Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birnevi kısır gibi bu kütomm. haşlanmış nohutlada olur demi. ben haşlanmış nohutu daha çok vererim. hatta buzlukta var bir kaç torba.doraaa bende senı dusunuyodum uyduruk bı akşam yemegı yaptım kendıme sen seversın böle seyleri denemelısın
1 bardak kadar haşlanmış kuru fasulye(proteın)
4 5 kasık ince bulgur (karbonhıdrat)
acı bıber sarmısak tozu (motebolızma hızlandırır)
kimyon(gaz sorununa faydalı)
maydonos(ödem sökturucu)
az tuz ilk gunden kesmeyelımkı transıyonumuz dusmesin)
az su ilvesi ıle baharatları fasulyeyı kaynatıyoruz ocagı kapatıp bulgurları atıyoruz sısınce hopp otoba ıcıne bol lımon suyu maydonos sonra köfte yapıyoruz bunlarıı yanına marul ayran (ben sekersiz vişne suyu içecegım hayvansak gıda almıyacam bi sure )
nasılll
aaaaaa çok güzel bak. ilerde takımımızın adını değiştirip kilolarını koruyan takım gibilerinden değişebiliriz. bu arada vivacığım üzerime düşmüşün allahtanki fazla kilon yokta ezmedin beniii:roflol::roflol:
aynı şeyleri yazmışız bakkkkyerimseniben
valla yazini hic görmemistim doracik ayni yazmisiz Şeniz
simdi almanlar derki iki aptal bir düsünce : )
ama biz türk oldugumuz icin: Aklin yolu birdir diyoruzzz :roflol:
vivacım, doracım opuyorumnanaktan
bende sabah kahvaltısı olarak 2 elma ve 2 armut sıkıp suyunu içtim, ve ac karnına 3 tane kayısı yemiştim.tabi simdi acıktım.
bide o kayısılar sayesinde tuvatelette kaldım resmen.
şimdi nudeln yapıyorum onu yiyecegim,ama porsuyonu cok kucuk umarım doyarım.zayıfken doyuyordum:)
niye hayvansal gida almiyorsun? ben dün aksam yemek yemedim süt ictim, normal süt sicak balla sonrada soyasütü. birde peynir yemistim. Bugün 61,1 kg ciktim : ))
menün çok az değilmi canım.
birde nudeln ne oluyor acabaaa:teselli:
böle bı yol izleyecem bakalım zaten et yumurta yemıyorum yohurt sut nadıren o yuzden zorlanmıyorum
bakin ben sismanmanifestosunu okuyorum ve orda diyorki ketchup yemeyin. ama burda dergilerde kitablarda vs hep ketchup cok iyi light olani yiyin diyorlar. Benim icin hava hos, yilda bir yiyorumdur belki, ama insanlar nekadari cesit cesit zayifliyor degilmi? Yani bir dogru yol yok, herkes kendi dogru yolunu bulmasi gerek zayiflamak icin.