aaa ben gecengun yaptim cok guzeldiakrep eskiden her hafta takim son bir ayda neler yapti tablosu verilirdi yav onu sen mi hazirliyordun? neden artik yok? cok seviyordum ben onlari.
kafam kazan gibi oldu her tarafta egitim bilimleri goruyorum.
zaten sutlac yapmayida beceremiyorum
oglendi canimya aramizda dort saat var keske saat farki olmasa
her şeyden yiyp hiç de kilo almasadık daha da güzel olurdu dimii
seninkisi sabah gezmesiydi sanırım
eee erwam fatoş nerdesinizbu kadar da geç kalınmazki canım
disarda ozelliklede sahilde yurumesi gibi yok, ama boyle soguk ve yagmurlu havalar icin almak lazim.Yuruyus bandımdan cok memnunum turabcım herkeslere tavsıye ederım en azından elımın altında oluyor azcık bısey yedımmı aman benım bunu yhemen yakmam lazım deyıp en azından 20 dkkada olsa yururyebılıyorsun ama cok sıkıcı hıc ılerlemıyorsun ya hep aynı yerde sıkıyor ama fılm falan ızzlıyorum dızı ızlıyorum oyle hıc anlamadan gecıyor zaman
cok memnun olurum hazirlarsanpüsküüt hazırlıyordu canım..
ama benzeri bişey hazırlayabilirim
görelim dimii kendimizi neler yaptığımızı ne kadar yol katettiğimizi
benim sutlaclarim hic olmuyor ya pirinci cok oluyor yada sutun icinde yuzen pirincler gibi oluyor. iki gun once 1 cay bardagi pirince bir lt sut koyarak yaptim 2 tatli kasigida pirinc unu ekledim esim pirincler sutun icinde yuzuyor dedi. bugun biraz pirinc ununu cogaltarak ayni tarifle yaptim ben ders calisirken tasmis birazda dibi tutmus 3 kase kurtarabildim batan ocakta cabasi. bundan sonra yapmam ben sutlac :84:aaa ben gecengun yaptim cok guzeldiistersen tarif veririm
her şeyden yiyp hiç de kilo almasadık daha da güzel olurdu dimii
seninkisi sabah gezmesiydi sanırım
eee ewam fatoş nerdesinizbu kadar da geç kalınmazk
Slm kizlar kilo bildirimi yapamadim kusura bakmayin laptopum bozuk oldugu icin giremedim nasilsiniz bakalim :80.
Merhaba canlar
keyifler nasıl bakalım. Kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi.
Zülaleyim sana daMaşallah iyi kilo vermişsin canımcım. İnşaallah böyle devam eder.
Karamelim üzülme canım hastalığından fazla çıkmış olabilirsin. Ama daha dikkatli yemeye ve spora tekrar başlama zamanın geldi canımcım, hadi gayret canım yapamayacağın bişey değil bence. Bu hafta tam motivasyon bu işe eğiliyorsun tamammı şeker.
Nurceng maşaallah azar azarda olsa gidiyor kilolar kaldı 4,3 böyle giderse 7 hafta sonra seni mezun edecez inşaallah
Hindirellam canım yeni nickin hayırlı olsun. ee bu hafta kilo almadığına göre haftaya verecen tabikide, 1,3 kg bekliyorum haftaya senden, bu hafta buna odaklanıyorsun kaçarı kuçarı yokk
Banusultan sen çok istikrarlı gidiyorsun maşallah çoğunlukla 500-1000 diye. En iyisi seninkisi bence.
Secdenur valla bu haftada süpersin canım tebrikler. Böyle devam edersen 6-7 hafta sonra sende hedefe ulaşmış olursun şeker.
Turabb kaptan yardımcılığın hayırlı olsun şekercim. Hadi bakalım bu hafta 1 kilo gidecek inşaallah senden.
Sen verirsin bu azimle.
Akrebim maşallah kaç haftadır gidiyor kilolar, önceki kaldığın kilona 66 ya iyice yakınlaştın. en geç 2 hafta sonra yakalayacan 66 yı inşaallah
Ervamm kıss verdinmi kilo vermedinmi söylesene kıss. merak ettim. Gerçi sen bu spor aşkıyla kesin vermişsindirde.
Fatoşcum inşaallah bişey olmamıştır, kaç gündür göremiyorum seni tatlım. ağrıların bitmiştir inşaallah canımcım.
kızlar gelemedim ya özledim sizi dün çok hastaydım okula gidemedim evde yattımvalla.okulda üşütt
üm galiba karnım belim kasıklarım çok ağrıdı sancıdı dr a gittim ilaç verdi kullanıyorum işte bakalım bugün daha iyiyim.
karamel çok üzüldüm valla .ben diş arısını çok çektiği için iyi bilirim.
banucum,zülaley çocuklarınıza geçmiş olsun.
turab bekle beni karınca hızıyla geliyorum
:118:ay en onemlisini unutuyordumbugun arkadaslarim bana kilo vermisin dedi biriside dediki sen her hafta daha zayif geliyorsun dedi:118: ay cocuklar gibi sevindim anlatamam
Turabcım galiba sen, ben ve bansultan 1 martta doğum öncesi kilomuza ulaşamayacağız
1 mart hedefini tutturmak hayal oldu bana
çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin dikkat et kendinekızlar gelemedim ya özledim sizi dün çok hastaydım okula gidemedim evde yattımvalla.okulda üşütt
üm galiba karnım belim kasıklarım çok ağrıdı sancıdı dr a gittim ilaç verdi kullanıyorum işte bakalım bugün daha iyiyim.
karamel çok üzüldüm valla .ben diş arısını çok çektiği için iyi bilirim.
banucum,zülaley çocuklarınıza geçmiş olsun.
turab bekle beni karınca hızıyla geliyorum
evet anneler yediriyor doğru diyosunAnneme gitmek bana yaramıyor, dedim size bu hatun bana yedirir diye, mantıyı yaptı bi güzel bende yedim güzelceAma dışarda yürüdümde bıraktım ocukları anneme kardeşimle beraber sosyete pazarına gittik 1 saate yakın yürüdük, 1 saatte pazarda gezdim.
tatlım geldimi halılarınsagol canım buhafta seninle yarışacaktık ama olmadı olsun genede ikimizde güzel kilo verdik koşuşturmayla hafta sonu temizligimi bitire bilirsem pazartesi inşallah yürüyüşe başlıyorum artık şu 75 şi görmek istiyorummmmmm
günaydın canıımmbu arada günaydın.tüm ailem uykuda fırsattan istifade bir bakayım dedim size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?