yediklerime gelince ya bişi bulamıyom ben ac kalıyom düşün düşün kalıyorumsalatalık domates peynir zeytunnn 2 dilim ekmek (( kacamagım var geceden 2 parca cikolata ((
kızlar bu arada yarın bildirim günü ama biz daha hesap yapmayı bile bilmiyoruz bilmiyorumkismile
biraz öğrensek iyi olur. şeyy bir de diyorum ki başlangıç kilomuzu söyleyelim yarın. 1 hafta içinde verdiğimiz güme gitmesin. haftaya fark atarız. yarın herkes gülecek. haftaya ağızları açık bırakalım :kedi:
benim kinide yapppppppppppppppppppppppppppppppp:)) asim ltfen bedişe ögretin bende ögreinirim:)))
samanyolucum adapte sorunun reglle birlikte bitecek bırde baştakı öneriyi dene istersen spor yapmaktada fayda var en kısa zamanda hayata gecırmeyı planlıyorum şölede bi getırısı var o kadar çile cekip üşenerek spor yapınca boşa gidecek die önume süper bi makarna koysalar bile yemem ne zorluklarla yakım kalorılerı yerıne asla yenısını koymaya kıyamam
Kızlar mrb,
Kısaca yediklerimi yazıcam şimdi daha sonra detaylara girerim
Sabah
Sirkeli ballı su,2 kuru kayısı
uno tam tahıllı ekmek, 2 dilim kaşar 2 dilim domates az maydonozla tost
5 zeytin yeşilçay
öğlen
mercimek çorbası 2 dilim kepek ekmeği
arada,
1 mandalina 1 kafeinsiz kahve 4 tane minik kepekli galeta
Kaçtım şekerler şimdilik öpüyorum sizi
Bu arada 75 ile başlamıştım şu anda 73 ümm
Hangi kilom dikkate alınacakk
merhaba kızlar cok yogundu gün öğleden sonrada okulda toplantı vardı gel yemek yap ye yıka misafirimde geldi giremedim
herşey normal gidiyor dozunda regl oldum bakalım yarın tartı ne diyecek en son 83 tü
herkes bildirimini yapsın kızlar sabah halledelim şu işi unuttum ben bakalım alnımızın akıyla çıkcakmıyız iyi geceler herkese
böyle çok üst üste oldu ama ben de bugün yedikleirmi yazayım.
sabah 1 avuç ayası büyüklüğünde ekmekçik
ince 1 dilim light yogurtlu peynir
öglen sabah yediğimin aynısı.
aksam da e çorba yapacağıma henüz karar veremedim,ama çorba olacakopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?