oyy kuşumm valla kıyamam sana yaa..ne manyak adammış öyle o doktor yaa..vakit kaybetmemek için yapılırmı bu insana Allahım düşünemiyorum bile senin o acınıiyi akamlar kızlar.gerçi kimse yok ama şansımdan yine ben yinede yazayım :)
bu hafta evrak işlerim falan vardı.birde ingilizce kursumu akşama aldım.işten cıkıp kursa gıdıyorum.eve 9-10 da gelıyorum 11 de yatıyorumyorgunluktan gıremıyordum nete.işyerındede bilgisayarım bozuk cıktı.daha doğrusu üstüme zimmetli bilgisayar bozuk cıktı.onunla uğrastım 2-3 gün yeni tamir edildi giremedim nete
aksi gibi adet oldum bu hafta.benim ilk günüde cok sancılı gecer.öldüm valla iş yerınde
oda yetmez gıbı leblebı yerken dişim kırıldı.cok canım acıdı.dişimin ağırısından ne yapacağımı şaşırdım
dün fırsat buldum dişçiye gıttım.
2 saat bekledım neyse gırdım doktor bu dişi yapıştıramayız çekilmesi lazım dedı.cerrahiye yolladı
cerrahiye gıttım 2 saatte orda bekledım.yorgunluktan bayılacaktım bide ayakta beklıyorum cok kalabalık.
sıra bana geldi.girdim.doktor o kadra sinirli ki.bağırıp duruyor millete.dişime baktı.ben bunu uyuşturmadan cekerim acızık dayan dedı.ben olmaz yapayın demeden adam dişimi tuttu 20 sanıyede cektı
tabi acıdan beynim zonkladıgözlerimnden yaş geldi.deli herif uyuşturmadan dişimi cekti ya. canımın acısından adama kızamadım.ağzımı bile acamadım
anlıyacağınız baya acı dolu bir hafta gecırdım
ama çok şükür iyiyim cok suan
adet dönemi genelde iştahım acık olduğu ıcın kendimi frenlemekte cok zorlandım
yarın ne olacak cok merak ediyorum.
aklima getirdigin iyi oldu canimcim hemen plates yapip ardindan 15 dk leslie ile yurmeliyim bu benim bu hafta icin son direnisim
merhaba hindirellayeni nickini begendim.
sen bu guzel aksam yemegi mensunu nerde yiyorsun bakalim
benim ogunlerim genelde tek cesit yemeklerden olsuyor. soyle bir ziyafet sofrasina oturasim var. biri beni yemege davet etsin istiyorum
ayy turabcım ınsallah bu hafta cok daha ıyı oluruz gıder bu pıs karayaglarımız
evet arkadaslar kilom 66.0 gecen hafta 66.9 dum 900 gr vermisim :118:aksama gorusuruz evde yokum merakimdan catliyacagim aksama kadar:106:
gunaydinlar, hayirli cumalar arkadaslar
bu haftaki kilom 56.8oyle takildi kaldi tarti gunlerdir ayni rakam. sasirdim kaldim
günaydın arkadaşlar 2 gündür giremedim.dün okulada gidemedim.kilom 58.3 her hafta 600 grgidiyo benden artık
Günaydın ballarım
Kilom 64,1 :118::118: tahmin ettiğim gibi 1 kilo gitmiş. Ama bu hafta sonunu düşününce 18 çeşit pasta yiyipte 1 kilo vermiş olmak çok iyi
Turancım üzülme canım, vucut bazen direnç gösterir, bu çok normal bir durum.
Bende annemgile gidecem akşama gelirim ancak görüşmek üzere. Verdiğim 1 kiloyuda aldırmazsa hatunn. kesin ye ye diye baskı yapacak
evet kızlar günaydınnnnn
kilom 76.01400 gr vermişim
günaydın kızlaaarkilom 63,2 ama üzülmüyorum çnküüü artıda değilim koruma haftası olmuş oldu benim için haftaya af yok korku yok en az 1,2
selam takım arkadaşlarım.dert yoldaşlarım.bu hafta da inemedim şu 60 lı rakamlara.500 gr gitmiş ama yediklerime bakınca buna şükür diyorum.haftaya az da gitse 60 larda olacağım için çok mutluyum.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
secdenurumu harekete geçirdim şimdi sıra karamelim de.
karamellll,kaç geliyorum bak.kaç dediklerim kaçıyor inşallah sana da yarar kovalamam.
kız minnoş nerelerdesin sen bakiiim.gelmiyorsun kahveye..
kızlar ben geldim malesefçama iyi haberlerle gelmedim
adet olduğumdanmıdır nedir 69 cıktım tartıdane güzel 68 e inmiştim.niye böyle oldu şimdi.moralim cok bozuk
artık umudum kalmadı.ben zayıflayamıyacam galiba
oyy kuşumm valla kıyamam sana yaa..ne manyak adammış öyle o doktor yaa..vakit kaybetmemek için yapılırmı bu insana Allahım düşünemiyorum bile senin o acınıçok geçmiş olsun şekercik..
neyse bilgisayarın da yapılmış uğrarsın artık buralara demii
ahh canım benim gel ben seni davet ediyorum şööle çeşit çesit menü hazırliim sana tatlışımm
geçmiş olsun canım diş ağrısı kadar kötü bişey yok
teşekkr edermayy okulda 1,5 lira verip yiyorum okul menüsü canım tost sandviç yemekten iyidir
karamel disini kaybetmene uzuldum
demekki sert seyler yerken dikkatli olmak lazim bunu ogrenmem iyi oldu
benim bir yerine birsey olsun agriyan yerimin sancisindan cok moralimin bozuklugu yipratir beni
Forumlardan 2 yöntem buldum, ikiside iyi gibi ama önce daha kolay, ucuz ve zararsız bir yöntem var onu deniyeceğim. Türk kahvesi ve limon. gerçi forumun oumasını tam bitiremedim 180 sayfa hepsini okuyacağım sonra başlayacağım. İstersen sende başla, yada ben başlayım işe yararsa sen başla:13:
karamelımmmm canımın içisi çok özledım senı yaa nerdesın hooffazcık azcık gelsen barı arada sırada sekercım. ıyıkıde tam zamanında aramısım yoksam bol kalorı dolu bır tabagı mıdeye ındırıcektın kesın benım durumlar kotu yarın ıcın cunku bugece annemlere gıttık hoof yaa gıderken zaten bılıyordum boyle olucagını ama neysem hadı bakalım hayırlısı yarına beklerım canım bızım takıma da ama ben sabahtan arazıye gıdıcem sekercım aksama gelırım. sende dıkkat et olurmu tatlım lutfen bukadar ugrasmısken kendını salma neolur canım benım bak ısede gırdın fıstık gıbın asıstan olman lazım senın
Canım benim yaa neler çekmişsin sen bu hafta böyle, aksilik aksilik üstüne olmuş. İnşaallah yarın yüzün güler . Şu dişçiye ben de fena kızdım ama. varya sinir oldum o dişçiye
ah canımmm çok geçmiş olsunya manyak doktor
ay canım ya.hay allah.dişçinin ettiğine bak.uyuşturup bekleyerek vakit kaybetmek istememiştir.allah da onun canını yaksın.bu ne ya.hadi geçmiş olsun diyelim canım da ben bile çok kızdım adama.
ne kadar iyi kalplisin
ahh canım benim gel ben seni davet ediyorum şööle çeşit çesit menü hazırliim sana tatlışımm
gider minnosum gider bu yaza kugu gibi salinacagiz hepimiz.ayy turabcım ınsallah bu hafta cok daha ıyı oluruz gıder bu pıs karayaglarımız
ben gezmemede gittim geldim eee nedir durumlar kacinci olduk:79:
ne kadar iyi kalplisin
akrep ne guzel olurdu sen soyle bana bir sofra kursaydin herseyiyle tastamam
arkasinda tatlisi bile olan
gider minnosum gider bu yaza kugu gibi salinacagiz hepimiz.
yuruyusler nasil minnoscugum yurume bandindan memnnmusun bizede tavsiye ediyormusun?
her şeyden yiyp hiç de kilo almasadık daha da güzel olurdu dimii
ne kadar iyi kalplisin
akrep ne guzel olurdu sen soyle bana bir sofra kursaydin herseyiyle tastamam
arkasinda tatlisi bile olan
ben gezmemede gittim geldim eee nedir durumlar kacinci olduk:79:
akrep eskiden her hafta takim son bir ayda neler yapti tablosu verilirdi yav onu sen mi hazirliyordun? neden artik yok? cok seviyordum ben onlari.
kafam kazan gibi oldu her tarafta egitim bilimleri goruyorum.
zaten sutlac yapmayida beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?