oy geldim sonunda ben neler yaptım ben bu oyun yüzündenhile yapcem para yaycem die pc çökerttim sabah beri serial arıyorum neyse yaptık simdi...eksik progrmları yapacem... EDA cım polonya yamı gittin daha bitmedimi gurbetin? AEBENim canım benim esmer güzelim napıyon kuzum ben isyan moduna girdim aldım basımı gitttim
ayy yasaklıyorum sana o oyunu ne bu böle herkes tutkunu oldu turkıyede oynamayan bı ben kaldım sankı pc nın ustunde dantel ortulu olan gunlerce acmayan kız bıle oynuyo sasırdım :bbo:
eda döndu hemşon kız adanada artık
ayy yasaklıyorum sana o oyunu ne bu böle herkes tutkunu oldu turkıyede oynamayan bı ben kaldım sankı pc nın ustunde dantel ortulu olan gunlerce acmayan kız bıle oynuyo sasırdım :bbo:
eda döndu hemşon kız adanada artık
vivaaa :roflol: aklınj yolu bırrrr vereliniortak
ben yumurta yıyemıyorumda ıspanak cok yerdım dıyette azcık zeytınyagında 1 sogan kavurup ıspanakları kendı suyunda pişiriyodum ustune azcık bulyon böle yerım amaaa ıspanak yıkamak kjabus yaa hıc sevmem
vivacım hemende açıklamış:)
bencede senınle telepati güçlerimiz var.
ama benim yediğim nudeln bilinen makarnalar gibi değil,çok daha ince ve uzun.bide ben bunu küçük pakette aldım,adı yumyum.çok küçük porsiyonu ama şu an doydum gibi hissediyorum.umarım gec saatlerde acıkmam.
doracım bu günkü biraz az ama daha sonraları daha normal yiyorum.bugün gec kaltıgımdan dolayı vede evde oldugumdan dolayı şimdilik böyle,ama okula gidince menu doluyo:)
ben simdi cıkıyorum,akşamda eger bişeyler içer yada ara öğün yersem yazarım kızlar:)
Ay kızz vallhaa çokk sevindimm hele hele sizlerlee bir arada çok mutluu oldummm
sevdiğimm tüm arkadaşlarlaa birlikteyimm
herzamann aklımaa gelirdinn bu kız naptıı hiçç sesii soluğuu çıkmıyoo diyee
hiçç yazmaz oldunn kocanınn sayfasınaa
her zaman bakardımm orayaa
senden haber varmı diyeee
canim ben hep hazir aliyorum buzlukta satiliyor kiyilmis sekilde buzluga atiyorum evde yiyecegim zaman cikartiyorum hemen cözülüyor zaten. Belki türkiyedede vardir öyle? Pahali degil yani gercekten yerimseniben
dora sormuşsun almanyadan mı,
hayır ben avusturyadanım hihoyyyt
bu arada gündüz yazmıştım neler yediğimi ama akşamda biraz bişeyler yedim,çok pişmanım benneyaptımki
koçişim fishmac(balıklı burger) aldı ve yanınada patates kızartması,bende 2 kere ısırdım,bide çok az patatesinden yedim.
biraz süt içtim(sanırım yarım bardak)
bide cok az cheetos light yedim.(bulundugum yerde light olarak satılıyo)
tabi bu abur cuburlarıda kociş almıştı.
ama yarın böyle bişey olmayacak.yarın hersey daha güzel olucak:)
vivacım tembel avrat reonunda oluyo o :))) bi resimde görmüştüm öle yazıyodu... bizim buralarda büyük marketlerde satılıyor...
kız kütoooooooo ben tembelim sen bendende betersin:)) bende yarın yapacam ıspanak borani yapcam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?