- 29 Nisan 2008
- 229
- 0
Uzun süredir Ptesi rejime başlıyordum haftasonu bozuyordum. 5 gün rejim 2 gün serbest yöntemi haliyle hiçbir işe yaramadı. Son zamanlarda çevreden kilo aldığıma dair çok eleştiride alınca gözüm Ptesi falan görmedi. Geçen hafta Cuma gününden beri yememe içmeme, sporuma (30 dak. yürüyüşe spor denebilirse tabi…gamyoncuiremsu), yeşil çay ve krom hapımı içmeye çok dikkat ediyorum. Bu hafta adet dönemime geldiği için kilom eksik gözükmedi ama adetli olmama rağmen midemin şişliğinin azaldığını fark ettim. Önümüzdeki hafta Perşembeyi iple çekiyorum o güne kadar kesinlikle tartılmayacağım…Eğer hiç kilo verememişsem 2 haftalık yediklerimin listesini yanıma alıp diyetisyene gidicem…
Uzun lafın kısası bukadar kararlıyken bozulsun istemiyorum. Lütfen toparlanalım kızlar. Birbirimize destek olmaya devam edelim.Yarın yeni üyede davet edeceğim...
Silvişim ve tarikim Şubat sonuna kadar kendinize iyi bakın Şeniz
:hooray:Aydasum tebrik ederima.s.:hooray:darısı bizim başımıza. Umarım bizlerde senin gibi amacımıza ulaşabiliriz Arada sırada da olsa mutlaka yaz. Gelişmelerden haberdar et.
Bugün yediklerim:
Sabah: yarım simit (canım domates, peynir görmek istemedi bu sabah)
öğle: salata, 1 dilim enginar ve çok az et
Ara: Sabah yiyemediğim işe götürdüğüm kahvaltılıklardan ve 2 dilim etimek
Akşam: tavuk yemeği ve 1 dilim ekmek
Yatana kadarda 1 bardak meyve suyu içeceğim. Meyve suyu nedense beni tok tutuyor.
Uzun lafın kısası bukadar kararlıyken bozulsun istemiyorum. Lütfen toparlanalım kızlar. Birbirimize destek olmaya devam edelim.Yarın yeni üyede davet edeceğim...
Silvişim ve tarikim Şubat sonuna kadar kendinize iyi bakın Şeniz
:hooray:Aydasum tebrik ederima.s.:hooray:darısı bizim başımıza. Umarım bizlerde senin gibi amacımıza ulaşabiliriz Arada sırada da olsa mutlaka yaz. Gelişmelerden haberdar et.
Bugün yediklerim:
Sabah: yarım simit (canım domates, peynir görmek istemedi bu sabah)
öğle: salata, 1 dilim enginar ve çok az et
Ara: Sabah yiyemediğim işe götürdüğüm kahvaltılıklardan ve 2 dilim etimek
Akşam: tavuk yemeği ve 1 dilim ekmek
Yatana kadarda 1 bardak meyve suyu içeceğim. Meyve suyu nedense beni tok tutuyor.
Son düzenleme: