canım seni severim eski üyelerimizdensin ve öncedne paylaşımın son derece güzeldi ama takıma tekrar alın dediğindne beri görünüp kayboldun.seni alaibmem için düzenli paylaşım yapman gerek.mesela seni listeye geldiğinde almış olsaydım kilo bildirim günü girmediğinde ortada kalacktık.biliyorm yoğunsun bir sürü sormluluğun var.biryandan okulun biryandan aile yaşantın sınavlar faln ama eğer takıma karşı sormluluğunu yerine getiremezsen listeye ekleyemem seni.ki bu hafta ekleyefcektim ama bunun için gerekli performnası malesef göstermedin.üzgünüm.ekmeği uzat köfteyi kap :)
Neyse canim haklisin galiba.Takimi da zor durumda birakmayayim.Tesekkurler hepimize kolay gelsim umarim herkes kisa zamanda istedigi kiloya ulasir.Selamlar.byee
günaydın kızlar nasılsınız? ben iyiyim çok şükür , işim çok yoğun olduğu için epeydir yazamadım size ama özledim valla sizi.nasıl gidiyor diyetler hatunlar? herkese kolaylıklar dilerim
ay silviş canım alah iyiligini versin emi enteresan kızsın vesselam sinegi takip etmek gerçekten çok ilginç...çok güldüm kısss ...
kızlar herkese selam bu arada bişi sorcam sizde benim dertlerimden bıktınız ama küçük oglum halit emre 2 yaşını ekimin sekizine doldurdu ve daha en fazla 3-4 kelimeyi dogru düzgün diyo oda anne baba bide ahmetefe abisinin adınıda atefe diye söylüyo normalmi kızlar ya konuşmaması dr felan luzüm varmı sizin kilerden böyle geç konuşan varmı...
gerçi o biriktiriyo biliyoz bi konuşşa ortalıgı toz duman edecek ama ...
ha birde silvişim ebru kursuna mı başladın canım yaa ay çok harika bişey ya ...bende gitmeyi çok isterim neyse ögrende belki bizede hediye gönfderirsin ...birde silvişim senin tesettür nedeniyle alınmadıgın kurs hangisiydi soracam soracam diyom bi türlü soramıyom ya ...neymiş buuu çook önemli kurs ...
neyse canlarım ben şimdi size hediye bi şiir yollıcam bakım da bi öncee...
önce selam kıslar .
mrb moon gördüğün gibi hala buralardayız. hala mezun olamadım. hiç tembel biri değilimdir ama bu konuda özürlüyüm.
banada çok ilginç geldi gözlemlemen silviş. şimdi kovdu kovacak diye bekliyorum . sonuna kadar kibarlığı elden bırakmamışsın.ilgilisin erşeyle. ebru kursu bu kadar uzun dönemlere sarkıyormu .yanı 1. 2 kuru varmı.yoksa başka öğretmenle mı devam edeceksin aynı kursa. geçen yıl gittin diye hatırlıyorumda.
nalansu bende çok severim o şiiri .kendinden bir şeyler bulabilmek, sonuçtada benzeşmelere dayanan çıkarsamalarda mutlu olabilmektir benim yorumum.çelişmek olarak yorumlamıyorum senin şair ve şiir hakkındaki yorumunu.sevmediğin yemeğide yiyebilmek ,iyi yada kötü noktalarını değerlendirebilmek bence
2 yaşındaki oğlun için hiç endişelenme ancak tv izlemesini günde yarım saatle sınırlandır.
biz nefes almak için kurtarıcı gibi görürken ,çok hızlı gelişen olaylar konuşma ,hayal kurma vs yeteneklerini engelliyor benim oğlum 3.5 yaşında başladı konuşmaya. ve baya bir uğraş verdim 3 yaşında 50 kelime kullanabiliyormu diye sormuştu dr umuz. çok fazlada nette okuma çünkü genel açıklamalar bizim özelimizle örtüşmüyor çoğu zaman.ama seninkinin abisi var o bir kaç ay sonra daha fazla kelime kullanacaktır.
sevgiyle......
Tamam Silviyacim ben ins hergun ne yedigimi yazip paylasimda bulunurum.Aslinda incinmekten cok hakli oldugunu kabul edip kendime kizmistim.Neyse kizmakla bisey elde edilmiyor daha fazla kilo aliyorum sadece 65 kg olmusum ooof oF.Bugun buyuk bi kararlilikla basladim ins.Bide acikcasi ben sizin gunluk yemek listenizin sistemini pek anlayamadim.Yani 2 gunde hepsi bir mi yaziliyor yoksa herkes hergun yaziyor mu?Bazen bikac liste goruyorum onun icin sordum bende hergun yazmaya gayret ederim ins.Nalansu uzulme benim oglumda 3 yas civari tam anlamiyla konusmaya basladi(gerci simdide ingilizce konusma derdi basladi).Bu tamamen cocuga bagli bisey bu konuda genelleme yapilmasi cok dogru degil yani her 2 yasindaki cocuk pat diye konusmaya baslamayabiliyor ben cok dert etmistim ondan yaziyorum seni anlayabiliyorum.Neyse cok uzattim galiba aksama listemi yazarim .Selamlar
ohhhh:dance: içim rahatladı şimdi.seni istemeyerek üzdüm kırdım sandım ve çok üzüldüm.bir satır yazıp sonunada bye eklemişisn ödüm koptu ya Şeniz evet canım dediğin gibi kızmakla elde eliden tek sonuç kilo almak.şekil A.üzülürüm yerim kızarım yerim sonra olan yine bana oluyo.
liste olayına gelince hani kilo bildirmi yaparken biri kilosunu bildiriyo sonra bildirecek kişide onun mesajını alıntılayıp adının yanına kilosunu yazıyo ya aynı işte amaburda kilomuz yerine günlük yedikleirmizi yazıyoruz.listenin en başındada yedikleirmizn hangi etabın hangi gününe ait olduğu yazıyo mesela bugünün listesinin başında 127. Etap Pazartesi yazacak bizde ismimizin altına pazartesi sabahtan akşama kadarn e yediysek suyumuzu kaç litre içtiysek vesporumuz nekadr yaptıysak onu yazıcaz. senin adınında listenin sonuna ekleelim sende böylece günlük raporunu vermeye başla bugünden itibaren.anlaştık mı? vereliniortak
127. Etap Cumartesi
singing kettle
sabah 1 domates.salatalık 2 dilim ekmek
ara 1dilim ekmek biraz peynir
öğle 1 kase çorba,3 kaşık nohut yemeği
ara 1 dilim börek
akşam 5 kaşık nohut .salata,brokoli,2 dilim ekmek
ara 1 bardak meyve suyu
Silviya
kahvaltı:2 fincan çay,1 dl ekmek,3 zeytin,1 karper,1 dl salam,1 salatalık
ara:yeşil çay ,1 elma
öğle:4 kaşık karnabahar,1 dl ekmek
ara:1 minik salkım üzüm
akşam:sebzeli tabbuk sote,2 dl ekmek,3 kaşık yoğurt
su:2lt
spor:30 dk yüryüş
nalansu09
LEAH
sheker_cadi
EN-FUR-TU
Handemi
sabah bir dilim ekmek bir haşlanmış yumurta
ara:bir elma
öğlen:4kaşık nohut iki dilim ekmek 3 kaşık yoğurt salata
ara: yok
akşam bir kase çorba
yatmadan bir bardak yarım yağlı süt
su 2 litre
bitki çayı bir fincan
spor yok
127. Etap pazar
singing kettle
sabah 1 adet karışık tost
ara 1 bardak süt ,1 elma
öğle nohut yemeği salata
ara 2 galeta 8 üzüm
akşam sulu köfte 1 dilim ekmek
ara 1 bardak süt
su 2 lt
Silviya
kahvaltı:1 fincan çay,1dl ekmek,3 kaşık fasülye kavurması
ara:-
öğle:1/2 poaça,1/2 paket susamlı çubuk,1minik salkım üzüm
ara:-
akşam:3 kaşık patates yemeği,1 dl ekmek
ara:cappucino
su:2lt
spor:-
nalansu09
LEAH
sheker_cadi
EN-FUR-TU
Handemi
sabah:bir dilim börek bir yumurta ile yapılmış menemen
ara yok
öğlen yok
ara:2 mandalina
akşam 6 kaşık pırasa bir dilim ekmek 3 kaşık yoğurt
yatmadan bir bardak yarım yağlı süt
su 1.5 litre su
spor yok
bitki çayı 3 fincan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?