Kizlar esim kocaman bir paket kinder riegel cikolatasi almis, ben seviyorum diye kötükedihüso
Tamam seviyorumda, sevdigim icin canim istediginde 1 tane aliyorum, zaten birtaneside 7,3 g yag iceriyor
Bir tanesinden ki isirdim, gerisinide agzima attigimda aklima basima geldi ve gittim cöpe tükürdüm. Esim söz verdi bir an önce o cikolatalari kendi yiyecek ve bana birdaha alirsa tek bir iki tane alacak en fazla. kaydirigubbakcemile vereliniortak
Kendime mikserde muz-yagsiz süt (isitilmis)- tarcin-kakao karisimi yaptim ve onu simdi iciyorum büyük bir bardakla.
Ilginc birsey oldu (benim icin ilginc) teyzem almis yerim diye geride hic acmamis bile bana verdi: su dört köseli incecik kraker gibi ekmekler varya, zayiflamak icin yiyorlar, Wasa markasindan mesela, türkiyede onlara ne deneliyor?
Simdi onlar bana bakiyor ben onlara bakiyordum, cünki gencligimden beri bir kac kez denemisimdir zayiflamak icin onlari yemegi ama hic olmamistir. Ama bugün kafama dank etti. Simdi ben bunlari alinca nasil yemeye calisiyordum? Normal ekmek gibi. Yani üstüne margarin, recel, nutella sürüp yemek istiyordum. Eee ozamanda tabii normal ekmegin verdigi tadi vermiyordu ve benimde hosuma gitmedigi icin paketi yarimlamadan cöpe atiyordum. Hic aklima gelmemisti baska türlü yemek. Bu sefer aksam ne yesem diye düsünürken, salata yapsam dedim, ama salataylada doymam diye düsündüm. 3 tane bu kuru ekmeklerden aldim, kücük bir parca peynir koydum iki tanesinin arasina ve salatamin yaninda yedim. Esim kücük ekmekcikler almis hazir, baktim bir tane yedigin zaman 3 g yag aliyormusun, ondanda yarim yedim. Artik yag miktarlarina dikkat ediyorum, ama saymaya baslamamistim acikcasi. Bundan sonra sayacagim, 30 g gecmemek icin.
Neyseki bu ekmekler bitince yine alacagim baska bir tanesinden, hatta ben bunlara alissam nekadari süper olur ya, en azindan yemegin yaninda yesem cok doyurucular.
Baktim simdi: 100 g da 399 kcal ve 6,2 g yag varmis. Paketin icinde 75 g var- 15 tane ekmekkaresi. Yani 1 tanesi 5 g agirlikda ve 0,31 g yag iceriyor. 3 tane yedim ve 1 g yag bile almamis oldum yani. Cok iyiymis bu ya : ). Bir oturusta zaten tüm paketi bitirmek mümkün degil, ama öyle yapsam bile toplam 4,65 g yag yemis olurum ve 300 kcal.
Hesap makineyle aramiz cok iyi anliyacaginiz sırnaşık şey
Kaybediyor olmam
Kaybettiğim anlamına gelmez..
Duracağım anlamına gelmez..
Geçeceğim anlamına gelmez..
Sadece yolumu kaybettim
Geçmeye çalıştığım her ırmak
Ve şimdiye kadar kilitlendiğim her kapı
Ve sadece parlaklığın hafiflemesini bekliyorum
Küçük bir gölette büyük bir balık olabilirdin
Kazandığın anlamına gelmez
Çünkü daha büyüğü gelebilir
Ve kaybolmuş olacaksın..
Geçmeye çalıştığın her ırmak
Tutup patlattığın her silah
Ve sadece ateşin başlamasını bekliyorum
Ve sadece parlaklığın hafiflemesini bekliyorum..
(coldplay'ın lost isimli parçasının sözlerinden alıntıdır bu arkadaşlar bu forumla ne alakası var diyeceksiniz biliyorum:) ama ne zaman dinlesem hem hüzünleniyorum hemde içim umut doluyor istediğim şeylere ulaşabileceğimi hissediyorum ) sizde dinleyin isterseniz sadece bi öneri:) paylaşmak istedim
Canım umarım iyi vakit geçiriesin,opuyorumnanaktanAyrıca yediklerin çok güzel,fazla değil ki .....bugün tr ye geleceğimden dolayı abim ve abimin bebişi ve arkadaşlarım için biraz alışveriş yaptım.sabah evi topladım temizledim.
...
Samanyolubu diyetteki yoğurt meselesi,yanında yediğin besine göre demiri kırıp kırmayacağı değişiyor yoğurdun,makarnayla salatayla yenilebilir ama demir içeren besinlerle yenildiği zaman kırıyor gerçekten.Kitapta bol bol peynir önermişti kendisi fransız olduğu için herhalde,doymadığınız zaman rahatça peynir çeşitlerinden yiyebilirsiniz diyordu.
Bi de bu diyetteki çok önemli bir detay kızlar bunu hepimiz yapmalıyız bence diyette olsak ta olmasakta
YEMEKLERDEN EN AZ YARIM SAAT SONRA MEYVE !
çünkü meyve midedeki yemekler sindirim aşamasındayken yendiği zaman mayalanıp alkole dönüşüyor,bu da sindirim problemi oluşturuyor tabi.Turunçgillerden yiyebiliriz ama:)
Birazdan gelcem tekrardan :)
herkeslere günaydınlar olsun bugününüz hergünden daha güzel olsun
eet cok enerji doluydum sabah bugün kimse tutamaz beni dedim yürüdüm bir saat ama çok yorulmuşum yahu oturunca anladım kahvaltım 3 yeşil zeytin bir çatal ucu peynir bir dilim ekmek bir iki çatal yumurta bu kadar elma yiyecegim şimdi çok acıkmışım yürüyünce oldu herhalde kızlar
harikulade samanyolu tebrik ederim sizi kızlar effferin size
canım menün gayet güzellllllboshayallersmile
bende akşam yemeğimde
1 kepçe mercimek çorbası
3 küçük lahana sarması
1 sivri biber
1 bardak ayran
ara öğünümde 2 çatal ekmek tatlısından aldım. bol şekersiz çay. daha sonra kalkıp et gibi tepindim evin içinde. işte yemede bu eziyeti çekme be mubarek kadınnnnkötükedihüso
ama inanın artık toparlıyorum yavaşş yavaşta olsa ben diyet moduna geçtimmm:dance:
[
Boşver Doracım tepinerek vermişsindir kalorileri:roflol:Alemsin ya.....
Diyetine dikkat etmene sevindim canım,herhalde bu hafta iyi sonuçlar alırız.....:teytey:
Canım umarım iyi vakit geçiriesin,opuyorumnanaktanAyrıca yediklerin çok güzel,fazla değil ki .....
Haklısın canım bende senin yazını okuyunca balığın yanında peyniri tercih ettim..Bundan sonrada et yerken peynir yicem.kaydirigubbakcemile5Sen bu konuda oldukça bilgilisin.Paylaşırsan sevinirim....opuyorumnanaktan
doracımmmmmm canım benim tabiki başaracagız yeterki ne istediğimizi bilelim ve buna inanalım canım bneimn kaydirigubbakcemile5kızlar bugün bende kendimi çok enerjik hissediyorum.:sm_cool:
kahvaltımda 1 parçe kepekli ekmek 1 yumurta
tadımlık peynir ince ama çok ince salamın yarısını tattdım.
ve şekersiz çay içitim. çocuklara patatest kızarrım ama kendim 1 tane bile yemedim:lepi:
kendimle grurr duyuyorum vallaha sırnaşık şey
ve ne buldum biliyormusunuz. eski yediğim içtiğim iiiii yazdığım günlüğümüzemuszemus5
5 ekim 81 başlangıç
19 ekim77.5
26 ekim77
kasım sonu74
aralık sonu72
oocak sonu68
nisan sonu66
mayıs sonu64.5
bunu başaran bendim ve yeniden başaracağım buna inanıyorummm:lepi:süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?