kızlar bende katılabilirmiyim aranıza
Bugün yediklerim;
Sabah: peynir, 1 dilim ekmek, 1yumurtadan oluşan kahvaltı
Öğle: 1 parça kızarmış tavuk ve 1 dilim ekmek
Ara: Cappucino ve çikolata
Akşam: Peynirli makarna ve diyet kola. Bu saatten sonra bişey yemeyeceğim.
Tarikim sağolsun spor listesi tutuyordu. O listede ufak bir değişiklik yapıp devam ettirme gibi bir önerim var size. Malum hepimiz hayat koşturmacası içinde hergün spor yapamıyoruz. Ama kilo verebilmek için haftada enaz 3 gün spor yapmak şart. O hafta içinde 3 gün ve üstü spor yapanlar ile yapmayanları deşifre edelim??Önerilerinizi bekliyorum..
merhabalar adım tuba.25 yaşındayım.74 kiloyum.1.65 boyum
herkes doğum sonrası kilolarımın kaldığını sanıyor fakat hamile kaldığımda 73 kiloydum.yani oğluşum bana hamilelik boyunca 10 klo aldırdı doğurduğum gün 10 kilonun hepsi gitmişti.keşke 55 le hamile kalsaydım.ama sanırım bu durum genetik.ailemde halalarım bu şekildeler.neyse teferruata lüzum yok.
bende geçen ay lahana kapsülü içtim 20 gün boyunca 4 kg. verdim ama memelekete gidince bayram tatilinde 3 klo aldım geri.şimdi ciddi bi şekilde kilo vermek istiyorum.
grubunuza benide alırsanız çok sevinitrim.sayfaları incelemeye vaktim olmadı.malum bebğim var.pc karşısında fazla zaman geçiremiyorum.ama her akşam muhakak gireceğime söz veriyorum.anladığım kadarıyla her gün diyete dair ne yaptığımızı yazacağız.ben yarın sabahtan itibaren yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum.tabi kar yağmazsa:1no2::1no2::1no2:
şu ebru şallı ile plates yapan var mı aranızda acaba,şimdi bnde başlasam bi yararı olur mu?bide yürüyüşe kahvaltıdan önce mi sonra mı gitmeliyim.cevaplarım gecikebilir ama beni mazur göreceğinizi umuyorum.
hepimize kolay gelsin.bu arada bendede aşure var.....senağlamasenağlamasenağlama
Bugün yediklerim;
Sabah: peynir, 1 dilim ekmek, 1yumurtadan oluşan kahvaltı
Öğle: 1 parça kızarmış tavuk ve 1 dilim ekmek
Ara: Cappucino ve çikolata
Akşam: Peynirli makarna ve diyet kola. Bu saatten sonra bişey yemeyeceğim.
Tarikim sağolsun spor listesi tutuyordu. O listede ufak bir değişiklik yapıp devam ettirme gibi bir önerim var size. Malum hepimiz hayat koşturmacası içinde hergün spor yapamıyoruz. Ama kilo verebilmek için haftada enaz 3 gün spor yapmak şart. O hafta içinde 3 gün ve üstü spor yapanlar ile yapmayanları deşifre edelim??Önerilerinizi bekliyorum..
merhabalar adım tuba.25 yaşındayım.74 kiloyum.1.65 boyum herkes doğum sonrası kilolarımın kaldığını sanıyor fakat hamile kaldığımda 73 kiloydum.yani oğluşum bana hamilelik boyunca 10 klo aldırdı doğurduğum gün 10 kilonun hepsi gitmişti.keşke 55 le hamile kalsaydım.ama sanırım bu durum genetik.ailemde halalarım bu şekildeler.neyse teferruata lüzum yok.
bende geçen ay lahana kapsülü içtim 20 gün boyunca 4 kg. verdim ama memelekete gidince bayram tatilinde 3 klo aldım geri.şimdi ciddi bi şekilde kilo vermek istiyorum.
grubunuza benide alırsanız çok sevinitrim.sayfaları incelemeye vaktim olmadı.malum bebğim var.pc karşısında fazla zaman geçiremiyorum.ama her akşam muhakak gireceğime söz veriyorum.anladığım kadarıyla her gün diyete dair ne yaptığımızı yazacağız.ben yarın sabahtan itibaren yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum.tabi kar yağmazsa:1no2::1no2::1no2:
boyum 1.65 kilom 85 uzun zamandır kilolarım sebebiyle kendimi kötü hissediyorum fakat bir türlü motive olamıyorum. İyi bir motiveyle kilo vereceğime inanıyorum çünkü bir çok kez başarılı oldum. Aranıza katılmak beni çok memnun edecek kızlar. Bu şekilde başarılı olma şansımda artacağına inanıyorum. İyi geceler.
kocaelicim benim deneme sürem nezaman bitiyo hergün pcyi açıyorum heh bugün kesin 2. takım üyesi olmuşumdur diye ama bakıyom ses yok:)))
beni bi aydınlatıverirsen çok çok memnun olucam
bu arada çok lezzetli şeyler yemişsin sevgili kocaeli, canım diyet kola istedi. kaydirigubbakcemile3 damak zevklerimiz uyuyor. yay burcu iştahı olsa gerek. cokacimcoook
günaydın kızlar.. bugün öyle mutluyumki çünkü; azmim ve sizlerin desteğiyle istediğim kiloya ulaşacağım. bugün kalkar kalkmaz sirkeli ılık su içtim.