lülülülülülü:CüvCüv:sırnaşık şeycokacimcoookcanım vivamm
dünya küçük işte bir araya geldik yine. kızz özlemişim yazılarını heee :1hug:
sen yine fazla almamışsın. çok bilinçlisin zaten.
bende biliyorum çok şeyi ama uygulayamıyorum kaydirigubbakcemile
kardeşin evlendi anladığım kadarıyla. Allah mesut etsin:Saruboceq:
iyi sayılırız hatta bomba gibiyiz. az daha gelmesek buraya patlayacaktık :roflol:
sen nasılsın meleğimmmmm
kaydirigubbakcemilebuyrunnnnnnnnnkütooooo sobeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
kaççaakkkkkk gel la buraya
ben cizelge yapmıyacam:( karar verdim (( bedişşşşşşşşşşşş pissssssssss nie açmadın kız P sole ben napimmmmmmmm intikam die yanıyom:)))
küto hayır belli bir kalıba girmiyoruz herşeyden ama ölçüsünü kaçırmadan yiyoruz canım bol su içmeye kesinlikle özen gösteriyoruz saglıksız hiç bir şey yok hayatımızda
kanımca cok etkilendim ben demetten (anladınız siz onu) kesinlikle kızlar hadi bakalım yürüyüş yapmadım bugün şimdi evde onu telafi etcem sabah ta cocukları okula bırakır bırakmaz bir saat tempolu yürüyüş kesinlikle hadi kızlar sizi seviyom
missnewmoon merhaba, sende güzelmisin ya :1hug: Arkadas teklifi gönderdim sana, sonucta takimda olan herkes arkadas sayilir degilmi sırnaşık şey
dimi burası aracılıgı ile ve ALLAHUEKBER nidaa ları ile cihat yapacam kararlıyım:))kız wc deydım sen arayınca sarj bıtmış cıktım evden kaldı ole boşver yaw intikamı yada boşverme asıl 2. takıma intikamın en guselını yaşa yasat olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
oku ebrucum valla ben baya baya dalıyorum günceye:) kendilerine buranın linkini verdim:) ve iznini aldım:) belki bi merhaba der bizlere:)selam oirpatanın dediği adresi okuyorum bir saatir ne azimli insanlar var yarabbim neyiiz eksik !!!!!
hadi kızlar allah aşkına bu sefer olsun ya:)
bediş unutma demet hanımında fazlaları vardı ve şimdi eksigi var yani azim ve istikrar:)heya eksıgımız yok fazlamız var...........
yaparım bılıyonus başladımmı haddınden yaparım dıyet ve karar verdım bı manicıkmadıkca durmak yok yola devam
,
Canım ben de 62 olunca daha iyi oluyorum.Bende biraz kilo alınca basen kalça hemen çıkar.Üst tarafım çok ince.Tam bir armutum yani...:roflol:Hepimiz birlikte vericez inanıyorum ben....Ama eski kiloları görünce bozuldum:mymeka:
Arkadaşım geçmiş olsun,yaşadıklarını bilmiyorum ama Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın.Hastada olsa unutsa da eşin yanında ya tadını çıkar....Ben eşimi 10 yılş önce kaybettim yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım.Umarım biran önce sağloğına kavuşur...Allah onu size bağışlasın....:1hug:Birden konuya atladım kusuruma bakma yazdıkların beni çok etkiledi....
Yok arkadaşım merak etme kovsan da gitmem artık,burada herkes çok cana yakın,bir aile gibi.Tonton ailesi olduk biz...:roflol:
merhabalar,bende katıldım aranıza:)
missss bekarım diye tasalandığın şeye bak beee.
bekarlık sultanlıkmış bırak biz sana özenelimm:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?