- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
iyi hoşta arkadaşlar bakın kimseler yok.bence herkes çıksın takımdan.yani silvişte bu sorumluluktan kurtulur.bende hiç heves kalmadı inanın.herkese bazı göreveler verildi eksik ya da tam doğru dürüst yapamadık bile.diğer takımları hiç gezemiyorum bilmiyorum onlarda böyle mi ama bizden adam olmaz diyorum başkada bişey demiyorum.lütfen kimse alınmasın.kendimde bunun içindeyim.önceden takım sayfasını açmak için sabırsızlanırdım şimdi hiç istemiyorum.zaten isteyerek yapılmalı bu işler.yani sıkıldıysanız ne kadar zorlasdanızda olmuyor.
bende merak ettim silvişi leahı yani bi sorun var muhakkak....
Ya evet bende Silviyayi merak ettim ya en azindan O boyle yapmazdi ins hersey yolundadir.Eylulce sen ve Ef-nur-tu da yazmasa hakketen hic kimse yazmiyor.Singingcim sen nerelerdesin.Ya yalniz birakmayin bizi takim kapanirsa cok uzulurum oof ilk acildiginda takim oyle heyecanliydim ki.Neyse herkes saglikli mutlu ,huzurlu olsun da:Saruboceq:
evet kızlarr silviş nerede ya bişeymi oldu acaba işllh kötü bişey yoktur merak ettim yaa.
en fur tu sana katılıyorum zaten ben şu a diyet felanm yapmıyorum kullandıgım ilaçların etkisiyle 80 i geçtim sanırım ..hiç umrumda degil şu anda biliyorum sonradan çok panik olacam ama şu anda kilodan dahas öncelikli psikolojk sorun halletme çabasındayım ..
benecde takım kapatılsın silviş de bu sorumluluktan kurtursun kızcaaz ..kimse gelmiyo bişi yapmıyo yani bi kuramadık düzen evimizde net var günde 5 dak açmak zor geliyo gerçi ben bunu hiç üstüme alınmıyom sözüm sizlere çünkü ben izin hariç girmedigim gün olmadı hiç .hergün defalarca yazıyodum ama sizler kusura bakmayında bi 5 dak giremediniz kimse kimseyi motive etmedi yani..neyse ben şuan izinliyim karışmak istemem ama malesef bu böyle canlarım ..çok öpüyorum hepinizi ..bu arada leah nasıl oldu acaba ya onuda çok merak ediyorum işllh iyi olmuştur ..
domination teşekkürler şeker.
zaman zaman bu şekilde toparlanmalar gerekiyor .
evet ben yediklerimizi yazmaya devam etmekten yanayım . yazacaklarımdan utanıp diğer öğüne dikkatli geçiş yapıyorum.
kendi öz eleştirimi yapmak istiyorum.
psikolojik çıkmazlardan hala kesin dönüşlere kilo kayıplarına geçemedim.
midem genişlemiş.
motivasyonum yerlerde.
yürüyüş yapamıyorum. bu sağlık sorunumla ilgiliama en azından 15 dakika yapabilirim .
bütün bunlar kilo kaybetmeme sebebim değil sadece sığınağım . sığınaktan çıkma vakti geldi.
handemi tşk.ler.
tarikimle ben biliriz takıma kabul edilmenin sancılarını . çünkü bir ing bölümünde yazışıyorduk ve çok istiyorduk. ben 1 ay beklemiştim takıma girebilmek için. bunu temcit pilavi gibi sürekli yazıyorum ama insan bazı şeyleri elde edince yada kolay ulaşınca onun önemini unutuveriyor.
diğer takımlara misafirliğe yada casusluğa gidelim.
nalansu da dönecek. ben biliyorum .enfurtuda tatilini yapıcak gelecek.
kızlar aşağıda ismimi görüp nedne yazmadığımı merak ediyosunuz.sanırm pazar gününden beri girmesim bi sorn yok iyim.merak ettiğiniz için teşekkkür ederim. şu an zamanım yok ama uzunca bi mesaj yazıcam.eminim yarın gelirseniz görebilirsiniz.şimdilik ayırmam gerek pcden. iyi geceler hepinize...
megilara sende hoşgeldin canım.aslında bi yanım sana katılıyor bi yanımda yok yok toparlanırız diyor amaan ne bileyim işte.bak silviş yine yok görünüyor.ne oluyor anlamadım valla.kızıpta küstü mü acaba.
iyi akşamlar sevgili arkadaşlarım.
önce site bağlantı problemi yüzünden giremiyorduk bakıyorum problem kalktı ama yine uğramıyoruz sayfamıza.inanın kendimide katıyorum bunun içine.bende 2 gündür fırsat bulupta oturamadım şöyle güzelce.
ben bi kaç güne kadar bayram tatiline memlekete gideceğim.silvişim bunuda bahane bilip takımdan ayrılmak ist5edğimi belirtmek isterim.olmuyor.ne kilo verebiliyorum gerçi geçen hafta 600 gr. vermiştim ama istediğim kiloya inemiyecem sanırım.
zaten 1-2 kilo versemde bayramda yine alacağım kesin onları.
neyse hepiniz kendinize iyi bakın ...öpildünüz....
iyi hoşta arkadaşlar bakın kimseler yok.bence herkes çıksın takımdan.yani silvişte bu sorumluluktan kurtulur.bende hiç heves kalmadı inanın.herkese bazı göreveler verildi eksik ya da tam doğru dürüst yapamadık bile.diğer takımları hiç gezemiyorum bilmiyorum onlarda böyle mi ama bizden adam olmaz diyorum başkada bişey demiyorum.lütfen kimse alınmasın.kendimde bunun içindeyim.önceden takım sayfasını açmak için sabırsızlanırdım şimdi hiç istemiyorum.zaten isteyerek yapılmalı bu işler.yani sıkıldıysanız ne kadar zorlasdanızda olmuyor.
bende merak ettim silvişi leahı yani bi sorun var muhakkak....
Ya evet bende Silviyayi merak ettim ya en azindan O boyle yapmazdi ins hersey yolundadir.Eylulce sen ve Ef-nur-tu da yazmasa hakketen hic kimse yazmiyor.Singingcim sen nerelerdesin.Ya yalniz birakmayin bizi takim kapanirsa cok uzulurum oof ilk acildiginda takim oyle heyecanliydim ki.Neyse herkes saglikli mutlu ,huzurlu olsun da:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar
annemi yolladım yoktum kaç gündür onlarda kaldım anneme yarım etmek için
sınavı geçdim şükür hayırlısıyla bu cumarteside direksiyon sınavım var
bende girdim dedim yine sayfalar dolmuştur ama yok
kimsecikler yok
enfurtuya katılıyorum böle olunca insanın giresi gelmiyo
yani böle giderse bende ayrılmayı düşünüyorum
bişey yazasım bile yok hepinizi seviyorum kızlar
evet kızlarr silviş nerede ya bişeymi oldu acaba işllh kötü bişey yoktur merak ettim yaa.
en fur tu sana katılıyorum zaten ben şu a diyet felanm yapmıyorum kullandıgım ilaçların etkisiyle 80 i geçtim sanırım ..hiç umrumda degil şu anda biliyorum sonradan çok panik olacam ama şu anda kilodan dahas öncelikli psikolojk sorun halletme çabasındayım ..
benecde takım kapatılsın silviş de bu sorumluluktan kurtursun kızcaaz ..kimse gelmiyo bişi yapmıyo yani bi kuramadık düzen evimizde net var günde 5 dak açmak zor geliyo gerçi ben bunu hiç üstüme alınmıyom sözüm sizlere çünkü ben izin hariç girmedigim gün olmadı hiç .hergün defalarca yazıyodum ama sizler kusura bakmayında bi 5 dak giremediniz kimse kimseyi motive etmedi yani..neyse ben şuan izinliyim karışmak istemem ama malesef bu böyle canlarım ..çok öpüyorum hepinizi ..bu arada leah nasıl oldu acaba ya onuda çok merak ediyorum işllh iyi olmuştur ..
selam kızlar,
evet bir takım yazışmalar yapılmış.
eteklerdeki taşlar dökülmüş.
tarikim geçmiş olsun.
silvişim merak ettik.inşallah herşey yolundadır.
burda en uzun kalanlardan biriyim . tabiki takım olmk belli bir bilinci ve sorumluluğu getirir. ama hiç bir zaman kimse yazmıyor benimde yazasım gelmiyor diye düşünmedim . çünkü deneyimlerim gösterdi ben yazdığımda mutlaka yazdıklarıma cevap geldi . evet motivasyonumuz düşük. kendi adıma benimki .çok çok düşük . ve silvişin bizi motive etmek için koyduğu 1 ay boyunca kilo veremiyen takımdan atılacak kuralının sonuçlanmasını bekliyorum .ama silviş takımı kapatsın da silvişe verilecek ağır bir yükümlülük diye düşünüyorum . çünkü o elinden geleni hep yaptı projeler üretti.
kaç kişi takım devam etsin istiyor bir görelim arkadaşlar .
benim önerim bir hafta tatil yapalım hiç yazmıyalım sonra dönüşte görelim yazmayı özledikmi özlemedikmi.
ben sizleri dostlarım kardeşlerim olarak görüyorum ve öyle görüldüğümede inanıyorum . kimseyi kırmak için bir şey yazmadım bende düşüncelerimi yazdım .
takım devam etsin diyenler
SINGING +
SILVIYA
TARIKİM
ENFURTU
ŞEKER C.
HANDEMİ
LEAH
UNUTTUĞUM VARSA ilave etsin kendisini ltf.
Singingcim her zamanki gibi sana katiliyorum.Umarim takim kapanmaz.Ben kendi adima cok motiveyim bu aralar ins hep boyle gider.Elimden geldigince hergun yazmaya calisiyorum ve yazmadigim gun inanin firsat bulamadigimdandir ve ben bunun herkes icin boyle oldugunu dusunmek istiyorum.Her zaman icin pozitif dusunmenin faydasini gordum.O yuzden eger bi eksiklik varsa sadece kendimden kaynaklaniyodur sizleri tenzih ederim.Takim kapansa bile ki umarim kapanmaz sizlerle yazismaktan ve tanismaktan cok mutlu oldugumu soylemek isterim kizlar.Selamlar
]Sıngıng +
sılvıya
tarıkİm +
enfurtu
Şeker c.
Handemİ +
leah
yok anacım olmuyo böle bende varım
silvişim gelince biz böle görmesin valla kızcazın emeklerine yazık sonuna kadar varım bu kilolardan kurtulup mezun olana kadar burdayım
son günlerde dediğim gibi annemlerin gitmesi sınav felan derken boşladım çok ama yarından itibaren ben yazıyorum günlük raporlarımı toparlanmak şart
umarım leah ve silvişim iyidir
hepinizi öpüyorum şekerlerŞeniz
ya zaten kaç kişiyiz şurda o koyversin ben koyverim daha bu takım niye var
singing ablam sen toparlamak için bi adım atmışsın bende yanındayım bunu bil
domination teşekkürler şeker.
zaman zaman bu şekilde toparlanmalar gerekiyor .
evet ben yediklerimizi yazmaya devam etmekten yanayım . yazacaklarımdan utanıp diğer öğüne dikkatli geçiş yapıyorum.
kendi öz eleştirimi yapmak istiyorum.
psikolojik çıkmazlardan hala kesin dönüşlere kilo kayıplarına geçemedim.
midem genişlemiş.
motivasyonum yerlerde.
yürüyüş yapamıyorum. bu sağlık sorunumla ilgiliama en azından 15 dakika yapabilirim .
bütün bunlar kilo kaybetmeme sebebim değil sadece sığınağım . sığınaktan çıkma vakti geldi.
handemi tşk.ler.
tarikimle ben biliriz takıma kabul edilmenin sancılarını . çünkü bir ing bölümünde yazışıyorduk ve çok istiyorduk. ben 1 ay beklemiştim takıma girebilmek için. bunu temcit pilavi gibi sürekli yazıyorum ama insan bazı şeyleri elde edince yada kolay ulaşınca onun önemini unutuveriyor.
diğer takımlara misafirliğe yada casusluğa gidelim.
nalansu da dönecek. ben biliyorum .enfurtuda tatilini yapıcak gelecek.
iyi akşamlar
evet kızlar itiraf ediyorum valla sözde takımdan çıkmak istedim ama özledim burayı.yani buraya bakmadan olmuyor inanın.yaptığınız liste varya hani bende kendimi ekliyorum takım kapatıılmasın.ben teklif ettim ama pişman oldum yazılarınızı okuyunca.takım demek bu demek zaten.bu akşamlık fazla yazamayacağım.yarın görüşürüz.
silviş ve leahı acayip merak ediyorum ya.neredeki.neyse yarın kilo bildirim günü.ben tekrar uğrayabilirsem yarın listeyi ekleyecem.sabah tartılmayı unutmayın ha!!!!!
silviş canım aşağıda adını gördüm çok sevindim umarım herşey yolundadır.
takımda maalesef benm başlattığım bir konu yüzünden bazı yazışmalar oldu.arkadaşlar bugün bayağı konu ile ilgili yazışmışlar.bende takımdan ayrılamayacağımı anladım.o yüzden sen o benm yazılarımı dikkate alma lütfen.çünkü çok çaba sarfediyorsun bizler için...
kızlar geçerken bir uğrayayim dedim ama
nolmuş size böyle yaa
takim nerde bıraktıysam orada
aynı sancılar
hatta takımı kapatma boyutuna gelmişsiniz
bunu söylemek ne kadar dogru bilmiyorum ama ne yapılırsa yapılsın
bu takım bir türlü o ruhu yakalayamayacak sanırım
aslında silvişin emeklerine,harcadığı zamana çok üzülüyorum
onun gibi çalışan bir kaptanın takımı müthiş motive ilerlemeliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?