- 21 Mayıs 2008
- 521
- 1
- 40
merhaba çıtırlar.bakıyorum herkes son gaz devam ediyor spora ama ben hala spor namına bişey yapamıyorum.kocaelicim sana daha önce bahsettiğim istanbula gitme olayı 1-2- ay kadar ertelnedi canımcım.çünkü ani bir taşınma olayına girişmiş durumdayım.şubatın 7-8 gibi taşınacağız.ben senden o dönemde izin alayım olur mu cannım.siteye daha sık girmeye çalışacağım.aslında koli yapmak ve kolileri taşımayı spordan sayabiliriz ha...
günlük kahvaltım az peynir,ekmek ve çay, bazen küçük bi tost olabiliyor.eğer kahvaltıyı geç etmişsem öğleni meyveyle geçiştiriyorum.akşamlarıda çorba ve salata yemeye çalışıyorum.ama eşimle bugün oğlumu doktora götürdük ,dönüşte eşim çok aç olduğnu söyleyince soluğu hamburgercide aldık.maalesef bir hamburger yedim.ama akşama yemeğinde yalnızca bir kase çorba içtim.şu eve b taşınayım hayırlısı düzenli bi şekilde yapacağım yürüyüşlerimi ve sporumu.
herkeslere kolay gelsin şekerleeer...
günlük kahvaltım az peynir,ekmek ve çay, bazen küçük bi tost olabiliyor.eğer kahvaltıyı geç etmişsem öğleni meyveyle geçiştiriyorum.akşamlarıda çorba ve salata yemeye çalışıyorum.ama eşimle bugün oğlumu doktora götürdük ,dönüşte eşim çok aç olduğnu söyleyince soluğu hamburgercide aldık.maalesef bir hamburger yedim.ama akşama yemeğinde yalnızca bir kase çorba içtim.şu eve b taşınayım hayırlısı düzenli bi şekilde yapacağım yürüyüşlerimi ve sporumu.
herkeslere kolay gelsin şekerleeer...