slm kizlarr ben geldimm ...
nasil durumlar bakalim herkez yaprak dokumunde sanirim
nalansu izinemi ayrildii silviya guzelim senide cok sikintili gordum bu aralar takimlarda bircok sorunlar sanirim
bende izindeydim dondum suanda evimdeyim kilolarida aldim birguzel hic sormayin
neyse suanda kimse yok ben arada gelirim hepinize slm ollsun
iyi akşamlar sevgili arkadaşlarım.
önce site bağlantı problemi yüzünden giremiyorduk bakıyorum problem kalktı ama yine uğramıyoruz sayfamıza.inanın kendimide katıyorum bunun içine.bende 2 gündür fırsat bulupta oturamadım şöyle güzelce.
ben bi kaç güne kadar bayram tatiline memlekete gideceğim.silvişim bunuda bahane bilip takımdan ayrılmak ist5edğimi belirtmek isterim.olmuyor.ne kilo verebiliyorum gerçi geçen hafta 600 gr. vermiştim ama istediğim kiloya inemiyecem sanırım.
zaten 1-2 kilo versemde bayramda yine alacağım kesin onları.
neyse hepiniz kendinize iyi bakın ...öpildünüz....
En-fur-tu'cum sen bilirsin ama ben birakma derim.Burada bulunmak bi sorumluluk yukluyo insana obur turlu ipin ucu kaciyo hem kendini sartlandirma kilo alacagim diye dikkat edersen almazsin ins.Ben takimdan bi sure ayrildim ve 6-7 kilo fazlayla geri dondum ayrica tatildeyken ilk 1 ay dikkatliydim o ara hic kilo almamistim.Neyse tabi karar senin.Kimseler yok ama bak biz elimizden geldigince yazarsak diger arkadaslarda uygun vakit bulup yazarlar.Donmenizi bekliyorum kizlar .Selamlar
iyi hoşta arkadaşlar bakın kimseler yok.bence herkes çıksın takımdan.yani silvişte bu sorumluluktan kurtulur.bende hiç heves kalmadı inanın.herkese bazı göreveler verildi eksik ya da tam doğru dürüst yapamadık bile.diğer takımları hiç gezemiyorum bilmiyorum onlarda böyle mi ama bizden adam olmaz diyorum başkada bişey demiyorum.lütfen kimse alınmasın.kendimde bunun içindeyim.önceden takım sayfasını açmak için sabırsızlanırdım şimdi hiç istemiyorum.zaten isteyerek yapılmalı bu işler.yani sıkıldıysanız ne kadar zorlasdanızda olmuyor.
bende merak ettim silvişi leahı yani bi sorun var muhakkak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?