merhaba doracığım asiciğim hoşgelmişsiniz. kızlar amma çok kilo almışsınız. doram seni 60 asiyide 58 hatırlıyorum. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kurtulursunuz kilolarınızdan.
bende aynıyım valla tilki gibiyim :)))
58e kadar indim şuan da 60la 61 arası gidip geliyorum şu sıralar dikkat edemiyorum ne bulursam yiyorum fırsat olmuyo bebelerden günlerde kısa zaten birinin yemeği uykusu öbürünün ödevi derken bi bakıyorumakşamolmuş
6.takımdan çıktım yani listeden uğrarım dedim ama fırsat olmuyo işte burayada uğrarım eski dostlar bir araya toplanmış gelmezmiyim hiçzemuszemus
hadi bakalım hayırlı olsun asim
inşallah gitsin şu kilolar gelmesinler artık geriye
evet tatlım omehtabım anaaa ünlü olmuşum laaaİyiii akşamlarrr canlarımm benn geldimmmmmmmmm
Sabahh burayaa girdikyenn sonraa bizimm bilgisayar gittii giremedimm bidahaaa
benimdee çarşıda işlerimm vardııı akşamm 5 buçukk gibii geldimm o yüzdenn uğrayamadımm canlarımmm
Çok yorulmuşumm amaa
Ben demiştimm ya size isveçç diyetii yapacağımm diyeee,bugünn çokk güzell uyguladımm listeyee harfiyenn uydummm
yarınn 2ncii günüm olacak ,13 gün yapılıyoo bu diyett artıkk benn ne kadarr yaparsammm
sabah aç karna kahve içtimm
öğlen 2 tane haşlanmış yumurta,1 domates yedimm
bol bolda su içtimm
akşamdaa 2 baget haşlanmış tavuk ve salata yedimm
su içmeye devammmm
yürüyüş olarakdaa bugünn çarşıdaa gezmemii sayıyorummm
mehtapp kızz hangii mehtapsınn
yarışmadaa hamile kalanmısınn kızzzzz
yenii gelenlerr tekrarr hoşgeldinizzzz
canım ben suyla birazzorlanıyorum. 1 bardak portakal yada gryfurt içine 1 çorba kaşığı katıp içiyorrum.az evvel sabah kahvemi de içtim kafeinsiz ve tatlandırıcılı olaraktan.Kahve feci susatıyo beni.Kızlar aranızda bi bekar ben miyim yaaayıp bana şimdiden böle şişersem evlenince noolcam di mi
Bi de bana elma sirkesini nasıl içtiğinizi söyler misiniz bi kere denemiştim suya katarak berbat bişidi tadı midemi bozacak die de korktum.Ne kadar suya ne kadar sirke ve bal bi daha denemek istorm
hee sizin çıtır kızlar oldu tombul gacılar. hoş geldin meleğimmmmanaa bizim kızlar burda :1shok: olumunekankayizsmile
sen bari bir tosuncuk çıkardın biz niye döndükkkkkkkkkselam millet naber herkesssler burdaymışşşş benide alıcaanızmı aranızaaaaa hiiiiiiii
ay şaka şaka bi selam veriim dedim dora asi ebrum nöörüyonuz bakalım
evet canım 62 ile bırakmıştım. nerdeeeeeeeeeee. çok pişmanım çokkkkkkmerhaba doracığım asiciğim hoşgelmişsiniz. kızlar amma çok kilo almışsınız. doram seni 60 asiyide 58 hatırlıyorum. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kurtulursunuz kilolarınızdan.
karabiberim nerdesiniz yahu catlattınız beni meraktan catladfım gerçekten
ay bir acıktım kızlar anlatamma ben diyet yaparken pilav agzıma koymam ama pilav üzeri bir kaç kaşık patates koydum yedim valla yani yesem tencereyi bitirecek boyuttyım
ayrıca karabiberim evet o mehtapppppppp :)))))))))
evet tatlım omehtabım anaaa ünlü olmuşum laaa
slmmmm
kızlar bu gün misafirliğe gittim.
çok çeşit vardı ama ben sadece 2 tane küçük patlıcan dolması yedim. arada 1 avuç iğde
akşamada 2 çubuk patatest ama yağını peçeteyle iyce almıştım3 tane arnavut ciğeri
2 hamsi yine yağını peçeteye emdirdimopuyorumnanaktan
ama halen doymadım. artık bir ara meyve yerim. ben bayağ çok yiyormuştum. bunlar beni kesmediğine göre yaaaa
süpersin karabiberciğim. hadi bakalım kim tutar seni. bu diyeti birde ben araştırcam. cesaret edersem başlarım inşallh
13 gün neki bir çırpıda geçerohaoldumsmile
Arkadaşlar takımınızda bana da yer var mı? kilo vermem gerekiyor ama tek başına da olmuyor.:umursamaz:.Lütfen beni de alın,söz elimden geleni yapıcam....
çokk sağoll canımm senn şimdii uyuyorsunn hadii bakalımm birtanemmmdoracım allah rahmet eylesin canım benim ya ölümlü dünya işte
misafirim vardı kızlar biraz önce kalktılar valla ucundan azıcık kaçırdımmmm(((( ama yarın toplarım merak etmeyin siz
samanyolucum kendini biraz daha tanıtırmısın boyun kilon kaç onlarıda yazarmısın canım takımımız cok yeni yerimiz vardır herhalde
gel canım istikrarlı kararlı olcaksın ama olurmuuuu ???
pericim yaaaaa eski kilolarımızla yazmasınlar şevkim kırılırrrrrrrrrr benim ya aglamak istiyorummmmm ben sorar öğrenirim
öpüyorum siiz muhtemelen sabah okursunuz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn diyeyim şimdiden malum hafta sonu benim ki kalkmaz pc nin başından arasıra girmeye calışırım ba bay
merhaba kızlar gezdim gezdim geldimişten çıktım iğneli epi randevum vaa şaşkın ben 7 yerine karta 5 yaz bi de akşama arkadaşa randevu ver.Bekliim bari dedim 10 dakkalık işim war araya sıkışırım belkim.hem kilolarım gidince tüy problemimde bitçek işallahhihoyyyt bi de güzel uyumuşm ki beklerkenn.anaa arada ne yediimi yazmayı unuttum klava:işyerinde ara öğün die 3 bisküi götürüom almayı unutmuşum sabah vardiyası sersem edio beni heekafamçokkarıştı tansiyonum süş sen saat 3 gibi epiasyondan önce ne yesem ne yesem bi porsiyon izgara köfte ve ayran saat 16:30 gibi aynındaki pidlerle patates püresini de yedim klava: sooara da randevum 7 de ya beklerken bi güzel uyudum araya sıkıştırdı beni velhasıl cevahir e gittim ordan da arkadaşlarla kahve içip muhabbet etmeyeli o kadar çok zaman oldu ki nese ark yemek yerken 1 tabak yayla çorbası içtim ekmeksiz sora da şekersiz türk kahvesiylen 1 adet mdlen bitter çikolata.11 gibi eve geldim aktivia mı yedim 1 adette mandalina üstüne de kuşburnu çayımı içtim şimdi de yatçam ark ın önerisiyle kahvaltıda suda beklemiş 2 kayısıyla 5 kaşık akşamdan buzdolabında beklemiş müsli yicem bağırsaklar çalışıyomuş hadi bakalım...
Kendinize iyi davranın öptüm şekerleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?