bedişsays: bizim hesapları ysapınca hafiflersin doracım:))) dua ederiz bol bol :)) öle diyo:)))
dora kuzum öle deme inek belki büyümüştür:)) öküz daha agır gelir içimize:)))
selam kızlaarrr
oo 6. takımın güller burada toplaşmış galiba????
öpüyorum szi fıstıklaaarrrr
valla 5 aile doyar sevap olur:)))) hg fatuuuu hemso :) sende gel buraya:))
aycaaaa sen yeni üyemisinkiiiiiiii
dora hanımmmm o kopardıgın etlerımı gelırım tee ankaraya sana yapıştırırım ogaa göreelülülülülülü
hoşgeldin fatu hanimmm. ee sen inceldin bak biz halen sürünüyokk nedennn pis boğazlığımızdan. bu boğazdan ne yersen geçer tabirini kullanırsan olacağıda buydu tabiiiikötükedihüsokötükedihüso
birde taştan yumuşak ne varsa severimi sık kullanırsammmmmm
fatumm hoş geldıjn sende gel aramıza
samanyolum sen daha önce her hangi bir takımdamıydın canım. eğerki değilsen sen böyle bir şey yapmıyacaksın. bu kural takımdan ayrılanlar için.
sen 2. takıma giriş kilonya cuma günkü arasında hesap yapacaksınnn
Canım ben kallisin takımındaydım.5. takım...:kedi:
Kızlarr face de kadınlar klübü diye arama yaptım,19 üyeli bi grup çıktı o olamaz di mii?
hımm iyi canım benim fazla bir şey almamışın. üzme tatlı canını 3 kilo neki sen ondan 3 katını fazlasını bile bir çırpıda verirsin.:teselli::1hug::1hug:
kızlar pc de bilemm sandalye dönen sandalye ya. masadan tutuyorum belimi sağa sola çeviriyorum. 1 haftadır yapıyorum ve inanın yanlarda toparlanmalar yeniden başladı. asimm özellikle sen yapta millet bu kadın delirdimi ney desinler:roflol::roflol::roflol:
kızlar bu eğzersizi yapıyorumama aklıma ney geldi:sm_confused:
ya belim çok ama çok incelirde alt ve üst tombul tombul kalırsa:1rolleyes: ben ne yaparım o zamann. ay gözümde bir canlandırdımda kendi kendimede güldüümmmmmmm:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?