selam kızlar ... doracım geldim bak:).. küto cadısı milletin beynine yazma kız kilomuP neyse gelelim mevzuya.. kızlar ben yapamıcam sanaırım takımlık fandegil mevzum yapamıyorum olmuyor horoz gibi gözüm buzdolobında herseyi gectim bıktım kızlar 2010 yılı ve 2008 de geldim 1 arpa boyu yol alamamak bana artık koyuyor ve olmuyo diip elek asıyorm... kg normallerde olsa bi nebze diecem hep anormallerdeyim normal degilim 75 olupda 5 kg derim yok tamamı tamamına 35 kg vermem gerkiyor ve kocaman dag gibi geliyor gözüme ( size ayak bagı olup tökezletmekdense.. gitmek mantık kaldırır bi durum... inş hedefinize kısa sürede varırsınız... aminnn amin
aytencim sakın öyle düşünme
sana 1 ay içinde kilonu ver diyen yokki. deforme olmaman için yavaş yavaş vermek daha önemli zaten. hepimiz bir an önce şu işkence bitse de hem kendimizi güzel hissetsek hemde diyet azabından kurtulsak diyoruz. ama bu mümkün değil. keşke mümkün olsa :sinifsinif: zaman zaman hatta şu anda çoğu zaman kendimizi tutmakta güçlük çekiyoruz. bak canım geçen hafta bile diyete aykırı o kadar şey yememe rağmen kilo verebildim. neden??? çünkü önceki yediğimin yanında miktarı da kalorisi de azalmıştı. vücut alıştığı yeme düzeni bozulunca hemen verdi gramcıkları kaydirigubbakcemile3 şunu kes bunu yeme ben karşıyım buna. herşeyi kararında yiyerek vericem ben kilomu. aylar sonra o kestiğim besini yediğim zaman tekrar eskiye dönmek istemem.
35 kilo az değil ama acele etmen gereken bir durum olmadığından 35 kiloyu hep taşımaktansa aydan aya azalarak taşıman daha iyidir. bir bakmışsın bitmiş bile a.s.
ebrulu sizi bırakmaya niyetim yok:) burdaki herkesi cok sevdim yakından tanısamasakta yenilgilerimizi başarılarımızı paylaşmak ne güzel.. ben ekmeği kestim yemiyorum diyet bisküvi yiyorum ara öğünlerde 4 tane falan günlük olarakta 1000-1200 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum hesaplaya hesaplaya uzmanı olucam valla:)))) bide şey şişman manifestosu nedir acaba (cumayı sabırsızlıkla veriorum hadi bakalım ne olcak:) )
selam kızlar ... doracım geldim bak:).. küto cadısı milletin beynine yazma kız kilomuP neyse gelelim mevzuya.. kızlar ben yapamıcam sanaırım takımlık fandegil mevzum yapamıyorum olmuyor horoz gibi gözüm buzdolobında herseyi gectim bıktım kızlar 2010 yılı ve 2008 de geldim 1 arpa boyu yol alamamak bana artık koyuyor ve olmuyo diip elek asıyorm... kg normallerde olsa bi nebze diecem hep anormallerdeyim normal degilim 75 olupda 5 kg derim yok tamamı tamamına 35 kg vermem gerkiyor ve kocaman dag gibi geliyor gözüme ( size ayak bagı olup tökezletmekdense.. gitmek mantık kaldırır bi durum... inş hedefinize kısa sürede varırsınız... aminnn amin
Bak DORACIM seninle anlaşalım bana helva deme....guclubacismile Şimdi canım çekti zaten dolptaki tahin helvasıyla bakışıp duruyoruz.....:umursamaz:komşum karslı ve meşhur bir helvları var.
sözüm ona çokta harika oluyorcokacimcoook:kedi:
neyse sabah kahvaltıyı çok az yaptım. ara öğünümüde.
daha sonra indik.
tabak ful doluydu.
artık helvadan aldım bir kaç çatal. çaya şeker katmadım tabiii.
bir iki lokmada börek aldım....
3 tnede yaprak sarması
illaki helvayı bitircen dedi.
yok sen benim tabağımı ver bana ben evdeki eşime yediririm dedimkaydirigubbakcemile5
tabi kendimle grur duydum sayılır. evet yinede biraz fazla yedim ama inanınki komşum evinde yap diyetini diye başımın etini yedi
yinede o ısrara göre iyiydim yaniiiyerimseniben
ebrulu sizi bırakmaya niyetim yok:) burdaki herkesi cok sevdim yakından tanısamasakta yenilgilerimizi başarılarımızı paylaşmak ne güzel.. ben ekmeği kestim yemiyorum diyet bisküvi yiyorum ara öğünlerde 4 tane falan günlük olarakta 1000-1200 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum hesaplaya hesaplaya uzmanı olucam valla:)))) bide şey şişman manifestosu nedir acaba (cumayı sabırsızlıkla veriorum hadi bakalım ne olcak:) )
evet kızlar biliyoruz ki hepimiz -burda paylaşım birinci sırada
buna lütfen dikkat ediyoruz
geçerli bir mazeretimiz olmadan uzaklaşmıyoruz buralardan
günde öylesine bir mesaj atıp yok olmuyoruz
gerçekten kilo vermek istiyorsak takımların amacına uygun olarak hareket ediyoruz
problem yok dimi ?
evettttttt gelelim yine bana dün akşam hani şu bir dönem ne güzel 14 kkilo vermiştim ya o zamanki resimleri unutmuşum bizim nette bir albüm var oraya girmiştim uzun zmandır görmediğim resimlere bakma fırsatı buldum ben ne kadar zayıflamışım öyleeeeeee aglamak istiyorummmmmmmm görünce içim gitti of ya valla cok sinirlendim yine kendimeee nasıl bir irade bu yiyeceklerle savaş veriyoruz ve onlar galip geliyo:)
topla kendini ebru dedim yine kendime aaaa karnımın sarkmasından sıkıldım tepindim tepindim evin içinde hareketsizlikten de oldu bunlar zaten
neyse işte böylee içim gitti 70 kilo oldugum hallerime:)))))))))))))
şimdi 70 ler bana kızacak ama bir o kadar olsammm daha ne isterim işimiz güzümüz kilo almak ve vermek oldu yahu verikten sonra korumakta cok önemli sonrası malum dönüyoruz yine kürkçü dükkanlarına bişiler yapmak lazım
zeytin yapragı çayı enteresannnn ben bir koşu toplayıp geliyiim şu zeytin yapraklarından :)))))))))))))))))) şaka tabi burda yok ama kayınvalidemlerin arka bahçede var gerçekten işe yarıyorsa sabah akşam bir kupa neden olmasın :)
Tekrar Merhaba çıtırlar.....opuyorumnanaktan
Bugün yedikleri yazayım..
SABAH Yağsız tost+peynir+3 zeytin
ARA ..3 mandalina
Öğlen Çok az yağla yapılmış omlet+ salata+1 bardak süt
Ara meyve
AKŞAM balık+salata+1 kk peynir
GECE de meyve yerim artık..
1 saat de yürüyüş yaptım en hızlısından...kaydirigubbakcemile3
viva la vita gercekten tebrikler ben olsaydım atarmıydım çöpe bilemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?