ya kızlar sakın ayrılmayın lütfen.. yani az paylaşm varsa bunu hepberaber düzelticez hep beraber coşucaz . şu an belkide ramazan diye byle sonçta hergün misafr geliyor veya bizler gidiyoruz. ama ben eminmki daha iyi olacak hem nalansu bak 1. olmuşzhep daha iyiye gidicez inşallah
günaydın kızlar,nasılsınız,nasıl gidiyor diyetler? ben iyiyim çok şükür.bundan sonra 2010 kpss ye girecekler topiğinde mücadele vereceğim :)) hedefim çok büyük bakalım inşallah başaracağım.buraya yazamasamda müdaiminiz olarak sürekli takipçinizim efendim,güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim...
ya kızlar biz neden artık yedigimizi içtigimizi yazmıyoruz ben geldim 1 - gün yazdım kimse yazmayınca bende yazmadım yani ben artık takımda kesinlikle motive felan olamıyorum girende bi selam deyip tüyüyor yani kızmayın ama diger takımlara bakıyom millet coşmuş.....takım topikleri çook hareketli bizim takımda günde en fazla 3 paylaşım oluyo ...ya lütfen kızmayın ama böyle malesef..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hanımlar selam,
Tatilden dmöndüm. Hiç sapıtmadım. Sadece 2-3 kere güllaç yedim o da minicik işeydi. 1 kere de sade dondurma yedim 1 külah. Ama gelince tartıldım oha dedim yani.. Sanırım 1-2 gündür tam tuvaletimi yapmamıştım bir de yol uzundu ellerim ayaklarım filan hep şişti. Ben 85 görecem diye beklerken 89 gördüm ama yanıltıcı bir değer.. Sanırım 1-2 güne oturur. Yoksa o açık büfelerin önünde sabahtan akşama kadar roka+ havuç salatası ile ayşe kadın fasulye yediğime yanarım açıkçası...
Merilcan senin hamileyim haberini okuduktan sonra hep bakındım sana ama göremedim bir daha . Ben de 26 Mayıs'ta doğum yaptım. Ama takvim olarak 17 Haziran görünüyordu, suyum erken geldi. Ben doğuma 105 kilo iel girdim. (Tüp bebek+ düşük tehdidi ile 20 hafta ayağımı kıpırdatmadan yattım ve 23 kilo aldım) Şimdi de 86 kiloyum. İnşallah yine beraberce veririz kiloları. :)
Nalansu dereceni tebrik ederim. Demekki tatilde aldıkların su filandı hep, boşuna zehrettin kendine tatil günlerini :)
Hepinizi öptüm.
Sevgiler
çok haklısın cnm
aynı demotivasyondan dolayı ben de arada bir girip baksamda monologdan öteye geçemeyeceği için sadece okuyup çıkıyorum
bir türlü bir takım ruhu yakalayamadık maleseflmaz:
ya kızlar sakın ayrılmayın lütfen.. yani az paylaşm varsa bunu hepberaber düzelticez hep beraber coşucaz . şu an belkide ramazan diye byle sonçta hergün misafr geliyor veya bizler gidiyoruz. ama ben eminmki daha iyi olacak hem nalansu bak 1. olmuşzhep daha iyiye gidicez inşallah
meraba kızlar
nalansu tatlım sahuru yapıp mı yatıon die sormuşsun,ben oruç tutamıyorum cnm,ayılıp bayılıyorum malesef:)))
uykusuzluk var bu aralar neden bilmem
yaa ben son 2-3 haftadır günde nerdeyse 5 lt su tüketiyorum,bu kadarı da ii değil biliyorum ama
sürekli ağzım kuruyor,midem şişse de gidip yine su içiyorum...böylece yemek namına bişi yiyemiyorum
meraba kızlar
nalansu tatlım sahuru yapıp mı yatıon die sormuşsun,ben oruç tutamıyorum cnm,ayılıp bayılıyorum malesef:)))
uykusuzluk var bu aralar neden bilmem
yaa ben son 2-3 haftadır günde nerdeyse 5 lt su tüketiyorum,bu kadarı da ii değil biliyorum ama
sürekli ağzım kuruyor,midem şişse de gidip yine su içiyorum...böylece yemek namına bişi yiyemiyorum
aşırı su tüketiminde şeker şüphesi oluyo canım.istersen bi doktora görün.umarım sadece havların sıcaklığındandır aam tedbiri elden bırakmaka gerek...
canım geçmiş olsun..
ben 14. takımdan emoş..
zaten şu sıra hepimiz çok su içiyoz ama semn yinede bi dr ya git hiç olmazsa bi idrar tahlili yaptır .
allahım şifa versinopuyorumnanaktan
neslihancım merhaba şekerim ..nasılsın ..ay silvişim canım ya ...tamam canımcım durmak yok yola devam ya ama inanki çok sinirim bozuldu ya geliyom gidiyom kimse yok kaç gündür ..ondan ayrılmayı düşündüm inanki ..neslihancım zemus 2. takımdan çıkalı epey oldu ...neslihancım tekifinide silvia bi baksın bize uyar yani ..hepinizi çok öpüyorum bby