Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

oyy kuşumm valla kıyamam sana yaa..ne manyak adammış öyle o doktor yaa..vakit kaybetmemek için yapılırmı bu insana Allahım düşünemiyorum bile senin o acını çok geçmiş olsun şekercik..
neyse bilgisayarın da yapılmış uğrarsın artık buralara demii

ahh canım benim gel ben seni davet ediyorum şööle çeşit çesit menü hazırliim sana tatlışımm

selam takım arkadaşlarım.dert yoldaşlarım.bu hafta da inemedim şu 60 lı rakamlara.500 gr gitmiş ama yediklerime bakınca buna şükür diyorum.haftaya az da gitse 60 larda olacağım için çok mutluyum.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
secdenurumu harekete geçirdim şimdi sıra karamelim de.
karamellll,kaç geliyorum bak.kaç dediklerim kaçıyor inşallah sana da yarar kovalamam.

evet arkadaslar kilom 66.0 gecen hafta 66.9 dum 900 gr vermisim :118:aksama gorusuruz evde yokum merakimdan catliyacagim aksama kadar:106:

gunaydinlar, hayirli cumalar arkadaslar
bu haftaki kilom 56.8 oyle takildi kaldi tarti gunlerdir ayni rakam. sasirdim kaldim

günaydın arkadaşlar 2 gündür giremedim.dün okulada gidemedim.kilom 58.3 her hafta 600 grgidiyo benden artık

evet kızlar günaydınnnnn
kilom 76.0 1400 gr vermişim

günaydın kızlaaarkilom 63,2 ama üzülmüyorum çnküüü artıda değilimkoruma haftası olmuş oldu benim içinhaftaya af yok korku yok en az 1,2

2.TAKIM

akrep33 ( 68,1 / 67,7 / 0,4 / 0,59%)
karamel_guzel ( 68 / / / %)
banusultan( 70,5 / / / %)
turab571( 56,7 / 56,8 / -0,1 / -0,18%)
nurceng( 58,9 / 58,3 / 0,6 / 1,02%)
meden( 65,1 / 64,1 / 1 / 1,54%)
nowar( 63,4 / 63,2 / 0,2 / 0,32%)
secdenur( 66,9 / 66 / 0,9 / 1,35%)
ervamm( 82,7 / / / %)
zulaley( 77,4 / 76 / 1,4 / 1,81%)
fatoş38( 83 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 760,7 / 756,3 / 4,4 / 0,58% )

şimdilik durumumuz bu kızlar..
tüm arkadaşları tebrik ediyorum..turabım üzülme lütfen..hedefe yaklaştıkça kilo vermek zorlaşır çünkü kalıcı yağlar inat eder..sen hedefe kitlendikten sonra gidicektir mutlaka ama tabii böyle stres yapmadan gayet rahat mutlu ve pozitif bir şekilde canikom
kaptan yardımcılığına gelince, şekercik dediğim gibi o yağlar inatçı yağlar ve bir süre daha bizimlesin demek bu da..
başkan yardımcılığını onaylıyorum şeker

tebrikler şekercimm..
60 ların sınırına dayandın bravo sana en ideal kilo verme haftada 500 gr mış..ne güzel sen bunu başarıyorsun..geri gelmesinler birdaha inşallah

2.TAKIM

karamel_guzel ( 68 / / / %)
banusultan( 70,5 / 70 / 0,5 / 0,71%)
ervamm( 82,7 / / / %)
fatoş38( 83 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 760,7 / 755,8 / 4,9 / 0,64% )

karamelım tatlımm hosgeldınn dun gelmıssın ben goremedım senı burya takıma not bıraktım gecmıste gordunmu bılmıyorum ama gel bakım sen bızım koye konusalım bırazcık

evet sırf vakit kaybetmemek için canımı yaktı.Allahtan dişimin hepsi kırılmamıştı 3 te 1 falan kırıktı.şimdi ağrım falan kalmadı.1 hafta doğru düzgün birşey yememiştim ama yinede kilo almışım nasıl becerdiysem ..(

geçmiş olsun canım diş ağrısı kadar kötü bişey yok

teşekkr edermayy okulda 1,5 lira verip yiyorum okul menüsü canım tost sandviç yemekten iyidir

cok teşekkür ederim bitanem..

karamel disini kaybetmene uzuldum
demekki sert seyler yerken dikkatli olmak lazim bunu ogrenmem iyi oldu
benim bir yerine birsey olsun agriyan yerimin sancisindan cok moralimin bozuklugu yipratir beni

sağol turabım.çok şükür dişimin tamamı kırılmamıştı.küçük bir parçasını cektiler.ama küçükte olsa cok acıdı cekerken.leblebi yemiyorum artık zaten :))

tamam canım.sen başla bende başlayım.yok edelim şu catlakları.

bende seni cok özledim minnoşum.dün sen arayınca cok mutlu oldum bu aralar sürekli dışarıda yemek yıyorum.haliyle azda yesem yedıklerım hep kalorili seyler oluyor.galıba ondan kılo aldım şuan moralim cok bozuk.ilk rejime başladığımda hedefım martta bitiyor.eğer kendime salmasam devam etseydım haftaya 55 kıloyla mezun oluyordum şuan ki halime bak bide

Canım benim yaa neler çekmişsin sen bu hafta böyle, aksilik aksilik üstüne olmuş. İnşaallah yarın yüzün güler. Şu dişçiye ben de fena kızdım ama. varya sinir oldum o dişçiye

cok sağol medencim.baya aksilik dolu bir hafta oldu ama malesef yüüzm gülmedi bugünde.kılo almoşım cunku

ah canımmm çok geçmiş olsunya manyak doktor

saol canım. cidden manyaktı doktor

ay canım ya.hay allah.dişçinin ettiğine bak.uyuşturup bekleyerek vakit kaybetmek istememiştir.allah da onun canını yaksın.bu ne ya.hadi geçmiş olsun diyelim canım da ben bile çok kızdım adama.

cok sağol banucum.bir daha dişçiye hayatta gitmem artık.20 lik diişlerim cekilecekti vazgectım korkudan

ahh canım benim gel ben seni davet ediyorum şööle çeşit çesit menü hazırliim sana tatlışımm
ne kadar iyi kalplisin
akrep ne guzel olurdu sen soyle bana bir sofra kursaydin herseyiyle tastamam
arkasinda tatlisi bile olan

ayy turabcım ınsallah bu hafta cok daha ıyı oluruz gıder bu pıs karayaglarımız
gider minnosum gider bu yaza kugu gibi salinacagiz hepimiz.
yuruyusler nasil minnoscugum yurume bandindan memnnmusun bizede tavsiye ediyormusun?

Yuruyus bandımdan cok memnunum turabcım herkeslere tavsıye ederım en azından elımın altında oluyor azcık bısey yedımmı aman benım bunu yhemen yakmam lazım deyıp en azından 20 dkkada olsa yururyebılıyorsun ama cok sıkıcı hıc ılerlemıyorsun ya hep aynı yerde sıkıyor ama fılm falan ızzlıyorum dızı ızlıyorum oyle hıc anlamadan gecıyor zaman

ne kadar iyi kalplisin
akrep ne guzel olurdu sen soyle bana bir sofra kursaydin herseyiyle tastamam
arkasinda tatlisi bile olan
her şeyden yiyp hiç de kilo almasadık daha da güzel olurdu dimii
ben gezmemede gittim geldim eee nedir durumlar kacinci olduk:79:

seninkisi sabah gezmesiydi sanırım

eee erwam fatoş nerdesiniz bu kadar da geç kalınmazki canım

2.TAKIM

karamel_guzel ( 68 / 69 / -1 / -1,47%)
banusultan( 70,5 / 70 / 0,5 / 0,71%)
ervamm( 82,7 / / / %)
fatoş38( 83 / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 760,7 / 756,8 / 3,9 / 0,51% )

akrep eskiden her hafta takim son bir ayda neler yapti tablosu verilirdi yav onu sen mi hazirliyordun? neden artik yok? cok seviyordum ben onlari.
kafam kazan gibi oldu her tarafta egitim bilimleri goruyorum.
zaten sutlac yapmayida beceremiyorum

püsküüt hazırlıyordu canım..
ama benzeri bişey hazırlayabilirim
görelim dimii kendimizi neler yaptığımızı ne kadar yol katettiğimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…