Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yeşil yapacam daha kendime ooooooooooooooo
hayatım kahvene laf söylemiyom kız bende içiyorum günde bir fincan ama aç aç degil midemi acayip yapıyo bende yeşilimi demlemeye gidiyorum bu sefer kesin :))))))))
ohh yaptımda geldimm mis gibi missss![]()
dahaa neler çıkarmadıkki hayatımızdantıpkı eskisi gibi kendime diyet olarak hazırladım.2 orta boy patatesi bol baharatlayıp yanına minik bir domatest turşusu eşliğinde yiyeceğim. arada su içiyorum. ben suyu diyet bitince hayatımdan çıkarmıştımÇok üzgünüm çoook
süpersin doracım ya aaaaaaaaa benim dora yazasım gelmiyo git adını degiştirrrrrr :)))))))))))))))
hadi bakalım turşuda cısssssss cok fazla tüketmek yok herşeyden az yicezzz :) oky
kahvedemi yapsamki canımı çektirdin beee.
ama ben normalde türk kahvesi yapmaya üşenirim.
yada yeşile bir tutamda neskafe katayım:roflol::roflol:
dahaa neler çıkarmadıkki hayatımızdan
bende aynenn ya dora yazamıyorumm
su perisii ooo
bende değiştirdimm amaa adımıı görmek istemediğim içinnnn artıkk
karabiberde bana uzun geliyor. ben en iyisi adoş yazayım hem ismin belli olmazkaydirigubbakcemile2
adoş senin kilon yinede iyi. boyun kaçtıki. ama tabi dikkat etmezsen dahada alacağın kesinsırnaşık şey
Alacağımm kesin tabiikiiii
daha benn 3ncüyüü doğurcamm yaaa
adoş mualsanaalsanasmile
hee görüyorum seni o topiklerde.Alacağımm kesin tabiikiiii
daha benn 3ncüyüü doğurcamm yaaa
sende peri yaz canım bak karabiber yazıyor. içinden ne geliyorsa onu yaz. hatta şişko bile yazabilirsin:roflol:
turşum çoook minik bir domatest canım. ceviz kadar bile yoka.s.
edacığım profilinden resim yükleye tıklayıp yükleyebilirsin canım. ordan kolay oluyordu galiba
viva değil kız oooookızlar herşeyden yiyip tadında bırakalım....
ben tatlıya dayanamıyordum. hani viva vardıya o ağzına alır geri tükürürdü. hatta bende yapmıştım bir dönemopuyorumnanaktan
vivayada mesaj bıraktım bu arada gelirse diyeopuyorumnanaktan
YA BEN BU TOPİKTEE BİRKERE GÜLMEKTENN VERİRİMM KORKSUN KİLOLAR:roflol:
valla hayatım hem şekeri kontrol altında tutuyormuş hemde hem sebze hem protein öve öve bitiremedi adam
öyle kilo vermezsiniz dedi kızlar aynı zmanda da yürüyüş falan da yapmak lazım en azından hareketttttt
viva kim viva la vita mı diğer nicki neydi hatırlayamadım
ebrucumm ben sabah aç karna öncee kahve içiyorumm ya bu huyumdan vazgeçemiyorummbende yeşil yapacam daha kendime ooooooooooooooo
hayatım kahvene laf söylemiyom kız bende içiyorum günde bir fincan ama aç aç degil midemi acayip yapıyo bende yeşilimi demlemeye gidiyorum bu sefer kesin :))))))))
oooooooooo beş dakka kaybolduk eda dora sohbeti olmuş
ne güzel ya siiz seviyom kızlar ben ya :)
3. mü hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok tırsıyorum :)))))))))))))
hayırlsıı güzelim
yeşilimi dmeledim şimdi getirmeye gidiyorum az yazın :)))))))