Kardeş takımın güzelleri, listeniz doğrudur. KOcaman da bir maşallah size. Yeni arkadaşlarınız hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hepiniz bir an önce mezun olursun. Sevgiler a.s.
sanırım listeye de ben yapıştıracaktım... neyse haftaya yaparım.. teşekkürler kocaeli...
tartıya çıkınca moralim düzeldi bazı zamanlar kendimi çok kötü hissetmeme rağmen bu moral bana iyi geldi kilo veren diğer arkadaşlarımıda kutlarım. son bir kaç gündür kendimi kötü hissediyordum kimseyle konuşmak bile istemiyordum yav ben acıkınca böle oluyorum mutsuz ve ağlamaklı bu gün ne yediğime gelince bir kaç gündür kendimi çok sıkmamaya çalışıyorum her şeyden yedim ama az tabiii mesela bu gün lahmacun bilem yedim ama 1 tane. hatta sabah kendime pohça bile aldım ama bir ısırımlık koparttım ve arkadaşlara dağıttım. akşam iyice kızarttığm ekmeğin üzerine zeytin ezmesi sürüp yedim. tabiki bol su ve yeşil çay. yav kızlar ben bu açlıkla şair bilem olcam herhalde :((
merhabalarrr:1hug:1.63 boyunda ve 74 kilodayım.. hedefim 60 kilo olmak.. gurubunuzu çok beğendim. motivasyona ihtiyacım var... beni aranıza kabul eder misiniz?:Saruboceq:
moral ve destediğiniz için çok tşkler arkadaşlar.. açıkçası spor ve diyet yaptığım halde sadece 500 gram vermek canımı çok sıktı. ama yinede kilolarımdan kurtulmak için elimden geleni yapacağım. arkadaşlar ben size metobolizmayı canlandıracak şeyler sormak istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı?
kızlar çok hastayım ve pc başına geçemiyorum şimdi zorla oğlumu uyuttum bende uzanıcam
çocuk varken hasta olmak bile lüks inanın
hepinizi çok çok öpüyorum kızlar görüşmek üzere
88. Etap
19.. 23...ocak ...
Cuma zayıflama yarışması sonuçları....
6. Takım...etap 1.si :hooray:
8. Takım .. Etap 2. Si......a.s.
2. Takım .. Etap 3. Sü....
TEBRİKLER KIZLAR
moral ve destediğiniz için çok tşkler arkadaşlar.. açıkçası spor ve diyet yaptığım halde sadece 500 gram vermek canımı çok sıktı. ama yinede kilolarımdan kurtulmak için elimden geleni yapacağım. arkadaşlar ben size metobolizmayı canlandıracak şeyler sormak istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı?
dün ne yediklerime gelince;
sabah; 2 ince dilim ekmek 1 fincan çay, domates peynir
ara: kuru üzüm
öğle: bir dilim ekmek ve bir porsiyon kabak yemeği
ara :bir elma
akşam: domates, yoğurtlu semizotu bir dilim ekmek
gece: 1 bardak fanta ve bir avuç kabak çekirdeğiçok üzgünüm ama çok canım çekti
88. Etap
19.. 23...ocak ...
Cuma zayıflama yarışması sonuçları....
6. Takım...etap 1.si :hooray:
8. Takım .. Etap 2. Si......a.s.
2. Takım .. Etap 3. Sü....
TEBRİKLER KIZLAR
3. LÜĞÜNÜZÜ TEBRİK EDERİM ARKADAŞLARa.s.
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM
tşkelr canım bilgiler için.. bende okuduğum bir yazıdan sonra, günde 1 sarımsak yutmaya başlamıştım ama 1 hafta dayanabildim yutamadım. sanırım en iyi yöntem bitki çayları sanırım onlarla yola devam edeceğim.baharcım üzülme canım aslında her şeyden yemek gerekiyor sende onu yapıyorsun zaten bende bir hata yapıp tamamen kendimle inatlaşıp tamamen aç kalıyorum. sonrada kolaylıkla kilo alıyorum.
metabolizmayı hızlandırıcılar
Baharatlar: Metabolizmayı hızlandıran baharatlar zencefil, acı biber ve köridir. Tarçın, kan şekerini dengeler.Zencefil metabolizmayı hızlandırır, şişkinliği azaltır.Rezene, fazla suyu atar.Kekik, kolesterol düşürücü , yağ yakıcıdır
Sarımsak ve soğan:Hücrelerin Yağ Depolarını Azaltmasına Yardım Eder.
C Vitamini alın: Turunçgiller , Portakal, Greyfurt, Limon Yüksek Oranda C Vitamini İçerir. C vitamini ; detoksifiye edici, diüretik ve kolesterol düşürücüdür.
Vitamin C ayrıca yağın Kullanımını Azaltır, Yağı Dilue Eder. Kolesterol Depolarının Kullanılmasını Sağlar. Günü Canlı Ve Enerjik Geçirmemizi Sağlar. Her Öğünde C Vitamini İçeren Yiyeceklere Yer Verin Ki, Metabolizmanız Hızlansın. Fakat fazla C vitamini böbrekleri yorar.
internetten bir kaç öneri ekledim inş. bu kilolardan kurtulur tez zamanda . buarada greyfurt tüketirken ilaç kulanmayın kızlar. kullandığınız ilaçlar karaciğerden atılamadığı için çok sakıncalı. eminim duyan arkadaşlarımız vardır ama ben genede paylaşmak istedim.