Sandaloz ne işe yarıyor :uhm: Bu sabah pek bir azimli gördüm seni
günaydın kızlar. benim kilo almamın tek nedeni çikolata ve çikolatalı pastalar:çok üzgünüm: çünkü pasta yapmak benim hobim gibi birşey. boş kaldığım zamanlarda mutfağa girer pasta, renkli kurabiyeler, tartlar yaparım. eee birde yaptıklarım çok güzel olunca, yani ayıptır söylemesi:dance: dayanamayıp yiyordum. 2 haftadır karar aldım asla ama asla mutfağa girip pasta yada benzeri şeylere elimi sürmeyeceğim(diyet yemekler hariç) ve tüm pasta malzemelerini kuzene verdim dayanamayıp yaparım diye (annemde arkadaşlarına hazır alsın artık) ve 2 haftadır çikolata yada benzeri şeyler ağzıma sürmedim bu benim için rekor :teytey:
Bu arada en kilolu olanınız benim galiba.
delikafaduldenBenden bitane daha...Bende pasta ve turta yaparken çok zevk alıyorum. Birara her ctesi değişik değişik pastalar yapıp çok değişik süslemeler yapıyordum. Hatta buaralarda şeker hamurunu araştırıyorum. Ama sadece araştırıyorum. Marta kadar yapmayacağımsenağlama
Handemicim yaktın yıktın hayallerimi. Ölçülerimi bilmeden negüzel geçiştiriyordum acı gerçekleri. Ölçü ölçü dedin al sana ölçüşakkıdı
Gögüs: 93
Bel:83
Kalça 103
Ölçülerim çok uyumlu dimi:roflol:
Platesini evdemi yapıyorsun??
Buaralar herkesin tek tatlı kaçamağı aşure:jeyyar: Bişeyi belirtmeden geçemeyeceğim paylaşım süper
Verilen ölçüleri kaydediyorum kızlar. Spor listesinide bu cumadan itibaren yazdığınız sporları kaydedip haftaya cuma açıklayacağım.hihoyyyt
Ben bugün 1 saat sporumu yaptım. 2 litre suyumu içtim. Yeşil çay içmeyi unuttum-tatlicadiarzu-
Sabah: 2 etimek, domates ve peynirden oluşan kahvaltımı yaptım
Öğle: Peynirli sandviç
Ara: Light yoğurt ve 2 mandalina
Akşam: 2 dilim kızarmış tavuk, 1 dilim ekmek,salata ve diyet kola
Ara: 1bardak meyve suyu
Yatana kadar acıkırsam diyet kola içeceğim:jeyyar:
Karmencim burdan faydalanabilirsin.Adım adım belirtiliyor. http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
ben de 3 gündür başladım sevgili mısır unu bal+su+elma sirkesi karışımına. günde iki kez tok karnına içiyorum. umarım bir yan etkiyle karşılaşmam. a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...daloz-sakizi-ve-elma-sirkesi-ile-zayifla.html
Linke tıklamanı tavsiye ederim. Sabahları azimle başlayıp gecenin ilerleyen saatlerinde kendimi çok mutsuz ve aç hissediyorum. önerilerinizi bekliyorum hanımlar.
bu gün yarım dilim yumurtalı ekmek, brokoli, peynir ve bol su. Yumurtalı ekmeğide hiç bir şey bulamadığımdan yedim ama iş yerine yarın hazırlıklı gideceğim. Akşam içinde sanırım salata ve yoğurda takılmayı düşünüyorum. Pişman olacak şeyler yapmakdan çok korkuyorum. Dün gece kendimi patatez kızartma tabağının önünde buldum, bulmakla kalmayıp iyi bir atıştırdım. :jeyyar: bu geceyi bir atlatabilsem benden mutlusu olmayacak. hihoyyyt
söylenecek üç şey var; azimliyim, güçlüyüm ve kararlıyım.. ben manken gibi olmaya kararlıyım kızlar. şimdi kendine güven zamanı hepimizde de o güven fazlasıyla var:dance::dance:
Aranıza katılabilir miyim? 74.5 kiloyum ve 1.70 boyundayım.motive olmaya ihtiyacım var!!!
delikafaduldenBenden bitane daha...Bende pasta ve turta yaparken çok zevk alıyorum. Birara her ctesi değişik değişik pastalar yapıp çok değişik süslemeler yapıyordum. Hatta buaralarda şeker hamurunu araştırıyorum. Ama sadece araştırıyorum. Marta kadar yapmayacağımsenağlama
Handemicim yaktın yıktın hayallerimi. Ölçülerimi bilmeden negüzel geçiştiriyordum acı gerçekleri. Ölçü ölçü dedin al sana ölçüşakkıdı
Gögüs: 93
Bel:83
Kalça 103
Ölçülerim çok uyumlu dimi:roflol:
Platesini evdemi yapıyorsun??
Buaralar herkesin tek tatlı kaçamağı aşure:jeyyar: Bişeyi belirtmeden geçemeyeceğim paylaşım süper
Verilen ölçüleri kaydediyorum kızlar. Spor listesinide bu cumadan itibaren yazdığınız sporları kaydedip haftaya cuma açıklayacağım.hihoyyyt
Ben bugün 1 saat sporumu yaptım. 2 litre suyumu içtim. Yeşil çay içmeyi unuttum-tatlicadiarzu-
Sabah: 2 etimek, domates ve peynirden oluşan kahvaltımı yaptım
Öğle: Peynirli sandviç
Ara: Light yoğurt ve 2 mandalina
Akşam: 2 dilim kızarmış tavuk, 1 dilim ekmek,salata ve diyet kola
Ara: 1bardak meyve suyu
Yatana kadar acıkırsam diyet kola içeceğim:jeyyar:
Karmencim burdan faydalanabilirsin.Adım adım belirtiliyor. http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
havaya girmek için bende bulup alıyım şu sakızı.
sanırım sunlıght çiyniyordu bu sakızı.
bende sabahları aç karna ılık sirkeli ballı su karışımından içiyorum ve barsaklarımı çok iyi çalıştırdığına inanıyorum.
evet sabah ve öğleni geçirmek kolayda akşam aynı.
günaydın kızlar 9. takımdan selamlar
günaydın kızlar 9. takımdan selamlar
üzülme şekerim ya. sana tavsiyem; geceleri eline 1 fincan bitki çayı al. biraz olsun açlığını bastırıp iştahını kapatır. birde acıkınca çok az kuru üzüm ye inan faydası oluyor. diyette kan şekerimiz düştüğü için, üzüm kendimizi toparlamamızı ve enerji almamızı sağlıyor. lütfen dayanmaya çalış hatta bizede moral ver. hepimiz haynı kaderi paylaşıyoruz birbirimize destek olalım. ben başaracağımıza öyle inanıyorum ki, hatta sizden grubumuzdan anneme bile söz ettim herşeyi anlatıyorum:CüvCüv: hadi kızlar anneme mahçup olmayalım. söylenecek üç şey var; azimliyim, güçlüyüm ve kararlıyım.. ben manken gibi olmaya kararlıyım kızlar. şimdi kendine güven zamanı hepimizde de o güven fazlasıyla var:dance::dance: