ooooooooooooooo bu kızlarda yazacakta ben de görcemmmmmmmmmmm ben muttfaga ayran yapmaya gidiyorum rica ediyorum biri bişi yazsın artık!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaebrucuğum aslında dr bana günde 2 bardak ayran yada süt içmemi önerdi ama ben bu konularda çok ihmal karım. bugünden sonra aya öğünlerime ayran ve sütü ilave edeceğim. eğer unutur yazmazsam banada uyarı at canımalsanaalsanasmile
benim omirliğimde incelme varmış. ve 1 gün kalsiyum 1 gün süt ürünleri verdiler ama ne kalsiyumu içtim nede diğerini benim halim ne olacak böle ya.bilmiyorumkismile
arkadaşlar sabah peynir yerine 2 yumurta 4 zeytin ve 1 dilim ekmek yedim ölçüyü kaçırmamışım dimi moralim bozuldu hafiften hatesekkür ederim missnewmoon bugün biraz ders çalışıp aksama doğru tekrar yürüyüşümü yapıcam böylellikle dengelemiş olurum umarım kızlar bide ben geceleri uyuyamıyorum cünkü geceleri daha rahat ders calısıyorum karnımın aclığını bastırmak içinde 2 veya 3 tane ara ara meyve yiyorum galiba düzenim böyle sürüp gidecek 15 tatildede bu kadar:))))) hepinize kucak dolusu selamlarr ha gayret herkes güzel şeyler yiyor valla peki dışarıda ne yiyebiliriz genelde ben diyet bisküvi bulamazsam kaşarlı tost yiyorum belirli bi düzenim olamıyo maleesf:)
ohaoldumsmile oturunca göbüşüme baktımda kızlar ohaoldumsmile
yok yok benim bunu eritmem lazımmmmmmmmmm:gitme:
içimede çekiyorum dışımada bırakıyorum olmuyorrrr.............:1no2:
bu göbek gidecekkkkkötükedihüso
aaaaaaaaaaaaaaaa
kuzum dikkat etsene kendineeee o sonucu mr dan mı çıkardılar ne olacakmış ya ???????
bende bu snee mr cektrdim beyin den baş agrılarına dayanamaz olmuştum ve bugünde agrıyor tıkanma varmış((( beyin kılcal damarlarında çok öenmli degil dedi dr % 40 ında cıkıyor mr cektirenlerin dedi ((((((((
ah güzelim bende öyle ilaç içme özürlüyüm resmen de ama böyle bir durumda kullanman lazım zorlada olsa güzelim lütfen dikkat et kendine ya yapmayaşın genç dedi dr. bir müddet bu şekil ilaç kullanıp birde eğzersziler verdi. ama ben onlarıda yapmıuyorum. ha bugün yaparım ha yarın üzerinden 8 ay geçti
sanada çok geçmiş olsun canım.
benim ilaçları bitirip kontrole gitmem gerekliydi. ama ilaçlar olduğu gibi duruyor. ne diyecemki gidipte.:kedi:
ben hiç ilaç kullanmasından hoşlanmıyorum ebrucuğum. hatta nefret ediyorum malesefffbenneyaptımki:1no2:
missnewmoon canım ailemle kalıyorum valla tek olumsuz yanı işte gece ayakta olmam ama heralde meyve yemek kilo aldırmaz dimi zor oluyo yaaani anlıyosun dimiabur cubur kestim tatlım Allah korusun valla yeteri kadar kilo aldım 4 ayda valla simdi mini mini miniminnacık verdim birazını:) yürüyüşte yapıorum dengelicem umarım
ebruluuuum burdayız valla ders calsıtım ara verip geldim :)
dora spor yapınca inan gidiyo gitmese bile sıkılaşıyo vücudun o göbek öyle yada böyle bi şekilde eriyo yani yıllarca spor yaptım vücudum spora alıştı bi dönem yapmasam vücut alıp başını gidiyo:) idare etcez artık sporu hayatımdan cıkarmamam lazım heralde simdi öğlen yemegimi yicem size göre biraz geçmi kaldım acaba hepinize bol şans kızlaaaarr yediklerimize dikkat edelim az yiyelimm emi:)
küto alla kolaylık versin güzelim bende azmin kıırk sandım valla :)selam kızlar şükür kavuşturana
harikulade , yagmurtası hoşgeldınız kızlar en kısa zamanda hep bırtıkte hedefe ulaşırız inş.
modayakyaj canım vıvamın arkadasını böyle beklerdım çok güzel gidiyorsun memlekete geleyomuşsun saglıkla git gel canım
samanyolu regl bitince işler yoluna girmiş çok sevındım
ayçaa spor salonu uyelıgın varmış hiç kacırma zamanın el veriyosa ben olsam ne kadar üşensemde parama acır gıderdım hem benım gıbı yanlış spor yapıp belını acıtmassın ılerlı hayatında dogru egzersizleri ögrenmış olursun gercı şimdiye kadar ögrenmişsindirde bu arada bekar arkadaslar bulunca sevınmışsın gözumden kaçmadı ben takıp edemedım kaç gundur yanı arkadaslarla tanışamadım daha
asimm yavrum öptüm senı nasıl varmı gelişmelerr
doram gecmiş olsun canım kullan ilaçlarını bende dr a gıtme özurluyum nolacak bizim bu halımız bıcak kemıge dayanacak ıllakıi o zaman aklımız basımıza gelır defterini bulmana sevındım döktur bakalım oradakı hazınelerden bıze
ebruu özlemişsin benı ha hep kulaklarımı cınlatmışsın ınan vaktım yok bastada belırttım eskısı gıbı net basında olamıyorum gönuller bir olsun diyetler yolunda olsun bırbırımızı hoş görelım fırsat olsa hep burda olabilsek aklım burda ama olmuyo 2 gun yatılı mısafır vardı coluk cocuk ee ablarlarda burda olduk 11 kişilik aile sabaha kadar otur kazanla yemekler bulasıklar yatak döşek daha ne diyimki birde onlar kapıdan cıkmadan bi misafir haberi daha ev alacak birileri bizim evın şeklıne şemalıne bakacaklar buyrun gelın demiş ev berbat 1 saat ecel terleri döktum haftasonu özeti bu dunya sabah 8 de aradasa gectım memlekete gidiomuş hazırlanacaktı akşamda kocişin evde olabildigi tek akşam bırakıp nette dolaşmak ayıp olurdu böle durumlar hiç merak etmeyın diyetım super benden yana korkunuz olmasın tek eksik spor şimdilik
aytennnnnnnnn ona bi telefon etmem lazımmm
eda sende gfelememişsin anlıyorum senıı
evet ben bir havuç yedim kendimi çok aç hissediyorum böyle tıka basa doymak istyo canım ama öyle canımızın her istediğini yaparsak ooooooo işimiz var otur yerinde diyorum kendime:)))))) efferin bana
missnewmoon canım ailemle kalıyorum valla tek olumsuz yanı işte gece ayakta olmam ama heralde meyve yemek kilo aldırmaz dimi zor oluyo yaaani anlıyosun dimiabur cubur kestim tatlım Allah korusun valla yeteri kadar kilo aldım 4 ayda valla simdi mini mini miniminnacık verdim birazını:) yürüyüşte yapıorum dengelicem umarım
ebruluuuum burdayız valla ders calsıtım ara verip geldim :)
dora spor yapınca inan gidiyo gitmese bile sıkılaşıyo vücudun o göbek öyle yada böyle bi şekilde eriyo yani yıllarca spor yaptım vücudum spora alıştı bi dönem yapmasam vücut alıp başını gidiyo:) idare etcez artık sporu hayatımdan cıkarmamam lazım heralde simdi öğlen yemegimi yicem size göre biraz geçmi kaldım acaba hepinize bol şans kızlaaaarr yediklerimize dikkat edelim az yiyelimm emi:)
küto alla kolaylık versin güzelim bende azmin kıırk sandım valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?