Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çokk sağoll pericimm sanadaa günaydınn canımm haftaa sonundaa köyee gitmişsiniz değilmii canımm cenazemii vardıı benn öyle anladımm sankii
ya sizlerr çokk güzell gidiyorsunuz yaa benn tamm kendimii kaptıramadımmm olmuyoo bir türlüüsenağlama
kızlarr noluyooooo birii banaa anlatsınnn
sabah 1 dilim ekmekle kahvaltıı yaptımm sadece araa öğündee kahve içiyorumm
şimdidee temizlikk zamanıı
uykudann kalkarr kalkmazz burayaa geldimmm ,
selam kızlar
o konu neymiş önce ona baktım. ilk mesajı okudum devamına da bir göz gezdiricem
dünkü menümü yazayım
sabah yarım kase müsli
ara 1 ayran
öğlen etsote + salata + ince 1 dilim ekmek
ara 1 ayran
akşam kahvaltı yaptık. ekmeği biraz fazla kaçırdım kaydirigubbakcemile
menün gayet güzel asiciğim.
bende akşam sabah öğle günün her saatinde kahvaltı yapmaya bayılırımmmmmmmmmm
fazla ekmeği sussssssttt kimse görmesin aramızda kalsınnnn:jeyyar:
Aferin sana ebeulum günü iyi kurtarmışsın,darısı bugün bana..:teselli:1 bardak irmiği 1 tatlı kaşığı yağ ile tavada kavururp yapıyorum helvayı,tabii yemesem iyide,malum dönemdeyim,beni tutana aşkolsun...:kedi:merhaba kızlar
az bişi kısır yedim bir iki tanede turşu bu akadr bir bardak şekersiz çay içtim ve finish
samanyolu irmik helvası hariç ha bu arada yagsız nasıl kavruluyor irmik??????? gerisi iyi canım umarım akşamda balık ekmek salata yapmazsın !!!!!!!!!!!!!
hadi bakalım kızlar bol hareket az yemeli iyi bir gece diliyorum herkes için öptm sizi ba bay
Allah rahmet eylesin esine :teselli::gitme:
Insanin basina ne gelirse gelsin, basa gelen cekiliyor valla, biri bana deseydiki hayatinda böyle böyle olacak bende inanmazdim. Ama ne olursa olsun, Allah benden daha iyi bilir diyorum, vardir herseyin bir sebebi diyorum devam ediyorum iste hayatima.Cok sükür inancimiz var, yanliz degiliz. kaydirigubbakcemile5
samanyolucuğum öncelikle başın sağolsun rabbim çocuklarına eşinin taşı toprağı kadar uzunn uzunnn ömürler versin. cennet mekanı eylesin mevlam
buarada bizim takımımız gerçektende çok dost ve candan arkadaşlarla doludur. hiç yabancılık çekmiyeceksinnnsırnaşık şey
kızlarr noluyooooo birii banaa anlatsınnn
sabah 1 dilim ekmekle kahvaltıı yaptımm sadece araa öğündee kahve içiyorumm
şimdidee temizlikk zamanıı
uykudann kalkarr kalkmazz burayaa geldimmm ,
kızlar ben çok acıktım. kepek ekmeğine köfteli hamburger yapıp yiyeceğim. içine domatest biber katıp. sizce mahsuru varmııııı
kızlar ben çok acıktım. kepek ekmeğine köfteli hamburger yapıp yiyeceğim. içine domatest biber katıp. sizce mahsuru varmııııı
varrrrr mayonez ketcap cısssss ekmek az olsun bırde köfteyı teflonda kızart yag cısssguclubacismile
ayy ne güzel ya çok mutluyum burda sizle olmaktan. iyiki şişkoyuz yaa kaydirigubbakcemile3
kütom bacım özlemişim seni kızzzz opuyorumnanaktan
dora ve sen msn değiştirdiniz galiba :umursamaz: heççç görmüom sizi. değiştirdiyseniz de bana vermediyseniz işte size bu smiley alsanaalsanasmile lmaz:
aynen yaaaaaakaydirigubbakcemile2
benım msn arızalı sadece cevrımdısı acılıyo sen yaz baga aynı sekılde sende acmıyosunkı hec yenı bıtane daha var adım soyadım kucuk harfle gerısı malum hadı ekle