silviyaaa xD bu defa ben yakaladmm.
fear faktör müdür nedir onu izliyodm midem bulandı geldim. o kadar iğrenç olunabilirmi yaa. yengeçlern arasndan ağızlaryla manda gözü topladılar. çok kötü oldumm ayy ..
nalansu ve silviş çok çok haklısınız.
ve tşk. ler bilgiler için nalansu. benimkinde sadece lipo lazer kısmı uygulanacak vakumla çekme kısmı yok . varislerim yüzünden. bir şeyi düzeltmeye çalışırken bozduğumuz şeyler olmasın dendi.
ben son derece bilinçsiz ve hazırlıksız gittimki bu benim tarzım değildir . her neyse. bugün gittim. 4 tane kutucuk bağladılar 10 ar dakikadan 4 bölüme bugün göbek bölgemi yaptılar.yani 40 dakika sürdü.yağları parçalıyor ve vücüttan atılmasını sağlıyormuş. sonundada 5 dakikalık bir titreşim aletine bindim. gittiğimde sean öncesi bir ölcüm yapıldı. bitincede tekrar bir ölçüm. incelme var . tabi ben bugün sanbah kalkıp yürüyüşümüde yapmıştım.
ancak oğlumu babası işe götürmüştü dönüşte onu ordan alıp eve gelmemiz mümkün olmadı yolda bir kapris bir kapris. onunda gönlü olsun diye bir alışveriş merkezindeki oyun parkına götürdüm ama eve geldiğimizde yorgunluktan kolumu kaldıracak halim yoktu.
2 lt su içildi.
tabi yediklerimede dikkat etmem gerek.
selamlar canlarım.dün maalesef giremedim.oğluşum bir gece önce ateşlendi.sabah 5e kadar onunla uğraştım.uyandığındada acayip naz acayip tuz.offf anne olmak hiç kolay değil.allahım ne sabır veriyor bi bilseniz.ben zaten perşembe günü kilom dolayısıyla çok moralim bozuktu.gerçekten çok sinir olmuştum kendime.artık gerçekten anladım ki ben hem az hareket ediyorum hemde gereksiz yere bişeyler yiyorum.demek ki benm nerdeyse sıfır yağlı yemem gerk.mesela geçen gün milföyü kahvaltı niyetine saat taa 12 gibi yemiştim.artık 6 öğünümü düzenleyip ona göre yemeliyim.ve küçük kaçamak bile yapmamalıyım.çünkü emeklerim boşa gidiyor.mesela oğluma çorbasını yedirirken tabağın dibinde az bişey kalıyordu e israf olmasın diye onuda indiriyordum mideye.ama demek ki 1- 2 derken oluyor bana kilo.işte bunları yapmayacağım artık.
nalansuyum canım çok özledim seni yaaa.nerlerdesin.ahhh yokluğun çok belli oluyor.sen yoksun diye msn i açmıyorum bile.neyse keyfin yerinde olsunda başka bişey istemez....
tüm takım arkadaşlarım hepinize mutlu huzurlu günler dilerim.....
Beni de alın aranıza. :gitme: Diyete (ve spora) bu Cuma günü yeni başladım. Desteğe ihtiyacım var n'oluuur. Ben tekrar hesaplamayı yaparım, uğraştırmam da hem sizi. :sinifsinif:
selamlar canlarım.dün maalesef giremedim.oğluşum bir gece önce ateşlendi.sabah 5e kadar onunla uğraştım.uyandığındada acayip naz acayip tuz.offf anne olmak hiç kolay değil.allahım ne sabır veriyor bi bilseniz.ben zaten perşembe günü kilom dolayısıyla çok moralim bozuktu.gerçekten çok sinir olmuştum kendime.artık gerçekten anladım ki ben hem az hareket ediyorum hemde gereksiz yere bişeyler yiyorum.demek ki benm nerdeyse sıfır yağlı yemem gerk.mesela geçen gün milföyü kahvaltı niyetine saat taa 12 gibi yemiştim.artık 6 öğünümü düzenleyip ona göre yemeliyim.ve küçük kaçamak bile yapmamalıyım.çünkü emeklerim boşa gidiyor.mesela oğluma çorbasını yedirirken tabağın dibinde az bişey kalıyordu e israf olmasın diye onuda indiriyordum mideye.ama demek ki 1- 2 derken oluyor bana kilo.işte bunları yapmayacağım artık.
nalansuyum canım çok özledim seni yaaa.nerlerdesin.ahhh yokluğun çok belli oluyor.sen yoksun diye msn i açmıyorum bile.neyse keyfin yerinde olsunda başka bişey istemez....
tüm takım arkadaşlarım hepinize mutlu huzurlu günler dilerim.....
canım benim bende sizleri çok özledim inanki .kızlar ablamdayımşu anda kdz eregli ..öteki ablamde geldi bi sürüçocuk herimizde 2 tane kuzenlerimde biz burdayız diye geliyolar onlardada en az iki çocuk yani günümüz çocuklara dur sus demekle geçiyor
ama geceleri uyku diye bişey kalmadı çocuklar yatınca ancak oturup halleşiyoruz bilirsiniz biraraya gelince laf hiç bitmiyo koca bi senenin acısı çıkıyor ..
enfur tu cum furkanada çok geçmiş olsun umarım önemlibişeyi yoktur hadi hepinizi çooook öpüyorum kendinize iyi bakın ve lütfen ne yedigimi sormayın ..klava: klava:
enfurtu geçmş olsn..
bugn 2 baklava yedm . şu an cidden vicdan azabı çekiyorm ayy ne kötüymş diyet bozmaak
günaydıııın . daha kahvaltı felan yapmadm. hemen geldim sizi görmeyebu hafta 1. biz olcaz hadii iyi kilo vermeler
selam kızlar silviş meraba canımne var ne yok az önce kahvaltımı yaptım mantar yedim azıcık dün akşamda parktaki spor aletlerine bindim yaklaşık 4 km yürüdüm sahilde tempolu.ha bide bir saate yakın halay çektik ablacıklarımla ..acayip ter döktüm valla ..şekercadım umarım dedigin olurcanımcım ama ben kilo aldım gibi geliyo bana bakalım ne olacak halim hadi hepinizi çok öpüyorumkızlar bby
Kızlar selam..
Ben de epey giremedim. İki çocuk olunca insan nefes alacak vakit bulamıyor inanın. Neyse dün diyetisyene gittim. gene 40 dakika bekletti eşek. Kucağımda çocuk emzirerek konuştum. Kız da dışarda eşimle bekledi.
Özetle:
Benim 9 ekmek porsiyonu aynen kaldı
6 et 3 ete düştü
3 süt 6 süte çıktı
3 sebze sınırsız sebzeye döndü
2 meyve 4 meyveye çıktı.
İlginç biriki husus da var. Örneğin sabah çayını çubuk tarçın ile içmemi önerdi. Bir de gece yarısı 2'de bir bardak sütüm var. Tüm meyveler uzun sindirilmesi için yağsız süt ile beraber tüketiliyor.
Bir de ben, amman nasılsa salata yiyoz zaten deyip sos mos ne varsa yiyomuşum. Özellikle söyledi ki salatalar ya söğüş ya da limon+sirke ile tüketilecek.
Benim yediğim miktarlardan daha fazlasını verdi ama kesinlikle daha yağsız bir diyet hatta sıfır yağ. Günde aldığım yağın tamamını zeytinyağlılardan(öğlen zeytinyağlı doyana kadar sınırsız verdi) ve kahvaltıdaki 1 adet cevizden alacağım.
Spor da önermedi. Onun yerine fırsat bulunca uykunuzu alın dinlenin dedi. 10 gün sonra kontrol var. O zamana kadar umarım diyete güvenimi kaybetmem.
selam canlarım leahında dediği gibi cücüklerden fırsat bulamıyorum ki nete gireyim.hele pazarları ev internetcafeye dönüyor ev.eşim laptopu getiriyor kardeşim pcde.banada furkanla oynamak düşüyor.e akşama kadar öğle yemeği yok akşam yemeği.bi bakmışım saat 10 olmuş.neyse.leah demek sporu önermedi dr.un.sen hala bebek emziriyon tabi bencede fırsat buldukça dinlenmelisin.gece kaç kere kalkıyorsun kim bilir?ah ah oğlumu emzirdiğim zamanlar geldi aklıma.özledim emişini.kızlar nasıl güzel bişey bi bilseniz.bekar olanlara diyorum,hayırlısıyla bi evlenin bebişiniz olursa onu emzirmek için çok uğraşın.harika bi duygu inanın.
nalansuyum uğramış .canım halay falan çekmişiniz ne güzel eğleniyorsunuz ya.kalabalık olunca çok zevkli oluyordur şimdi.tadını çıkar valla.e sen ne zaman dönüyon cadım benm....?
benm sofra hazırlamam gerek.bugün akşam yemeği gecikti biraz .soframızı hazırlamam gerek.hepinizi öpüyorum.görüşürüz yarın..
Silviş, tarçını çayın çine çay kaşığı gibi daldır, öyle iç dedi :)