juahahhaa : ) Yok ya, kötü aliskanliklarimdan vazgeceyim dedim, sagligimin degerini bileyim dedim, biraz cok korktumda artik hastanelerden falan :1ninca:
Allah yokluklarini vermesin ama kimseyide muhtac etmesin oralara :Saruboceq:
canım benımm inş. çektıgın çekecegın en buyuk sıkıntılar gecmışte kaldı rabbım bıdaha oyle acı gunler yasatmasın şimdi yıne hatırladım nasıl yuregımız agzımızda yasadık aylarca sukur gectı gıttı viva buyu opuyorumnanaktan hep acılar buyutuyo adamı bı zaman sonra bakıyosun ıyıkı dıyosun senı sen yapan o acılar işte rabbım cekemeyeegımız dert yuklemez zaten omzumuza herzaman sabır şükürr yola devam hayat bu kadarcık bışıymış megerse
Ya güzelim ama hic unutamiyorum hani bir gün ameliyat olacakdi bir dua yetistirmek icin sen ve dora nasil dua etmistiniz, vallahi aklima geldikce allah onlardan razi olsun, ne muratlari varsa versin diyorum, dualar sayesinde bugünlere geldik canim Şeniz
canlarım hayırlı akşamlar ben 8. takıma geçiş yapıyorum canım arkadaşım azra_sıla m beni oraya çağırdı sizleri çok seviyorum ALLAH ım hayırlısıyla zayıflamayı sağlasın opuyorumnanaktan
ay bune tüm eski şişman kızlar burda ayıp valla((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?