2.TAKIM **126.ETAP **
singing kettle (71.7 /71.5/0.2/0.28%)
Silviya ( 68.3/67.9/0.4/0.59%)
nalansu09 (75.5///%)
LEAH ( 85.2///%)
sheker_cadi ( 73.5/72.3/1.2/1.63%)
EN-FUR-TU (70.7/70.7/0.0/0.0%)
Handemi(69.4/69.4/0.00/0.00%)
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 514.3///)
merhabalar kızlar
az önce internette değişik bir haber buldum. paylaşmak istedim (=
,
Günde bir paket cips yemek, yılda beş şişe sıvı yağ içmenize bedel
Britanya Kalp Vakfının ortaya çıkardığı bu sonuç, “abur cubur”a merakı olan insanları oldukça korkutacak. En çok cips tüketen ülkelerin başında İngiltere ve ABD geliyor. Günde bir paket cips yemek, yılda beş şişe sıvı yağ içmenize bedel Britanya Kalp Vakfının ortaya çıkardığı bu sonuç, “abur cubur”a merakı olan insanları oldukça korkutacak. En çok cips tüketen ülkelerin başında İngiltere ve ABD geliyor.
selam arkadaşlar.gündüz siteye girmeye çalıştım ama site yönetiminden uyarı,sayfamız geçici olrarak kulanılamamktadır diye not vardı.neyse sorun düzeltilmiş sanırım.bu problemler hep beni mi bulur allahım.
bugün belimi incittim sanırım.otogara gittim memeleketten bişeyler gelecekti.ayy ne ağır bir koliymiş meğer.arabaya getirene kadar belim koptu.çarşamba perşembe listemi yapıp çıkacağım.öpüldünüz hepiniz.
canlarım bitanelerim ben az biraz dinleneyim eğer sızıp kalmazsaaam gelip raporumu yazıp silvişe ileteceğim.bu hafta pek bi düzensiz olduk.yarından itibaren yeni bir etap başlıyor.düzenimizi kuralım lütfen.
görüşmek üzere öpüldünüz.
unutmadan şeker cadım sağol paylaştığın bilgi için .gerçekten çok önmliydi.bende eve sokmam hiç cips tarzı şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?