görene aşkolsun
ay banada deee koca göbüşlüü diyee belkii hırs yaparım arkadaşım kendimeslm koca göbüşlüüüü:CüvCüv::CüvCüv:Şeniz
ne haber şekerr.
harukulade benim orda hesabım var canımmmmm:icecream:
bu arad benimde misafirlerim vardı ama habersiz baskındı.kaydirigubbakcemile2
bende şip şak bişiler yapıp yolladımmmbuyrunnnnnnnnn
asicimmmm ve ebrucumm iyi dinleyin beniii:)
ikinizede yapacağım söz veriyorum amaaa hedef kilonuza ulasın öyle..
yeni görüntünüzle fotoğraf cekinirsiniz bende çizerim yoılllarım size postaneyle valla
ama önce verin bakalım ladyleeer...:)
asi bu arada ekledim seni amaaaa yanlısmı dogrumu bilmiom valla
ve sey doracım senide ekleyebilirim tabi cok merak ediom hepinizi haaa....:)))))))))))
asicimmmm ve ebrucumm iyi dinleyin beniii:)
ikinizede yapacağım söz veriyorum amaaa hedef kilonuza ulasın öyle..
yeni görüntünüzle fotoğraf cekinirsiniz bende çizerim yoılllarım size postaneyle valla
ama önce verin bakalım ladyleeer...:)
asi bu arada ekledim seni amaaaa yanlısmı dogrumu bilmiom valla
ve sey doracım senide ekleyebilirim tabi cok merak ediom hepinizi haaa....:)))))))))))
Diye diye banada geldi misafir amaaaaa esimi bekliyorum simdide ben gitcem attaya misss anksiyitesi bozuk sehir tesbihin harikaydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?