canım yok çay için değil bizim büyük aile toplantısı oluyor bu.............1 kilo verdinmii sennnn
maşallah canımm sanaaa oh misafirinn senindee boll
aslındaa bendee çok severimm misafiriii amaa benn polonyadan geldiğim içinnn herhaftaa birileriii ağırlıyorumm
arkadaşlarr bitseee köyden gelene gidenn çokk evii dahaa yenii toplamışş oluyolrumm bakkii yinee birii aramışş
yoksaa yanlşışşş anlaşılmayayımm canlarımm
bede peynirlii gül böreği,patates salatası,patlicanlıı yoğurtluu ezme yaptımm
azz hazırladımm akşamm çayıı olduğuu içinnn
sen nelerr yaptımm bu sefer canımmm
akannehirkızz o neyy öylee nedenn bu kadar kalabalıkk mevlüt falanmıı var canımm
düşünemiyorumm bilee bu kadar kalabalığıı yemeklimii yoksaa çay içinmii geleceklerr
diyette gider canımm
samanyolum sölemiştim tatlım biz çok kalabalık bir aileyiz(5 elti 1 görüm çocukları vs ire)Arkadaşlar iyi akşamlar.Malum tatil çocuklar evde,bilgisayar boş kaldıkça girebiliyorum ancak.,
Hayda şimdi de küto mu gidiyor.alsanaalsanasmileBak orbişim i döndürdük,şimdi asana ne oldu.Bende çok sık paylaşımda bulunamıyorum ,ama idare ediyoruz....Küto bizi bırakma.....
Orbişim harikasın,bak iyi ki gitmemişsin.Kim tutar seniCumaya iyi sonuçlar alıcaz bu gidşle senin sayende.....
DORACIMBana bukadar misafir gelse ne yaparım,bilemiyorum.akannehirÇok paniğimdir,şaşar kalırım.Birkaç gün önceden haberim olacak da o da azami 5-6 kişi olmak şartıyla...:roflol:Valla Ebruyla sen çok hamarat hatunlarsınız.....a.s.
meraaba arkadaşlar birazdan ip atlıcam:)
tünaydın kıslar ....Ebrucugum hakketen Allah kolaylik versin arkadasim bu
kadar yorulupta kirmadan hizmet etmenin sevabi az degildir arkadasim
samanyolum sölemiştim tatlım biz çok kalabalık bir aileyiz(5 elti 1 görüm çocukları vs ire)
ben bu tip kalabalığa alışkınım yanii.
her yaz kaynanamlarla birlikte kalırız. hemde bu saydıklarımın komplesiyle.
kalabalığıda sevince hiç sıkıntı olmuyor yaniiiiii.
eltilerle bir aradamı demeyinnnnnsempatiksalakcinni
karşılıklı anlayış olunca inanın hiç sorun olmuyor. hatta zevkli bile oluyorrrrdelikafadulden:sm_cool:
boş ver samanyolummm geçmiş kötüyse üzerine sınger çek hiç hatırlama canım. dünyaya bikere dahamı gelecezki eski kötü günleri hatırlayıp içimizi karartakkkkksempatiksalakcinni
inşallah gelecek günlerimiz çok güzel geçerrrr.
eski kötü günleri anımsamadan güzel günlerimizide unutturmadan yaşamayı nasip etsin mevlammmm:Saruboceq:
Kızlar şimdilik kaçtım,sonra yine gelirim.Evi temizliyorum da,yemek te yapıcam öğlene hoşçakalın.....mafoldumben
Amin canım haber çıktı mı misafirlerinden.
:)))) BENDEEEEEEYa canım tabii anlaşınca güzel olur,bana elti deme sakınalsanaalsanasmileBen de de 2 tane elti 1 görümce var.Eltinin biri zararsız ama diğeri Allah karşılaştırmasın beni...Onunla sadece özel günlerde karşılaşıyoruz,...Diğerleri ile de geçen yıl 2 kez evime geldiler işte o kadar.Ben görümceme 2 ve diğer eltinin evine 4 yıldır gitmedim....Kayınpedere her haftasonu giderim,orada karşılaşırız işte bizde böyle....Bu arada kayınvalidem yok o varken böyle yapamıyorlardı.Eşim yok ya aklı sıra beni ezmeye çalışıyor.Amcamız da karısının lafına bakar hiç arayıp sormaz..En kızdığım ise eltinin başkalarının yanında rol yapıp yalnız kaldığımızda 2 karış suratla dolaşması.Bak yine hatırladım....:mymeka:
Allah sizin muhabbetinizi bozmasın tatlım.Tabiii Ebru nunda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?