- 29 Nisan 2008
- 216
- 4
- 38
merhaba arkadaşlar
bir kaç gündür giremedim yazdıklarınızı da okuyamıyorum kusura bakmayın
hala rahatsızlığım devam ediyo
ses tellerim mikrop kapmış o mikrpda kana karışmış ve beni mahvetti deyim yerinde ise
3 gündür annemdeydim
dr antibiyotik tedavisine başladı
ama hala çok kötüyüm kendimi hakikaten iğrenç hissediyorum
herşeyin başı sağlık çok çok dikkat edin kızlar kendinize
görüşmek üzere
bana gore cok degıll yaaa:jeyyar:baharcımm bende adanada oturuyorumslm kızlar.. şuan öyle yorgunum ki uyumamak için kendimi zor tutuyorum. bugün 1 ,5 saat yürüyüş yaptım iyi oldu benim için.
bugün sabah ;
2 dilim ekmek zeytin ezmesi sürülmüş ve peynir
öğle: bir bardak kola, 1 dilim ekmek, biraz salam ve kaşar
akşam: bir kase düğün çorbası, bir parça tavuk, 3 tana sarma
gece: 1 bardak süt
kızlar bugün abarttım biraz.. ama yarın sıkı diyet ve spora başlıyorum sınavlar bitti artık rahat bir nefes aldım. görüşmek üzere hoşçakalın kızlar öpüyorumm..kaydirigubbakcemile5
:
merhaba arkadaşlar
bir kaç gündür giremedim yazdıklarınızı da okuyamıyorum kusura bakmayın
hala rahatsızlığım devam ediyo
ses tellerim mikrop kapmış o mikrpda kana karışmış ve beni mahvetti deyim yerinde ise
3 gündür annemdeydim
dr antibiyotik tedavisine başladı
ama hala çok kötüyüm kendimi hakikaten iğrenç hissediyorum
herşeyin başı sağlık çok çok dikkat edin kızlar kendinize
görüşmek üzere
bana gore cok degıll yaaa:jeyyar:baharcımm bende adanada oturuyorum
cok gecmıs olsun canımm allah acıl sıfalar versınn
merhaba kızlarrr sınavlarımı cok ıyı sekılde bıtırdım artık arranızdayımmm sınav donemı boyunca dıyet yapamadımm ama 2 haftanın tembellıgını ustumden atıpp yarınn cok duzenlı bır dıyete baslıyorum sevgılı gelmesı 4 ay var ve benım vermem gereken 9 kılo varrr hızlıca kurtulmak ıstıyorumm yaaa
3.olmusuz superr :teytey:
kocaelı tatlım spora devam mı edıyoruz canım?oyleyse ben yarın baslıyorumm
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılıp zayıflamak istiyorum konu nedir anlamadımher cumamı başlıyor bu yarışma bana bir acıklama yaparsanız sevinirim
hiç sorma kocaeli ya heryerim ağrıyorsırnaşık şey bugünde biraz spor yaptım ama daha eğlnceli şekilde arkadaşlarla dansa gittik:dance:1 saat dans ettim bacaklarım hala ağrıyor bir şeyler içmek zorunda kaldım ama asitli şeylerden uzak durdum..Nedir bu yoğunluk misirunucum.sengözlerimebaksanab Lahana Sarmalarına vermişsin kendinisırnaşık şey
Handemim sen biraz toparlandın bu sefer çocuklar hasta olmuş.:1no2: Bu hafta rejim yapıcam diye güçsüz bırakma kendin. Çok geçmiş olsun..:1hug:
Baharcım ne güzel spor olmuş sana. Ama sporunu abartmışsın :dance:
Merhaba Selma, Bizim takımda boş yer yok maalesef. Ana sayfa/ diyet grupları bölümünde tüm bilgiler bulunuyor. Aşağıda verdiğim adrese mesaj bırakabilirsin. Sevgiler…a.s. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html
Kızlar dün akşamda siteye girdim ama yazamadım. Sorun vardı sitede. Sabah 1 dilim ekmek, peynir yedim. Öğlende ton balıklı sandviç yedim arada meyve yiyeceğim. Akşamki menüm henüz belli değil. 1 saat sporumu yaptım. 1 litre suyumu içtim. Aferin bana:lepi: