evet kızlar herkese merhabalar ..silvişim canım önemli bişe olmadıgına çok sevindim..
kızlar yazılananları okudum çok üzülerek hepimiz aynı dettten muzdaribiz ben gördümki izin döneminde takımda olmasdıgım için kendimde bi sorumluluk hissetmesdigimden önüme geleni arkamdakini sagım solumdsakini hep yedim ...tamam kızlar artık bu kadar yeter benim için agzımın payını aldım ...
eger ki kabül ederseniz ben takım kaptanı olarak muhteşem bi şekilde takıma geri dönmek planındayım ...şimdi okudum ve çok üzüldüm sizler ne düşüncedesiniz bilmiyorum ama takımımızı yeniden kuralım ve tekrardan başlıyalım olurmu..
ama bilmiyorum ben silviş gibi sabırlı degilim hergün ama hergün paylaşım yapılacak bir gün bile aksatılmayacak çünkü benim ihmalin hiç bir türlüsüne tahammülüm yok tabi çok önemli bi sorun olmadıgı sürece ..şu alıntı yaparak yasptıgımız bildirimler aslında çok iyi oluyordu ama yapmayalım çünkü takip eemiyoruz ortalık 56 ya gidiyor..kaptanlık konusunda sizden ve silvişden gelecek cevap üzerine bi plan hazırlayalım olurmu ..yani bilmiyorum kaptan kim olursa olsun bii düzene girelim benim düşüncelerim bu kızlar birde şu liste yi yollama işini pek beceremiyorum ondada zaten enfurtum bseni yanlız bırakmaz ..hepinizi çok öpüyorum ...
ha bu arada kızlar size kendim için çok önemli bi haberi vermek istiyorum sanırım daha önceden bahsetmiştinm ev için bi ssistemde nakit para biriktiriyoruz diye onda biriken paramızı aldık ve allah izin verirse bayram da mersin dönüşü onun üstüne 75000 kredi çekip ev alacaz ..eşimle bir ay kadar papaz olduktan sonra ikna ettim ..çok mutluyum kızlar çookkk