ha özgecimmm söyliim söyliim diyoerum hep kalıyor aklımdayken hayırlı olsun bebişin allahım hayırlı dogumlar nasip etsin saglıklı bir şekilde canım
bu arada bende fındık cekirdek yedim azcıcık amaaa kalorisi coook ebrulum bozma moralini be canım yarın sıkı tutarsın dengelersin bi yerde okudum yağlar vücuda 2 gün içindemi yerleşiyomuş ne sen yerleşmeden kilo almadan yakmaya bakarsın olurr biter :)
canim ya türkiyeye gidecegimden dolayi alisveris yapiyorum,bavul hazirliyorum,bu yüzden pek laptopu acmiyorum,hep bi kosusturmaca icinde oluyorum cünkü.bu arada modamakjaj nerelerdeki kızlar...........
:
Küto iigeceler şekerim bisen varsın bu saatte:-tatlicadiarzu-.Bu hafta olmasanda kendini motive et haftaya gel geri bak yaşımız gidio ben 83 lüyüm sende 85 liydin sanırsam.Eskisi gibi kilo veremiorum ben 30 dan sonra noolcak düşünmek bile istemiyorum:umursamaz:Az daha motive et kendini hadi kuzumm
dijital tartım hala gelmedi,evdeki tartıda benle yaşıt bazen eksik-fazla tartıo üstüne çıkıp anneme baktırttım.72 DEN GERİDESİN DEDİhihoyyythihoyyythihoyyyt
Ebrucum beni 71.50 olarak alır mısın? canım benim.Bi de hesaplama yapmayı anlatın bana bi ara lütfenn.eski kilo-yeni kilo 73-71.50=1.50 gerisini bilmiyorum amaa.Bi de kilomuz değiştikçe bu çizelgeyi yeniden mi düzenleyeceğiz??:uhm:
Bu koca göbüş gitsin artık lütfenn,mayalı hamur gibi duruyo oturunca.kafamçokkarıştı.benden önce de heryere giriyo ama aaa.:)
Öpüldünüz kızlarr
aaaa canımm hayırlı olsun allah damatlığınıda göstermek nasip etsinde. bir sorum olacak niye bu işi yazın yapmıyorsunuz. allah korusun üşütür neyim.Canım beni alıyomusunuz listeye 71 im malesef bide hesaplama nasıldı bi ara buraya yapıştırıversenize unuttum ben.
Yokkkkkkkk tatlım yaaaaaaaaa temizlik faslını sürerken misafir haberi aldım derken derken gün sonu oldu işte
Burdayım canımcım dora oğlanın sünnetini yapmaya karar verdik pazartesi kestiricez düğünü yaza bıraktık bakalım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ammaaa vukuatlıymışsınız haaaaaaaa
şok olmuş vaziyette okudum hepsini ohaoldumsmile ohaoldumsmile
allah korusunnn dikkat edin kendinize karda buzda allah esirgesin yaa
haklsıın bu kadar olay bırakılırda pc başına gecilirmi :umursamaz: :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada yerfıstıgı falan derken götürüyon haaaaaaa sayısı da belli degil :umursamaz:
****2.TAKIM- 141.ETAP****
dora( 74.0 / 73.5 / 0.5 / 0.68%)
viva la vita ( 62.8
samanyolu( 65.5 / 64,0 / 1,5 / 2,29% ) :teytey:
moda makyaj ( 67.0 / 67.0 / 0.0 / 0.00%)
EBRULUM ( 82.5
kütahya( 88.0 /
karabiber01( 66.5 /
asi bulut( 63.6 / 64.1 / -0,5 / -0.01%)
misnewmoon ( 73.0
OİRPATA ( 104.9 / 103.0 / 1.9 / 1.81%)
harikulade ( 66.8 /
Lara (
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 814.6 /
arkadaşlar cok işim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((((((((((((
şu işleri halledeyim gelcem allah aşkına bildiriim yapmayanlar yapsın ben mi kaçırdım karabiber lara nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?