Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer site ney canımm zayıflamaa topiğimii
yazıyormuu bariiii orayaa
slmmmm opuyorumnanaktan
kızlar bende geldim. sanırım hayatımız boyunca kkya mahkum olucaz akannehir
ayrılınca hemen aldık kiloları. kıştı bayramdı derken sanırım bu hale geldik.
ama eski üyelerle olmak iyi oldu. aslında şu ana kadar cesaretim yoktu hiç. bakalım eskiye dönebilecekmiyiz. ben yavaş yavaş dikkat etmeye çalışıyordum zaten. artık çıtır olmak istiyorum.
edacım bende 56lara inmiştim. ama benim tartım analogdu. dijitalde 64,5 çıktım bu hafta. kaç gündür vücudumda şişlik hissediyorum. belki artmıştır da. şöyle 54-55 olsam yeter
yaz gelmeden hedefe ulaşmak dileğiyle kaydirigubbakcemile5
eski yazı stilimi de unutmamışım. elim otomatikman gitti valla alkisalkisalkis
bende yazını görünce geçirdim canım eskisi gibi pembe pembe ohh içim açıldı beee
bende şu an patatest haşlıyorum. onu yiyeceğim
kızartmalara artık son veriyorum.
sizlerin içinde olması gerçekten çok güzel.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ben geldimmmmmmmm işi gücü ancak bitirdim kızlar kusura bakmayın evet gelelim yediklerime
çok azimli uyandım valla inşallah iyi olacak her şey
yarım dilim ekmek
2 yeşil zeytin
bir iki yaprak marul
bir çay kaşıgının ucunda da bal bu kadar
kahve içtim bir fincan
öğlende bir yemek kaşıgından az aşure
şimdilik bu kadar az sonra yeşilimi demleyip içecegim akşama da kuru fasulye var pilavsız ondan yiyecegim ekmek yok
eeeee kızlar ben sizi çok özledim edacım canım benim hepimiz geri aldık ama benim kadar feci olamazsınızzz
:)))))))))
ben geldimmmmmmmm işi gücü ancak bitirdim kızlar kusura bakmayın evet gelelim yediklerime
yarım dilim ekmek
2 yeşil zeytin
bir iki yaprak marul
kahve içtim bir fincan
şimdilik bu kadar az sonra yeşilimi demleyip içecegim akşama da kuru fasulye var pilavsız ondan yiyecegim ekmek yok
eeeee kızlar ben sizi çok özledim edacım canım benim hepimiz geri aldık ama benim kadar feci olamazsınızzz
bu arada bir başkan bir yardımcı seçelim........
yeni üyemiz için canım
her cuma sabah tartlıp kilomuzu yazıyoruz.
bi hesaplaması vardı ama inanın onuda unuttum nasıl yapılıyordu:umursamaz:
gün içinde yediğimizi içtiğimizi paylaşıyoruz. yanlışlarımızı doğrularımızı bir birimize sölüyoruz
yaptığımız eğzersizleride paylaşıyoruz.
eski bir defterim vardı ben nasıl zayıfladım diye bir bulabilsem yazacağım içeriğini.bilmiyorumkismile
oooo siz takım açılmadan başlamışsınız anam. 1 - 0 öndesiniz bana karşı
kaç kilo oldun ebru söyle şekerim yaaa
kütoya haber verdiniz mi
off site yavaş yine
yarım dilim ekmek
2 yeşil zeytin
bir iki yaprak marul
kahve içtim bir fincan
evet ama kalınlaştırmayı unutmuşum sırnaşık şey
bende ip atlamaya başladım akşamları. en az vakit alıp en çok etki eden o sanırım.
ay heyecanlandım. inşallah gider bu kilolar.
2 sene önce de bu zamanlarda başlamıştım :roflol:
kütoya haber verdik ama henüz 2 gündür gelmiyor. sanırım kış uykusunda o:jeyyar:
bu arada bir başkan bir yardımcı seçelim........
yeni üyemiz için canım
her cuma sabah tartlıp kilomuzu yazıyoruz.
bi hesaplaması vardı ama inanın onuda unuttum nasıl yapılıyordu:umursamaz:
gün içinde yediğimizi içtiğimizi paylaşıyoruz. yanlışlarımızı doğrularımızı bir birimize sölüyoruz
yaptığımız eğzersizleride paylaşıyoruz.
eski bir defterim vardı ben nasıl zayıfladım diye bir bulabilsem yazacağım içeriğini.bilmiyorumkismile
bende ilk 2007 nin ekim ayında başlamıştım. yakında torun torba sahip olacağım :roflol::roflol:
halen zayıflama çabasındayım:kedi: