kütoya haber verdik ama henüz 2 gündür gelmiyor. sanırım kış uykusunda o:jeyyar:
yinee gecelerii uyanıkmıı osabaha kadar
eşii askerden geldimii acabaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kütoya haber verdik ama henüz 2 gündür gelmiyor. sanırım kış uykusunda o:jeyyar:
aslındaa yinee koymak istiyorumm amaa bir türlüü olmuyooogece uyumaya alışamadı ki hanfendüüüüüüüüüüü alsanaalsanasmile
edacım ben hatırlıyorum seni boshayallersmile o çıtır haldeki resimlerini de bilmiyorumkismile
neyse kızlar biraz işim var. korkup kaçtı demeyin sakın. gelicem yine :lepi:
tabii tabii canımm astsolistlerr söylemezz kilosunu:roflol:şekerlerimmm ben söylemeyeyim diyorum ama ısrarla soruyorsunuz napıyım
85 kiloyum
ama iyiyim :)
ne var daha önce vermedikmi hem ben hiç te 85 durmuyorum bazı yerlerim fışkırsada :))))))))))))))))
oldu yaaaaa olmaz olurmu:sinifsinif:okadar oldumuu yaa bizz halenn buralardaa sürünüyoruzzzz:roflol:
eşi geldi evetyinee gecelerii uyanıkmıı osabaha kadar
eşii askerden geldimii acabaa
henüz bu kadar. eğer varsa 9. takımdan tanıdıkların çağır canım. takımlardan olmayada bilir tabiiizemuszemusbaşkaa kimlerii çağırdınn canımmm yadaa müracatlarıı bekliyeceğiz herhaldee
canım olsun sen utanma sölerken kilonu o sana bulaşan kilolar senden utansın:lepi:söyledim ya edacımmmm:)))))))
astsolistlik kim ben kim astsolist olsam 85 olmam :))))))))))
başla başla güzelim ye ye nereye kadar hatta ben yeşilimi demeleyip geleyim hemen oh beeeeeeee tıpkı eski günler
kızlar bişiler yapalım ya
tek tip beslenme yok saglıksız diyetler yok oldumuuuuuuuuu sabah ac karnına kahve içip mideleri delmek hiç yok :)
gecen trt de bir adam çıkmıştı adını hatırlayamıyorum bir türlü ender sarac degil tv lerde oda cok cıkar neyse
lahana corbası tarifi verdi bir gün hepimiz birden deneyelim o çorbayı ama haftada bir gün
ayrıca yediklerimizin yaga degilde enerjiye dönüşmesi için yemekten sonra ayaga kalkıyoruz balkona çıkıyoruz eger cok soğuksa pencere acıyoruz ve derin nefes alıyoruz üç seferde ve bu nefesi üç seferde geri veriyoruz bu nefes tekniklerini tekrarlıyoruz 10 defa o zman yediklerimiz enerjiye dönüşüyomuş ben diyetisyenlerin yalancısıyım :)
denemesi bedava:))))))))))))))))))))))
süpersin doracım ya aaaaaaaaa benim dora yazasım gelmiyo git adını degiştirrrrrr :)))))))))))))))
hadi bakalım turşuda cısssssss cok fazla tüketmek yok herşeyden az yicezzz :) oky
hayatım bu lahana corbası öyle degil içine bulgur ve yeşil mercimek katıyorsun salçalı bir yemek kaşıgı yağ var içinde baharat ta kullanıyorsun güzel bir çorbaya benziyor deneri<z bir gün tarif veririm
utanmıyor ki ah bir utansaaaaaaaaa :)))))))))))))))))))
eşimde sevinecek bu işeeeeee hehehhehehehhe adam şiştin deyip duruyordu zaten :)
valla hayatım hem şekeri kontrol altında tutuyormuş hemde hem sebze hem protein öve öve bitiremedi adam
öyle kilo vermezsiniz dedi kızlar aynı zmanda da yürüyüş falan da yapmak lazım en azından hareketttttt
viva kim viva la vita mı diğer nicki neydi hatırlayamadım
:mymeka:kız kahveme laf söylemeesöyledim ya edacımmmm:)))))))
astsolistlik kim ben kim astsolist olsam 85 olmam :))))))))))
başla başla güzelim ye ye nereye kadar hatta ben yeşilimi demeleyip geleyim hemen oh beeeeeeee tıpkı eski günler
kızlar bişiler yapalım ya
tek tip beslenme yok saglıksız diyetler yok oldumuuuuuuuuu sabah ac karnına kahve içip mideleri delmek hiç yok :)
gecen trt de bir adam çıkmıştı adını hatırlayamıyorum bir türlü ender sarac degil tv lerde oda cok cıkar neyse
lahana corbası tarifi verdi bir gün hepimiz birden deneyelim o çorbayı ama haftada bir gün
ayrıca yediklerimizin yaga degilde enerjiye dönüşmesi için yemekten sonra ayaga kalkıyoruz balkona çıkıyoruz eger cok soğuksa pencere acıyoruz ve derin nefes alıyoruz üç seferde ve bu nefesi üç seferde geri veriyoruz bu nefes tekniklerini tekrarlıyoruz 10 defa o zman yediklerimiz enerjiye dönüşüyomuş ben diyetisyenlerin yalancısıyım :)
denemesi bedava:))))))))))))))))))))))
:mymeka:kız kahveme laf söylemee
kahve içmeden güne başlayamam:mymeka: ben
kalkimm yapayımda geleyim![]()