Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misssss sen neden yazmıyorsun yediğini içtiğini bakalımmmmkötükedihüso
aşağsı dolu ama konuşan 3 kişi:hulya:kaydirigubbakcemile
vivam ben ketchup a bayılırım hep yedım 22 kıloyu vermeyıde basarmıştım aebenımın kulakları cınlayaaa zehır mıktardadır karnıbaharımın ustune bı defa bırttt yapsam ketcabımı ne olurkı ayrıca cıtır cıtır patates kızartlamasıylada yemedıgımızce sorun olmaz
kocamı aldatıyorum baslıgından bahsedıyolar canım
ya bende turk kahvesı manyagı oldum içmessem basım agrıyo oda sekersız gıtmezkı 2 kup sekerden bişicik olmaz deyıp sizi zıplatmayım ilk gunden ustume
kolay gelsınn
bencee bir mahsuru yokkk diyett olabilecekk her bişeyyy mevcutt zatennnkızlar ben çok acıktım. kepek ekmeğine köfteli hamburger yapıp yiyeceğim. içine domatest biber katıp. sizce mahsuru varmııııı
şişko olmakatan değill amaa sizlerlee olmaktann n bende mutluyummayy ne güzel ya çok mutluyum burda sizle olmaktan. iyiki şişkoyuz yaa kaydirigubbakcemile3
kütom bacım özlemişim seni kızzzz opuyorumnanaktan
dora ve sen msn değiştirdiniz galiba :umursamaz: heççç görmüom sizi. değiştirdiyseniz de bana vermediyseniz işte size bu smiley alsanaalsanasmile lmaz:
şekerim mayonez ketçap koymayacak olsaydı adına ekmek arası köfte derdi köfteli hamburger değil :roflol: :roflol: :roflol:
ayrıca bu dora niki banada kaba gelmiye başladı kızlar.
benim gibi ince kadına dorakötükedihüso
siz en iyisi bana yine peri deyinnn:roflol::roflol:
onda inceltici : i: var:roflol::roflol:
dorada kaba ofisfisfiskötükedihüso
anaaaa kız nıckımızdenmı böleyız bızz kütahya içinde 1 tane bile iiii yok tabı ben 80 lerde gezerım yap eskiiişehiiirrr incecik dimi yada artviiinnnmi yapsamkinesırnaşık şey lülülülülülü
ta kendisi sırnaşık şey azimli eda sin kim olacan : ) Şeniz:asigim:
siz çokk yaşayın hemii
o berekett bendee göbekk yaptııO türkiyenin bereketidir canim : ) opuyorumnanaktan
hoşgeldin modamakyajjjjjj
ebrucuğum arkadaş vivanın tavsiye kaydirigubbakcemileettiği arkadaş oluyor
canım kendini biraz tanıtırmısın. boyun yaşın kilon gibi
dora ispanak zayiflamak icin 1 numera diyorlar, hatta bir kitab var "divalarin diyeti" diyemi ne öyle birsey ingilizler yazmis ve orda ispanagin bin bir pisirme seklini ögrenin diyete uygun cok zayiflarsiniz diyordu.
ben sarimsakli yohurtla ve tavada suyla pismis yumurtayla cok seviyorum (yumurtaya dokunmadan kapagini kapatip yapiyorum).
birde cok tok tutuyor!
arkadaslar nudeln dedigi makarna oluyor bu arada pPPpppP
modaci yine ben buralarda dogdum sana noluyorrrr
Bende ama bayagi bir kelime ögrenmistim burda ya, türkcem iyi olmustu valla : )
misssss sen neden yazmıyorsun yediğini içtiğini bakalımmmmkötükedihüso
aşağsı dolu ama konuşan 3 kişi:hulya:kaydirigubbakcemile
akşamm yemeği sadecee 1 kasee çorbaa içiyorumm ekmeksizz
Dora ablacımm işteyim ben pc yi açınca önce son yazdığımız üstüne gelen muhabbetleri okuyorum,sonra cvp yazıyorum kızma lütfenn :))
Ne yediğime gelincee...
sabah zor bela yataktan kalkıp aç karınla tartıldım 73 kilooooo:)))) sanırım bu kilo durumu bünyemdeki gaza göre değişiyor.Ya da 6 dan sonra meyve+aktivia yağsız üçgen peynir dışında bişi yemeyince böyle kuş gibi kalkıyorum off bu pc de ifadelerde kullanılmıyor.
1 bardak su içip hastanenin yolunu tuttum deli gibi yorgunluk halsizlik vakit bulunca 10 saat uyuyup anca kendine gelme nooluyozz dedim.Doktor 6 ay önceki sonuçlarıma bakıp sırt falan dinledi demesin mi bişeyin yoktur psikolojik büyük ihtimalle tahliller yapıldı 2 gün sonra bakıcazz.
Kan vermek için 1 saatten fazla bekledim off ya nefret ediyorum istanbuldan mezun olalı 1.5 sene oldu ben haala Çanakkale mi sitiyorum çok zor hayat burda çokkk
Nese kan verdikten sonra aç biil aç kepekli tost yiyebileceğim biyerlere bakındım etrafta.
Camında tost yazan düzgün bi yer bulup girdim neyseee kepekli tost var mı dedim yoook dediler.İyi dedim su böreği alayım.Kız demiştir manyak mı bu yapmamam lazım biliyorum ama yaptımm asın beni kızlarr...Ama söyle de düşünmek lazım 8 gündür diyetteyim ilk kez tam porsiyon hamur işi yedim sıkmadan yapmak lazım ki çabuk bezmeyeyim.Daha dün fırında sütlaca direnmiş insanım:)
Sonra kuaförün yolunu tuttum doktor depresyon falan dedi ya saçlarla oynamasam olmaz.Çok cici oldu saçlarım kısa ve dalgalı fönlü orda süslenirken 1 fincan yeşil çayımı iştim.Doğal kuşbunumuda aldım aktardan...
Yemeğe gidiom gelince fırsat bulursam devam ederim sevgilerrrr
gecmiş olsun sonucların güzel cıkacak inş. börekte afıyet olsun haftada bir ögunu gümletırdık bızde eskıden ama neden die bi sor şok olsun vucut die az kalorıye alışmasın die iyi bişiy yapmışsın yanı hiç üzülme kaldıgın yerden devam et
Arkadaşım mesajın için teşekkür edrim,bende bu takımda çok iyi arkadaşlıklar kuracağıma eminim....opuyorumnanaktansamanyolu yenıay modamakyaj en kısa zamanda tanısıp kaynasırız ınş.
bence yine yapabiliriz, sonrada bir takim kurariz "Kilolarini tutmak isteyenler" diye, citir gezeriz ortalikta : ) Şeniz
ıyi akşamlar Doracım
Biz bu hafta bildirim yapacak mıyız yoksa deneme sürecindemiyiz:uhm:
anaaaa kız nıckımızdenmı böleyız bızz kütahya içinde 1 tane bile iiii yok tabı ben 80 lerde gezerım yap eskiiişehiiirrr incecik dimi yada artviiinnnmi yapsamkinesırnaşık şey lülülülülülü
Dedim:çok yalnızım...Dedi:ben sana çok yakınım...(bakara 186) Dedim:bunca günahım var hangisinin tövbesini yapayım...Dedi:Allah bütün günahları bağışlayandır (zümer53)...Dedim: yine bağışlarmısın? Dedi:Allah'tan başka günahları bağışlayacak olan yok tur (aliimran135)...Dedim:Rabbim benim senden başka kimim var? Dedi:Allah kuluna kafi değilmi?(zümer36)...